Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellow kobietki

Czy nie uważacie że mężczyżni za dużo od nas wymagają?

Polecane posty

nie czytalam topiku, to z wymaganiami chodzilo o idealny wyglad? :O to nie chodzilo o wyrozumialosc, dbanie o druga osobe itp?

Gość ellow kobietki
podobasz mi sie loqfka, zapewne jesteś bronetką :P:P:P:P:P:P

no jestem:P ciupaga - no wlasnie ja nie wiem, moze sie czepiam bo topiku nie zrozumialam:P

Gość ellow kobietki
właśnie czytałam twój, oj nie powiódł się, he he

no niestety, moze gdybym wspomniala cos o grzybicy pochwy byloby lepiej:D

Gość ellow kobietki
dobra jesteś, masz fajne poczucie humoru :):):):)

ale my piszemy o tym o czym odbiorcy chca slyszec :) zaangazowanie w zwiazek jest na innym topicu. najpierw ludzie pytaja potem sie czepiaja. to ze ktos sie stara nie znaczy ze jak przestanie to dostanie kopa w d..... nie wiem skad wrazenie ze jestesmy blondynkami (zreszta to loqfka sie bardziej kojarzy z wygladem). wszyscy dookola smeca, wymagaja Bog wie czego a jak ktos przedstawia inna sytuacje niz ogolnie uznana to jest be. zastanawiam sie dlaczego niektorzy nie potrafia podejsc z dystansem do sibie i innych i sie obrazaja. myslisz loqfko ze gdybym napisala o uczuciu nie wspominajac o niczym innym, reakcje pomaranczy bylyby inne. tego doswiadczylam juz gdzie indziej wiec dzisiejsza taktyka oparta byla na tym co widoczne. jak widac i duchowosc i zewnetrznosc ma wrogow :) pozdrawiam i zycze faceta bez wymagan (kobiety rowniez)

mam nadzieje ze temat bedzie kontynuowany, mozna wyciagnac wiele ciekawych wnioskow na podstawie konfrontacji z...hm... innymi:P poki co - dobranoc:) autorko--> twoje podejscie, wnioskujac po topiku, tez mi sie podoba:) chociaz zadna feministka nie jestem:P ale koniec koncow - chocby nie wiem jak ktos mnie przekonywal - dawanie 200% z siebie nie jest najlepszym wyjsciem. predzej czy pozniej jedna strona sie rozleniwi, a wtedy... same sobie juz dokonczcie.

Gość ellow kobietki
Ja też juz idę spać, ale mam nadzieję że jeszcze ktoś wyrazi swoja opinię. Zajrze jeszcze jutro zobaczę co sie podziało. Chciałam tylko zadać jedno pytanko a wyszła z tego niezła awanturka. Pozdrawiam was wszystkie, buziaki!!

valeriana - owszem masz po czesci racje ale sama przyznaj, ze teksty o paznokciach, wlosach, cwiczeniach...no mnie ukazuje sie obraz 18latki zakochanej po uszy w starszym nauczycielu. no ale kazdy ma swoj sposob, ok, jestem w stanie to uszanowac, choc niesamowicie mnie to dziwi. i dlatego wlasnie o tym pisze. dacie mi w koncu pojsc spac?! :)

nie robie tipsow i nie chodze do solarium, jesli taki obraz masz przed oczami. jestem za leniwa na cwiczenia i tak ogolnie podpisalam ze tez dbam o siebie. nie rozumiem co jest zlego w okazywaniu uczuc i bycia zakochanym po 7 latach zwiazku. no w sumie, to moze nie byc calkiem normalne.... mniejsza o to. chodzilo o wymagania facetow. ale chyba trzeba poszukac takich informacji na innych topikach - zakladanych przez facetow. dobranoc

valeriana - nie bylo to nic osobistego, nie bierz tego tak do siebie. i powtorze jeszcze raz - nie chodzi mi o okazywanie uczuc i bycie zakochanym tylko o samo postrzeganie udanego zwiazku jako przede wszystkim dbanie o siebie, w sensie jak najbardziej fizycznym. wlasnie to mam na mysli - ze niekoniecznie to jest najwazniejsze, a mimo to wyniesiono to na piedestaly. zreszta - niewazne. sequel odpowiedzi to nie to, co lubie.