Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość multiiii

JAKIE ZWIERZETA SA CHCIWE, BLAGAM POMOZCIE MUSZE PRACE ZROBIC DO SZKOLY

Polecane posty

Gość nie widac nic
i wszystkie zwierzeta , ktore zywia sie padlina

Gość nie widac nic
i kto tu jest chciwy - czytaj uwazniej a moze cos zrozumiesz

Gość multiiii
kurde poszukam jutro zdjec z hienami wilkami zrobie kilka propozycjii moze cos wybieze ten ge....ik tak go nie znosze ze masakra

Zadne zwierze nie jest chciwe w kategoraich podobnych do zachowania czlowieka . Zwierzeta nie maja duszy ani sumienia i wszystkie czy maja rozum czy nie dzialaja na zasadzie instynktu .. . To nieustanna walka o przetrwanie i nie ma nic wspolnego z \"ludzka chciwoscia \" To ludzie lubia porownania ..ze jak ktos komus cos , to podobny jest do .. ..chciwa jak malpa .. ..sroka zlodziejka ..pazerny jak swinia ,,wredny jak lis ... itp Zadne z tych zwierzat nie jest takie .. to sa ich metody na zdobycie pozywienia .. Nie wiem czy o to ci chodzilo ale moze cos sie przyda ..:) Pozdrawiam

Gość nie widac nic
tu nie chodzi o chciwosc taka , w odniesieniu do czlowieka - giovanetta - nie mysl materialnie

Gość karambolka
nie widać nic, wilki zakopująs obie żarcie, jak mają za dużo, na potem ;)

Gość nie widac nic
ponoc wszystkie zwierzeta zywiace sie padlina - jedza az nic nie zostanie

Gość multiiii
dzieki napewno jakos pomozze tez tak sadze ze zwierzeta nie sa chciwe no pod wzgledem jedzenia mozna tak powiedziec ale skoro zatwierdzili mi projekt to jest to wykonalne tylko trzeba w odpowiedni sposob pokazac wiarygodnie, jak mialam nieczystosc to kazali mi szukac zdjec jak sie pies z kotem sexi normalnie myslalam ze padne znalazlam zrobilam spodobalo sie heheheheh

Gość i kto tu jest chciwy
nie widac nic -> ja jednak czytam ze zrozumieniem (chciwa) kobieto. Spytaj lepiej swojego starego, czy jak cię zdobywał to czy "niechcący" nie pomachał ci kasą przed oczami. Moim zdaniem nie ma chciwych zwierząt. No może poza paroma wyjątkami.

Gość nie widac nic
i kto tu jest chciwy - zycie cie jeszcze - mam nadzieje - nauczy jakis wartosci

Gość multiiii
a jednak sa chciwe zwierzeta????????????co to chciwych kobiet to sie mylisz moj nie mial zlamanego grosza z ubogiej rodziny pochodzi a i tak go kocham i nie widac nic zapewne tez

Gość nie widac nic
i kto tu jest chciwy - nie potrafisz odroznic chciwosci od bezinteresownosci maly czlowieczku

Gość multiiii
skoro wiesz jakie sa wyjatki tych zwierzat to napisz!!!!jak taki jestes madry

Gość nie widac nic
owszem , pomachal mi kasa - na minusie . odejdz z tego forum , obraziles mnie.

Gość multiiii
musze juz leciec bo jutro robie wystawe i trza rankiem wstac jutro zajrze do topiku moze jeszcze da ktos jakies pomysly bede wdzieczna pozdrawiam wszystkich i dziekuje za poswiecony czas wszystkie opinie sie przydadza papapapapap

nie widac nic -> ...zycie cie jeszcze - mam nadzieje - nauczy jakis wartosci ... Pewnie chcesz napisać "wartości nabywczej pieniądza" A teraz pytania: czy jak zwierze magazynuje pokarm którego nie może od razu zjeść to jest chciwe czy przezorne ? Podobnie jak zwierze zjada więcej niż powinno (np przed snem zimowym) to czy to zapobiegliwość czy niekontrolowana chęć posiadania ?

Gość nie widac nic
trzymaj sie multiiii !! staralam sie pomoc i kocham zwierzeta.

Gość multiiii
eh no podaj chociaz te wyjatki bo nie zasne --- i kto tu jest chciwy

Gość multiiii
ja tez kocham mam kota, zolwia ,rybki i zabke kermita!!!!!!

Gość nie widac nic
i kto tu jest chciwy - w zyciu sa rozne wartosci ale ty widzisz tylko te m a t e r i a l n e -

Na pewno koty są łakome. Każdego można zwabić kawałkiem słoniny (stąd przysłowie że ktoś jest na coś łasy jak kot na sperkę). Ale czy są chciwe ?

Gość nie widac nic
multi - my mamy 4 koty i psa - chcielibysmy pomoc wszystkim nieszczesliwym zwierzetom ale to nie jest mozliwe ..... kochamy zwierzeta i .... one kochaja nas .

Gość multiiii
pokrewne duze jestesmy w takim razie i tak zapytam nie jestes czasem z legnicy?

Gość multiiii
na wszystkie inne grzech juz mam propozycje i czesc zatwierdzona tylko ta chciwosc!!!!!!!!!!!!!!fuj

Gość nie widac nic
o kotach pisze jerzy pilch : ale czy jeste sna tyle madry aby to zrozumiec .... "Kotu o coś uniwersalnego - poza żarciem - w życiu chodzi. Psu chodzi wyłącznie o żarcie. Kot nieustannie poznaje i studiuje rzeczywistość, pies ją oszczekuje tępo. Kot ma własną wizję świata, pies takiej wizji nie ma. Kot jest panem, pies jest niewolnikiem. Kot ma pysk wredny, ale inteligentny, pies ma mordę poczciwą, ale debilną. Kot jest wymagającym partnerem człowieka, pies jest jego ślepym i podatnym na upokarzające tresury lokajem. Pies nie ma tożsamości, ponieważ pies nie tylko chce być z człowiekiem, pies po prostu chce być człowiekiem, pies chce być ściśle jak człowiek. Kotu tego rodzaju upokarzająca i utopijna metamorfoza nawet do głowy nie przyjdzie. Kot chce być kotem. Kot ma wyraziście rozwinięte poczucie tożsamości, ma on też - w przeciwieństwie do psa - godność swej tożsamości. Kot jest królewskim przykładem istnienia spełnionego, pies jest wiecznym niespełnieniem, ucieleśnieniem odwiecznej, trywialnej skargi, iż nigdy nie jest się tym, kim by się chciało być."

Gość nie widac nic
to powyzej jest dla : i kto jest tu chciwy

Kuraiko -> solidnym trzepaniem futra można oduczyć kota złośliwości, ale łakomstwa niestety nie. No chyba mają zapisane w genach.

I dodam że nie jestem miłośnikiem psów.

Gość nie widac nic
mamy 4 koty i psa , wiec nie opowiadajcie mi bzur na temat kotow . ....

Gość nie widac nic
i kto tu jest chciwy - prosze o somentowanie mojego watku