Dzindzer 0 Napisano Maj 17, 2007 Spóżnia mi sie okres i jest mi cały czas niedobrze, czy po ponad tygoniu mogą wystąpić pierwsze objawy ciąży? Czy to troche za wcześnie? Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzindzer 0 Napisano Maj 17, 2007 czy nikt nie moze odpowiedziec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agawa1977 1 Napisano Maj 17, 2007 mogą mi np. sciemniały otoczki i brodawki i to byl moj pierwszy objaw chociaz od poczecia czulam że jestem w ciązy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzindzer oglada sobie Napisano Maj 17, 2007 w tej chwili brodawki... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i czesto sikasz... Napisano Maj 17, 2007 i wiecej jesz... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majorek 0 Napisano Maj 17, 2007 Możesz sobie zrobić test ciążowy. Od owulacji do pierwwszego dnia miesiączki zawsze jest 14 dni, więc to już są dwa tygodnie. A czy mogą objawy... wiesz.. nie wszystkie wiedzą, że są to objawy ciąży. U mnie były takie jak nadchodzącej miesiączki, ale.. nie nadeszła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzindzer 0 Napisano Maj 17, 2007 To u mnie chyba też tak jest bo mam obajwy jak przed miesiączką a jej nie ma:( a jaki test wykrywa najwczesniej ciąze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akakakakaa Napisano Maj 17, 2007 ile dni po stosunku moge zrobic test ciazowy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po 14tu Napisano Maj 17, 2007 mniej wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amelia81 Napisano Maj 18, 2007 najlepszy test (jak dla mnie) Pre-test, wykrywa po około 6 dniach oz zapłodniienia. Pierwsze objawy nawet ok. 2 tyg. po zapłodnieniu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała_Li 0 Napisano Maj 18, 2007 Majorku - ja mam 9-12 dni także nie u każdej dziewczyny jest ta czternastka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hjsgretz Napisano Maj 18, 2007 tak po tygodniu objawy po dwóch brzuch rosnie a tydzień później poród! mamy XXI wiek. Teraz produkuje się dzieci instant Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach