Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UPINKAA

CO JEST DOBRE NA...

Polecane posty

Gość UPINKAA

codziennie prostuje wlosy macie moze jakies odzywki na zniszczone wlosy po prostownicy????bardzo prosze

Gość _wredota_
ja uzywam odzywki z ziaji, tej z ceramidami :)

Gość UPINKAA
a ile kosztuje???i czy naprawde jest skuteczna???

Gość _wredota_
zalezy od sklepu, ale3-4 zl

Gość UPINKAA
dzieki:)

Gość nunia
ja tez prostuje wlosy ale nie tak czesto, po umyciu wlosow nakladam olejek z garniera aby wlosy byly dobrze nawilzone staram sie ich nie sluszyc szuszarka aby jeszcze bardziej ich nie wyslyszyc potem na koniec czasami jeszcze odrobina olejku jak juz wyprostuje ale chetnie poczekam na inne wypowiedzi. tyle mamy produktow do prostowania wlosow musze przyznac ze nie wiem co wybrac.dzieczyny piszcie moze skorzystam z jakies porady.pozdrawiam

Gość _wredota_
jest bez splukiwania

Gość polecam olejek do włosów
lub płynny jedwab, odrobinę wmasuj we włosy (dokładnie, przecięgając po włosach złączonymi palcami lub całymi dłońmi jesli masz długie włosy), tak od połowy długości w dół, rób to po kazdym myciu, na mokre włosy zanim zaczniesz je prostować kup jakikolwiek olejek do pielęgnacji włosów, ja mam loreal z salonu fryzjerskiego, ale widziałam też w avonie jakiś olejek ja nie używam prostownicy ale codzienie przysmażam swoje włosy suszarką i olejki mi pomagaja, oczywiście używam też odżywki ze spłukiwaniem i potem jakiś delikatny spray (odżywka w sprayu) np. ułatwiający układanie i dopiero na konieć olejek, codzinnie taki rytuał zajmuje mi kilka chwil ale naprawdę warto, zadbane włosy są ozdobą każdej kobiety

Zacznijmy od tego - jedwab!! Podstawa. Od 7-10 zł. Nakładasz trocję przed suszeniem albo prostowaniem i włosy są idealne. No ale jeśli ktoś ma więcej kasiory - 33 zł BabyLiss Serum do prostowania włosów. W hurtowni fryzjerskiej, albo na allegro. Co do zniszczonych włosów, to Wax, Placenta. Szampon LOreal Wygładzający i odrzywka z tej samej serii.

Gość polecam olejek do włosów
tak, WAX jest bardzo dobry, warto używać nawet jeśli masz wcześniej spłukać, bez trzymania na wsłosach tak długo jak polecają na etykiecie, tylko kilka minut też daje efekty