Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najlepsze teksty

Co facet mowi kobiecie gdy zrywa zwiazek-najlepsze teksty

Polecane posty

Gość już była
1. Nie zasługuję na Ciebie, 2. Nie jestem Ciebie wart, 3.Kocham Cię, ale inaczej, 4. I dlatego nie będe miał pretensji jak będzie ktoś inny, chcę żebyś wreszcie była szczęśliwa, 5. Chciałbym mieć taka przyjaciółkę jak Ty, 6. Nie chcę nikogo krzywdzić, lepiej będzie jak będę sam, 7. Cos mi sie urwało, straciłem chęć do wszystkiego, 8. Czuje się jakby mi ktoś dosypywał trutki, tęsknie, a cos mnie blokuje, 9. Jeśli sie ktoś inny trafi w co wątpię, to będzie miał bardzo wysoko podniesioną poprzeczkę, 10. Wraz z Tobą odeszła nadzieja na normalne życie, jesteś taka niepowtarzalna... To od jednego egzemplaża. To on ze mną zerwał. Ciągle pisze, że tęskni, myśli o mnie cały czas, że nie wierzy, że nie jesteśmy połówkami... To było 3 tyg. temu. Juz nie wiem co czuje do niego. Ale napewno go nie chcę. Pewnie by mi fundował takie jazdy co miesiąc. Oboje jesteśmy rozwiedzeni, mamy po trzydzieści kilka lat. Padaka.;

Gość ArlenaF
"Kocham Cie, ale to nie jest jakaś wielka miłość" Dzień wcześniej plany na całe życie. Dwa dni później powrót do byłej. Cztery dni później wyzwiska pod moim adresem. Tydzień później jego dziewczyna pisząca do mnie na gg z wyzszościa i jako wielka wygrana. To wszystko zdarzyło sie przez ostatnie 2 tygodnie. Kochałam Go.

to teraz ja: jestes piekna kobieta, elegancka, madra, inteligentna, dowcipna, tak swietnie sie rozumiemy, ale nie ubierasz sie seksownie, a ja lubie jak kobieta ubiera sie wyzywajaco. To mnie rozgrzewa :D. Na szczescie jeszcze nie zdazylam z nim byc :D

Gość zoola
mój rzekł: "zachowuj chłód emocjonalny!" - zachowuje do tej pory

Gość posuchajcie tego
moj smiec( przepraszam ale nie moge sie pochamwac) probowal zwalic wine na mnie nic nie pisal tylko obwinial mnie ze zbyt czesto mu przegladalm tel hahhahaa pzoniej pomyslam ze moze i ma racje staralm sie go przeprosic wtumaczyc ,on nic dalej przy swoim ze to moja wina WKONCU zapytla na jednych zforum zerwali byscie z dziewczyna dlatego ze jest zazdrsona? dostalm odppwiedzi ze nie ze poprostu znalazl sobie powod. po tym ja k miesiac wczesniej kupil mi pierscionek za 100 zl i zalatwil bilet na impreze za 250 zl sie chlopak nakosztowal :) SLUCHAJCIE DZIECZYNY JESLI SERCE WAM MUWI ZE COS NIE GRA ZERWIJCIE I NIE LUDZCIE SIE NADZIEJA ZE MOZE WAM SIE WYDAJE ZE SIE COS ODBUDUJ.BO TAK NIE BEDZIE,WIEM ZE TO BOLI MNIE TO TERAZ TEZ BOLI,ALE JAK BEDIZECIE GO NACHODZIC PISAC TO TO NIC NIE ZMIENI,JA sdostalm takiego kopa ze mi teraz glupio ale wkoncu wydusilam to z siebie i zakonczyla piekna pleta moj wywod na ggMOJA POLONISTKA KIEDYS OPOWIADAL NAM W KALSIE O TYM JAKIE CHLOPAKI SA BEZUCZUCIOWE JAK WYKORZYSTUJA PORZUCAJA DZIEWCZYNY MIALkobitak racje nie dajcie sie Z CHLOPAM JAK Z MOPEM O PODLOGE I DO PRZODU HAHAHHAHAHA :) TRZYMAM ZA WSZYSTKIE KCUKI

\"Coś się po prostu ze mną dzieje,mam coś w stylu andropauzy.\" :D

Gość edek111
Cóż. wolą być delikatni choć czasem nie wychodzi im to najlepiej. Przecież nie powiedzą wprost: zbrzydłaś mi, jesteś beznadziejna w łóżku, będę się nudził jak się zwiążę z tobą, jesteś prymitywna. Chyba lepsze, jak się kłamie.

Gość edek111
Kobiety jak chcą zerwać gadają równie głupie rzeczy byleby tylko nie powiedzieć prawdy. :)

Gość edek111
Z doskoku zaglądam tylko. Cholera, już prawie rano a ja nie śpię jeszcze :)

Gość edek111
Kolorowych. :) Ja jeszcze posiedzę.. :)

Gość edek111
Ja ustawię budzik sobie, żeby obiad chociaż zrobić. :)

Ja usłyszałam \'ja nie potrafię być z kimś. mi samotność nie doskwiera\'... Szkoda tylko że nie powiedział mi tego na początku związku..

Gość to było 4 lata temu
Ja: to może mi kurwa powiedz co się dzieje?! On: Zdradziłem Cię. Wiem że byś mi wybaczyła, ale nie chcę tego ode Ciebie wymagać. Odchodzę. Tydzień temu brali ślub.

Gość a mi moj powiedział
ze nie wie co do mnie czuje i zebysmy zrobili sobie przerwe na jego pomyslenie, no i myslał ale o niskiej blondynie a ja jestem wysoka brunetka:) faceci sa beznadziejni

Gość gfffffffd
wszystkie orgazmy udawałem :P

a co do przerwy na przemyslenia too.. faceci to proponuja tylko po to zeby nas przygotowac na rozstanie a my glupie wierzymy ze zwiazek uda sie odbudowac