Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość multiiii

JAKIE ZWIERZETA SA CHCIWE, BLAGAM POMOZCIE MUSZE PRACE ZROBIC DO SZKOLY

Polecane posty

Gość nie widac nic
skomentowanie - literowka

Gość i kto tu jest chciwy
nie widac nic -> co tu komentować ? Odezwała się kociara i tyle (masz 4 koty ? chyba się szykowałaś na starą pannę)

Gość nie widac nic
koty - w odroznieniu od psa - ODWZAJEMNIA milosc . kapujesz cos z tego? prawdopodobnie kot - nie jest zwierzeciem dla kazdego ......

Gość nie widac nic
nie jestes partnerem do dyskusji - przykro mi . troche tepy jestes. nie da sie z toba rozmawiac bo nie rozumiesz tego co ja pisze. powinienes sie troche rozwinac a wtedy moze dorosniesz do tego aby zrozumiec kota.

nie widac nic -> miłość to ci powinien odwzajemniać twój facet. Kot (czy pies) może być jedynie żywą maskotką uzupełniającą związek.

Gość nie widac nic
to jest ta roznica miedzy psami a kotami wlasnie . aby zrozumiec kota trzeba miec troche......

Gość nie widac nic
spadaj - mowie to po raz pierwszy w zyciu ..... moim dlugim .

Gość nie widac nic
moj facet daje mi - nie odwzajemnia , bo on na nic nie czeka - CODZIENNIE: zycze kazdej kobiecie takiego faceta , chlopcze.

nie widac nic -> dokończ śmiało: - aby zrozumiec kota trzeba miec troche ... -> namieszane w głowie ? choć w zasadzie nie trochę a nieżle - ... spadaj - mowie to po raz pierwszy w zyciu ..... moim dlugim -> ale chyba strasz nie jałowym

Gość nie widac nic
Kuraiko - kiedys dawno temu mielismy psa. zawsze wydawalo mi sie, ze psy sa przekochane , sa to prawda , naszego psiaka kochamy . ale koty uwielbiam - to sa zwierzeta z charakterem , one maja dusze - trzeba je rozumiec aby je pokochac. nasze koty biegna do mnie jak psy - gdy wrocimy do domu po kilku dniach nieobecnosci. to jest wlasnie milosc .

Gość nie widac nic
i kto tu jest chciwy - zycze kazdemu takiego zycia jakie ja mam - nie jest ono jalowe. masz kompleksy , wybierz sie do psychologa.

Gość czy kury są głupie
Kot ma męską psychikę a pies żeńską. Kot jest niezależny , łazi swoimi drogami, robi to na co ma ochotę i o jego akceptację trzeba zabiegać. Dlatego kobiety tak lubią koty, bo ich zachowanie przypomina im facetów. Z kolei pies łatwo podporrządkowuje się, jest uległy i posłuszny. Słucha swego pana i chętnie wykonuje jego polecenia. A mężczyźni lubią takie postawy w innych.

Dobra, koniec tych głupot. Idę już spać. Życzę owocnej dalszej dyskusji o chciwości zwierząt (choć teraz zeszła ona nieco z tematu).

Gość nie widac nic
Kuraiko - kazdy pies tez jest inny i kazdy kot jest inny . nie znajdziesz dwoch takich samych psow ani dwoch takich samych kotow. z naszych 4 kotow kazdy ma inny charakter . ale mnie fascynuja koty , mimo ze nasz pies jest kochanym i ciagle pieszczonym stworkiem . on mnie nie spuszcza z oczu.... podaza ciagle za mna , nawet do toalety. mnie jednak pasjonuja troche ciezsze charaktery - a koty wlasnie takie maja. i musze ci powiedziec , nasze koty kochaja mnie , okazuja to codziennie.

Gość nie widac nic
kot - kobieta ? nie ..... bledne rozumowanie.

Gość wszystkie jesteście w błędzie
To zachowanie kury przypomina kobietę :P .

Gość nie widac nic
jeden z naszych kotow zachowuje sie jak dzentelmen. jest cholernie dumny i kazdego nowego darmozjada w domu - psa czy kota - ignoruje. odwraca sie tylkiem i odchodzi. inne zachowuja sie inaczej. kazde z tych 3 pozostalych jest inne , jedna syczy , nie pozwala sie do siebie zblizyc i wyciaga pazury , inna pozwala na wiecej - moze podejsc blizej ale ......, nastepny bawi sie....

Gość nie widac nic
nie kazdy kot tez przyjdzie do ciebie na kolana.....

Gość nie widac nic
Kuraiko - moim zdaniem kazde zwierzatko ma jakies uczucia : radosc , strach , glod , sytosc - one sa takie jak ludzie , tylko wyrazaja to inaczej .

Gość nie widac nic
tak , a ten nasz dzentelmen upodobal sobie moje kolana . gdy pojawil sie pies - 1,5 miesiaca temu -nasz dzentelmen ukaral mnie. nie przychodzil do mnie na kolana a pierwsze tygodnie nie pozwolil sie nawet poglaskac. dzisiaj po raz pierwszy przyszedl do mnie na kolana. a dlaczego dzentelmen ? bo nigdy na nikogo - ani na zadnego kota ani na psa , ani na nas - nie pokazal pazura.

Gość nie widac nic
Kuraiko - a czego ta swinka sie boi ?

Gość nie widac nic
w jakich sytuacjach objawia sie jej strach?

Gość multiiii
przeczytalam niezla dyskusja...bede wieczorkiem moze ktos jeszcze cos dopisze !!!!!pozdrowionka

Gość multiiii
hallo jestescie??????????przeczytalam wasza dyskusje ma ktos jeszce jakies pomysly bede wdzieczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość multii
UWAGA SROKA TO BYL TRAF W DZIESIATKE PRACA ZALICZONA !!!!!!!!DZIEKUJE WSZYSTKIM KTORZY DAWALI POMYSLY!!!!!!POZDRAWIAM