Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellow kobietki

Czy nie uważacie że mężczyżni za dużo od nas wymagają?

Polecane posty

nie zamierzam pisac peonow o swoim mezu, bo cie jeszcze wpedze w dolek tak jak moje kolezanki. powiem tylko ze jest wspanialy. o mnie mysli podobnie. nie rozpisuje sie ale robie to co kallinka bo to chyba normalne. no z tym wyjatkiem ze nie ucze sie tanca i pracuje a nie studiuje. zbieram przy tym na jego wymarzona Alfe :)

no nie wiesz gdzie lezy Bilgoraj??? no to Andrzej juz cie nie zechce :P

Gość ellow kobietki
wspaniała jesteś! :):):):) nie dziw sie że mąż cie tak traktuje :)

Gość ellow kobietki
ale gdzie jest? w ogóle nie słyszałam takiej nazwy. ps: NIE ZAMIERZAM SZUKAĆ FACETA PRZEZ NETA! DOTARŁO DO WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ellow kobietki
aha

Gość kalllinka9
valeriana- i własnie dlatego Twój chłopak widzi w Tobie cudowną kobiete;)) jak kobieta sie stara-facet to widzi i daje jeszcze więcej! ja dbam o ciało na tańcu i pilatesie-on wtedy gra w piłke i ćwiczy na siłowni...na plaży ja jestem dumna z niego, a on zadrosny o mnie:D pichce ba obiadek jego ulubione szaszłyki-on podaje mi do łóżka świeżą bułeczke z miodem czytam wprost, polityke i inne mądre gazety aby móc z nim dyskutować, on jedzie ze mną na zakupy i przynosi do przymierzalni rzeczy, które pokazywałam mu w necie, czy avanti podwoże mu do pracy jakieś jedzonko, on odbiera mnie z uczelni z bukietem kwiatów... i to nie jest sielanka-zdażają sie kłótnie, ciche dni... ale oboje sie staramy! i tak powinno być!

rozgryzles mnie :P trudno spadam. ide sie dowartosciowac gdzie indziej 😭

Gość ellow kobietki
valerina- to ty nie prwadę pisałas?

Gość ellow kobietki
nie przejmuj sie gadaniem tych gnojków! Zostań.....

kalllinka - ja mu biore do buzi - a on mnie wzamian od tylu:o tak bardzo sie staramy z Misiem:o avanti, pilates.... nie za duzo magdy m? smieszna jeste troszke, sory:o

Gość to ja ci powiem ze to jest
sielanka, karolciu :P:P:P:P:P

Chciałbym żeby kobieta interesowała sie tym co się dzieje na świecie,żeby nie mówiła że w Polsce żyje 4 miliony ludzi:o,bo niestety i takie się zdarzają.

nie wiem o co chodzi z magdą m... a dlaczego śmieszna? bo chce starać sie dla kogoś, kogo kocham? i wzajemnie...robienie przyjemności komuś, do kogo sie coś czuje sprawia mi frajde-i każdemu powinna! dodam, że to nie poczatek związku, bo leci juz 3 rok... i było wiele kłótni, awantur, cichuch dni, żalów, pretensji... śmieszne jest to, że ktoś ma pretensje...o to, że zakochani pokazują sobie uczucie!

loqfka- smutne jest Twoje podejście...dla kogoś innego te wszytkie rzeczy są normalne... może kiedyś poznasz faceta, który będzie odwdzięczał Ci sie nie tylko seksem analnym:)

czym mialaby sie interesowac na przyklad elektronika? podzielam niektore pasje meza ale bez przesady

hehe, kalinka sory - tekst o tym, ze ty jestes dumna z niego na plazy, a on o ciebie zazdrosny - jakos nie bardzo mnie przekonuje do dojrzalosci zwiazku:o anal pozostawiam bez komentarza, bleah:)

niektore wypowiedzi sa tak nieprawdopodobne, ze az szkoda, ze nie dotycza mnie :( mam nadzieje ze kiedys bede miala dla kogo sie starac............. wy naprawde musicie kochac tych swoich facetow....

A TEKST O LODZIE I SEKSIE ANALNYM MUSI SWIADCZYC O T W O J E J DOJRZALOSCI LOQFKA pozdrawiam

zastanawia mnie tez fakt, ze nawet jak komus dupe maslem smarujesz, to i tak znajda sie tacy co cie zjada. a to za ladna, za madra, za bogata, za biedna, za madra, za glupia, za chuda, za gruba, dziewica, nie-dziewica :( normalnie nie ma z kim porozmawiac... a swoja droga ciekawe czy valeriana byla dziewica?

Gość a jak myślicie
obstawiam że nie :P:P:P:P

Gość hmmmmmm.....
mowie o dojrzalosci ZWIAZKU hm...ale skoro to za trudne:o widzisz, akurat to ze to juz 3rok o niczym nie swiadczy..:o niewazne zreszta, nie chce mi sie dyskutowac, pieknej pogody w wakacje i swiezych buleczek co rano. a, jeszcze cos. jesli to co opisalas nie jest sielanka, to juz sobie wyobrazam te awantury - o smak dzemu czy kolor pilek na pilatesie? chyba ze to powazna sprawa i klocicie sie o to, co masz zrobic na obiad... buhah, faaaaajnie masz:)

o ja pierdziu loqfka odezwij sie teraz hahahaha czy robisz loda

dla mocno zainteresowanych moja osoba >>>> zachecam do pracy domowej w postaci przeszukania kafe, na jednym topicu znajdziecie odpowiedz :)

a czym wg was jest dojrzalosc w zwiazku? nie mialam zadnego powaznego, wiec nie dotarlam do takiego etapu.

dobra dziewczynki, ja ide spac i powiem tak: malujcie te swoje paznokcie, chodzcie na te swoje aerobiki i inne cuda, kupujcie ciuchy od prady, gotujcie i sprzatajcie, rozczesujcie wlosy 3h dziennie. tylko nie placzcie jak was rzuci jeden i drugi, zdradzi z 5lat mlodsza i wyzwie od kretynek ktore odwiedzaja kafeterie.pl i pisza, jakie to sa wspaniale i cudowne dla nich:) i wspolczuje wam tego podejscia. wole zeby moj facet kochal mnie za to, jak wygladam po wstaniu z lozka niz mialabym wstawac 5h przed nim i robic z siebie Alexis aby wzbudzic w nim zachwyt. dojrzalosc to wlasnie ten etap, w ktorym nie jest wazne to jak wygladasz i co robisz, bo kochasz za to, ze ta druga osoba po prostu jest. nie twierdze ze nie warto dawac z siebie wszystkiego. zadziwia mnie jednak, ze zadna z was drogie, zapewne blond, panie nie wspomniala o duchowym zaangazowaniu w zwiazek. bycie na swietnym kierunku i robienie dobrych szaszlykow to nie wszystko. o sexie nie wspominajac.