Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trefny stańczyk

Chyba się zakochałem...

Polecane posty

Gość Takashi Kunishige
Pomarzyć można

Gość sky diver
a ja stoje po drugiej stronie barykady... ktos zakochal sie we mnie, a ja nie odwzajemniam jego uczuc. i chocby nie wiem jak sie staral, to to sie nie zmieni, bo jest dla mnie tylko, albo az, kolega i na nic wiecej nie ma szans... a jego 'zaloty' bardzo mnie krepuja i zamiast przyblizac, oddalaja. wiec ja, owszem, zycze Ci powodzenia i wytrwalosci, ale apeluje, zeby te zabiegi nie byly zbyt nachalne i jesli dziewczyna jasno daje do zrozumienia, ze znajomosc moze pozostac tylko na stopniu kolezenskim, to nalezy to uszanowac... tak jak ktos wyzej powiedzial. dziewczyny maja swoj rozum i swoje uczucia, tak jak faceci. i kazdy sam decyduje z kim chce, a z kim nie chce byc... pozdrawiam :)

Gość Takashi Kunishige
Tak to już jest

Gość sky diver
ale z drugiej strony dlaczego na sile mamy wlewac nadzieje w Twoje serce? tu chodzi o realny oglad sytuacji... ja np. bardzo nie chcialabym, zeby ktos bezmyslnie 'wlewal nadzieje' w serce mojego adoratora, bo to prowadzi tylko do wiekszego rozczarowania...

Gość 567y476
ej ty kurduplu-miales sie dzis zabic:D

Gość sky diver
Ja Ci nie mowie, co masz zrobic. Tylko co warto wziac pod uwage. Moze w Twojej sytuacji jest jakas szansa. Ja mowie o swojej... ktora sie zrobila bardzo krepujaca dla mnie. Ale tylko Ty mozesz ocenic jak jest u Ciebie. Jezeli ona wyraznie Ci daje do zrozumienia, ze nie jest Toba zainteresowana albo ze jest zainteresowana kims innym, to chyba oczywiste jest, ze nalezy uszanowac jej uczucia, prawda? ludzie to nie zabawki z wystaw sklepowych, ktore mozemy sobie wziac jesli tylko nam sie spodobaja... Jezeli ona zdecyduje, ze chce z Toba byc, to swietnie. Ale jesli nie... nie zmusisz jej.

Gość sky diver
Co to za pytanie "dlaczego go nie kochasz?"... znam setki mezczyzn, nie wszystkich kocham, a nie kazdy z nich jest brzydki/niski/glupi/za szybko ujawnia intencje... Tak jest, ze serce nie sluga i logika, czy zbior cech obiektywnie pozytywnych nie wystarcza, zeby kogos kochac. Nie kocham go, bo go nie kocham. I jemu sie wydaje, ze gdybym nie byla teraz w zwiazku, to zwiazalabym sie z nim. A wcale tak by sie nie stalo, bo po prostu nic do niego nie czuje...

Gość zakonnica........
🖐️stanczyk chodzi o M. czy jeszcze kogos innego;)? bo moze ja juz nie na czasie jestem z Twoimi sprawami:P

Gość sky diver
musze Cie zmartwic, ale nie jest brzydki. a 'bajerowanie' to najwiekszy idiotyzm o jakim slyszalam, wiec sie do niego nie ustosunkuje. nie doszukuj sie sygnalow z zewnatrz, tylko postaraj sie realnie ocenic sytuacje i to, czy dziewczyna daje jakiekolwiek szanse na cos wiecej. jesli nie, to rozgladaj sie za taka, ktora bedzie zainteresowana ze wzajemnoscia :)

Gość sky diver
nie oczarowal mnie, po prostu... :) a moj obecny facet tez jest przyczyna skreslajaca tego adoratora, hehe

Gość no wlasnie...
miales sie zabic!!!!!

nie oczarowal mnie, po prostu...\" chyba wiem dlaczego ;-) powoli zaczynam zauważać pewne sprawy, które nie zauważałem wcześniej dzięki temu będę być może mógł w przyszłości unikać błędów, które popełniają inni, gdy starają się o kobietę

Gość Takashi Kunishige
Znowu teoria że nie można przyjaźnić się z dziewczyną

Gość sky diver
A Ty myslisz, ze w kazdej, ktora by sie Toba zainteresowala, bylbys sklonny sie zakochac? :> dla mnie to raczej desperacja niz milosc... przeciez nie kazdy do kazdego pasuje. i w tym caly jest ambaras, zeby dwoje chcialo na raz :P

Gość zakonnica........
st.>> juz jestem...telefon mialam;) co tam u Ciebie? bo chyba nie na czasie jestem:P

ano nie jesteś jak chcesz mogę Ci wysłać mejla (na adres, który kiedyś tu figurował jak korzystałaś z trzyliterowego czarnulca ;-) ) chcesz?