Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdgdgdgdg

Czy mam szanse ??

Polecane posty

Gość gfdgdgdgdg

Matka dała mi czas 2 tygodnie na wyprowadzenie się z domu... A mam tylko 150 zł w kieszeni..:( nie wiem co robić..Boze.. Powiedziała mi tylko,ze ludzie wyjeZdzają za granicę.. Mam 20 lat... Myśle zey wejsc w pociąg i jechać do Warszawy... i tam szukać pracy od drzwi do drzwi,,, ale nie ede miała gdzie spać .... nie wiem co robić..A jak sobie nie poradze !! ?

To zależy czy masz opory przed pracą w burdelu:classic_cool:

Gość niezły prowokejszyn
a skąd masz te 150 zł? mamunia dała?

ale dlaczego masz sie wyprowadzić? pracujesz? uczysz sie?

Gość gfdgdgdgdg
jestem w ciązy z ojcem :D

Gość gfdgdgdgdg
pracuje od 18 roku zycia w sklepie Dzięki za pomoc...

Gość powiem
MRK-3--jesteś pusty ! Na nic lepszego Cię nie stać ?

Gość polecam September
niezłą masz mamuśkę z tego wynika :O podała przyczyny?

Gość gfdgdgdgdg
uczyłam ię ale przerwała stiudia o mnie na nie niestać. Szkoda ze niektórzy nie muszą sie martwić o to ,ze nie mają gdzie mieszkać ja nie mam takich rodziców... Moja mama załozyła nową rodzinę... i nie pasuję do niej...

Gość polecam September
świetnie :O a ojciec?

Gość gfdgdgdgdg
z ojcem juz dawno nie utrzymuję kontaktów moi rodzice się rozwiedli jak miałam 3-4 lata.

zeby w wawie wynajc nawet pokoj trzeba dac kaucje (przewaznie jest to rownowartosc 1 miesiaca czynszu), i czynsz tez z gory sie placi. moje sprobuj w jakijs organizacji pomocy w swoim miescie - moze prowadzonym przez siosrty zakonne itp. czesto mieszkanie tam dostajesz za sprzatanie, gotowanie itp. sa tez telefony anonimowe pomocy - sprobuja tam zadzwonic oni Ci poradza gdzie sie udac

Gość powiem
zadzwon do jakiejś agencji opiekunek , na razie i pogadaj ( oni czesto chcą ref . ale z tym sobie poradzisz bo jesteś mądra , najczęściej masz w tedy mieszkanie u kogoś i większość opłat z głowy , w miedzyczasie mozesz szukac pracy na umowe ), wejdz też na wp- praca , money praca , e-gospodarka itd.. powysyłaj max. ilość ogłoszeń bo masz komp , potem będzie cięszko . Proponuje też wydrukowac sobie cv i list motywujący pasujacy do każdej firm . powodzenia

najpierw bym sprobowala po rodzinie poszukac kogos i wsrod znajomych - kto by dal dach nad glowa i pomogl przynajmniej na poczatku

ale jest az tak źle miedzy Wami? jestes tam zameldowana? Może przyjaciele pomoga na rzie z mieszkaniem?

Gość DrugaStronŻycia
nie za bardzo rozumiem.z ojczymem jestes w ciązy?

To nie jest tak, ze rodzice nie mają w obec Ciebie zadnych zobowiązań. Nawet jak jesteś dorosła, rodizce są odpowiedzialni za to, żebyś miała jakiś dom nad głową. W ekstremalnym przypadku, mozesz zasądzić ich o alimenty.Ale jeśli masz jakąś pracę, to nie.

może masz jakąś przyjaciółkę, kogokolwiek, kto mógłby ci na 1-2 m-ce udzielić bezpłatnego lokum, dopóki roboty nie znajdziesz

Gość wiele rodzin poszukuje niani
do pracy na bardzo szeroką rozpiętość godzin, jeździsz z nimi na wycieczki, śpisz w domu... psozukaj w internecie :-)

Gość gfdgdgdgdg
Jestem zameldowana ale ja pracuje ,tylko ze za te pieniądze nie ejstem w stanie się sama utrzymać... nie mam rodziny.. mam tylko babcie na wsi.Znajomi są dobrzy jak czegos potrzebują - zostałam sama bo mi nie pomogą - sami u rodziców mieszkają. Nie jestem w ciązy - to podszyw był.

Ludzie! Nie dajcie się zwariować i nie obrażajcie Mnie. Warszawskie burdele również potrzebują wykwalifikowanej kadry! Co w tym złego?:o

Jeśli masz paszport, to mozę zaciągnij się na wyjazd do pracy w jakieś agencji? W radiu cały czas śłyszę, żę szukają ludzi z polskimi paszportami do pracy w Belgi albo Holandi. Z agencją zawsze zarabia się mniej, ale nie musisz znać języka, wszystko za ICebie ząłtwiaja i mozna trochę odłożyć

...ja tez mialam podobnie bo mnie ojciec z domu wy...bal, ucieklam za granice z 30 zl w kieszeni znojomi mnie odebrali z busa i za przejazd zaplacili........

hmmmm... żal mi Ciebie...a najbardziej żal mi Twojej matki bo to podstarzała kobieta która nie wie co robi:O Nie wiem jak można własne dziecko z domu wyrzucić, dać tydzień czasu i won:O No chyba że są ku temu powody to całkiem inna sprawa, może zrobiłaś albo robisz coś źle i matka sie wq...opisujesz siebie w samych superlatywach ale zastanów sie dobrze czy oby na pewno robisz wszystko dobrze..i nie dziw się mojemu pytaniu bo to naprawdę bardzo dziwne żeby matka była tak egoistyczna...

Gość jezus maryja
no to jedź do babci !!!!!!!!

pojęcie burdel jest nieeleganckie i przestarzałe:p lepiej brzmi dom schadzek, lub agencja towarzyska, a o ile mi wiadomo w stolycy aż czarno od panioenek lekkiego prowadzenia:o na warszawskiej siódemce też stoją wyzywająco ubrane:o acha i jeszcze jedno:o mkz>>> nieładnie namawiać niewinne dziewczę do nierządu:p

Gość gfdgdgdgdg
W jakich ja sie superlatywach opisuje ???:o Moze i nie jestem idealna nie ede rozbgrzeywała mojego dziecinstwa.. Pojade do babci i co ? za co bede zyc?

Gość kania bania
.....ale wy jestescis NAPRAWDE NIE POJMUJECIE ZE TAKIE PRZYPADKI SA POWAZNE I NAPRAWDE ISTNIEJA!!!!!!!!!!!

Burdel, burdel, zawsze był burdel i basta! Co to za wersal niby. Tu pralnia jest, nie herbatka u cioci. Ja z burdeli nie korzystam. Ale rozumiem potrzebę rozwoju tych... przybytków rozkoszy:classic_cool: