Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdgdgdgdg

Czy mam szanse ??

Polecane posty

Burdel, burdel, zawsze był burdel i basta! Co to za wersal niby. Tu pralnia jest, nie herbatka u cioci. Ja z burdeli nie korzystam. Ale rozumiem potrzebę rozwoju tych... przybytków rozkoszy:classic_cool:

dlaczego niby ma uciekać?, mało to Polaków już uciekło? niedługo polscy pracodawcy będą prosić potencjalnych pracowników, by zechcieli się łaskawie u nich zatrudnić a zresztą czy za tą granicą oferowane sa takie kokosy?:o

w takich superlatywach ze nie piszesz o sobie ze coś źle zrobiłaś lub robisz a matka sie wściekła tylko piszesz ze studiujesz ze chcialaś sie uczyć ale nie mialas kasy na nauke a teraz jeszcze do tego wszystkiego matka wywala Cie z domu !!! PRZEPRASZAM wiem ze istnieja takie \"matki\" ale trudno mi w to uwierzyc...Pytam tylko czy oby na pewno nic źle nie zrobiłaś?? To pytanie nie jest napadem na Ciebie tylko po prostu pytaniem!!!

a nie pracujesz w sklepie? w duzym miescie mieszkasz?

Gość kania bania
ja bym z mila checia uciekla ze granice ale nie wiem w ktora strone:(

Gość Aniuska
pijawka jestes załosna.. :o dziewczyna na prolem a ty sie tylko interesujesz zey sie pokazac na topicu nalepiej nie na temat i lizac dupe innym czarnym.. spierdalaj z topicu jak nie masz nic dopowiedzienia a jak chcesz dalej lizac jaja mu to idz na inny topic

pierniczysz kana bania - poczytaj sobie inne fora, np. rynek budowlany - zobaczysz ile rąk do pracy fizycznej potrzeba w Polsce, no i stawki cenowe za godzinę roboczą też ostatnio wzrosły.

Gość blubla
słuchaj ghd... masz znajomych za granicą? jakickolwiek? wyjedź. Tam jest praca, na początek na tyudzień gdzieś sie zadekuj u nich, a [potem poleci... umiesz pracować, chcesz pracować, jesteś silna? dasz rade.I przy okazji uwolnisz sie od mamusi i całej zakichanej reszty... Taka moja rada..

Gość Aniuska to wlasnie
to ty tylek komus wylizalas a i przy okazji spierdolilas topik :O

Gość kania bania
ze niby ja na budowe???????sam/a sobie idz !!!!!!!!

Gość Aniuska
nie moja wina ze lubie lizac dupe. A zwłaszcza nieumytą. Wtedy czuje jak cząsteczki kału delikatnie pieszczą mi język :)

O właśnie, lizanie tyłka to będzie przydatna umiejętność w kontekście tego burdelu. Koniecznie umieść w CV!:classic_cool:

ze niby praca w Polsce...........12 godzin napierdalaj za psi grosz!!!!!!!!!!taka praca w pieknym kraju!!!!!!!!!!!!

no nieee:o ręce opadają:o z forum budowlanym dałam tylko przykład, bo aktualnie tam pobywam, są przecież inne fora szukające pracowników - wystarczy poszukać- net to nie tylko kafe:o🖐️

Gość jojo se se
ty w morde.........ty pomysl troche babo "budowlanka" kobiete na cegly chcesz wyslac!!!!!!!!!!!puknij ty sie w lep

słuchajcie..ktos ma problem ...i oczekuje rady...weźcie sobie podyskutujcie na inne tematy gdzieś indziej.

Gość jojo se se
juz uciekam bo zle sie poczulam w towarzystwie BAB!!!!!!!!!!!!!!!