Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heroska

Herosi

Polecane posty

Gość Merlinamujer divina
Na youtube znalazłam któtki clip z najważniejszych jak do tej pory wydarzeń z Herosów.Przypomniałam sobie dzięki niemu moment,gdy Peter próbował latać na placu zabaw-inspirujące. http://www.youtube.com/watch?v=loi4CeDeBYA W filmiku piosenka Snow Patrol-"Run".

wlasnie dzis ogladnelam caly 1 sezon i musze powiedzic...ze super....i juz jest zapowiedz 2 serii oj doczekac sie nie moge....^^ jataaaa:D

ojj to jest 2 seria?? szkoda bo jak za długo przeciągają, to sie nudne robi i brakuje sensownego zakończenia :O moim skromnym zdaniem. moze 2 to jeszcze nie tak tragicznie , ale kolejne, to juz porazka...:o

Gość Lalilala
2 jeszcze nie nakręcli,będzie mały spin off latem w USA.A 2 seria chyba zimą.

Gość mamika
Skąd mozna sciagnąć odciniki, które leciały w ostatni czwartek? Wyłączyli mi prąd , buuuuuuuuuuuuuuuuuuu.........

A ja mam pytanie, czy podczas wakacji leci dalej ta seria, czy są jakieś powtórki, bo ja jeszcze nie oglądałam tego serialiku, a chciałabym nadrobić:):)

Gość ja151992
w wakacje leci ciąg dalszy :) na szczescie ;P

Gość Merlinamujer divina
Kiedyś pewnie powtórzą. Już niedługo wyjdą na jaw bardzo ciekawe powiązania rodzinne między bohaterami.Nieprzypadkowo u tych osób są niezwykłe zdolności. Ostatnio Peter jest moim ulubieńcem.W którymś odcinku jak powiedział do Simone:"Kochałem Cię ,odkąd Cię zobaczyłem" ,to nie zdziwiłam się ,że nie mogła pozostać obojętna na takie wyznanie. Szkoda Eden,to była ciekawa postać.

obejrzałam I serię . Popi......y film jak 4400 czy Lost ...ale wciąga. ;) jak zwykle będzie II seria i może III- jak to w amerykańskich serialach :o

Gość zeroooo
najlepszy jest Hiro i juz!:)

a ja tylko 1 serie... i nie do konca bo czekam co czwartek na 2 \"premierowe\" odicnki napiszecie skąd pobrac? lub opiszecie co tam u herosow?:)

Gość Merlinamujer divina
Na stronie wcześniej są podane adresy polskich stron o Herosach,są tam streszczenia odcinków scena po scenie-bardzo dokładne.Polecam. Ostatnio najsmutniejsze bylo,dy przypadkowo Isaac postrzelił Simone,chyba nie przeżyła. Claire musiała opuścić przybraną rodzinę,ponieważ organizacjadowiedziała się o jej zdolnościach. Haitańczyk na prośbę pana Benetta wyczyścił mu pamięć,żeby chronić Claire. Smutne było to pożegnanie Claire i pana Benetta. Pozdrawiam.

ale to na bierzaco jest :P myslalam,ze czegos nowego sie dowiem ;) stresujace te odicnki pelne napiecia ;)

Gość huhu.
peter naprawde nie zyje?

Gość nie wiem czyje to
żyje, żyje...jeśli ci chodzi o to czy go Sylar zabił to nie...Claire go uratowała

Czekam na kolejny czwartek by dowiedziec sie co tam slychac ;) zaczynam lubic czwartki ;) tak trzyma w napieciu..mm

Gość Merlinamujer divina
Streszczenia 2 ostatnich odcinków 1 serii ( 22,23) można przeczytać po polsku na: http://showtv.pl/heroes.htm Druga seria jest w trakcie kręcenia.Ciekawostki,kto nowy w niej zagra można znaleźć na stronie: http://showtv.pl

kurcze , ale zakrecony ten serial :) ale bardzo mi sie podoba.

Gość Merlinamujer divina
Podoba mi się jak Peter dba o Claire.Nathanem steruje niestety matka,ale w ostatnim odcinku tej serii wyzwoli się od tego na szczęście. Dziwna i niewesoła była przyszłość za te 5 lat. Najdziwniejszy był dla mnie związek Nikki i Petera,dobrze,że jak Hiro zmieni przyszłość to, to się nie powinno wydarzyć. Podoba mi się jak rozwija się akcja.

No dokładnie, ta przyszłość to wzbudziła mój niesmak: Peter z Nicky? Bezsens. Poza tym zdziwiła mnie ta jego blizna ... Skoro posiadł zdolność samoregeneracji, nie rozumiem, skąd ona się wzięła. Nie mówiąc o tym, jak trefnie się stało, że Parker przeszedł na ciemną stronę. Chociaż Mohinder nie dał się zwieść. Nie podobało mi się również, że Claire i Benett musieli się ukrywać i nie mogli w sumie żyć spokojnie, jak rodzina. Mam nadzieję, że nasz Super Hiro zmieni jednak przyszłość :)

Gość Merlinamujer divina
Jak chcesz już teraz wiedzieć,co będzie w tych 2 ost.odcinkach,to wejdź w adres,który podałam kilka postów wcześniej.Ja nie wytrzymałam i przeczytałam.Będzie inaczej niż się spodziewałam i ukażą się prawdziwe charaktery niektórych osób. Peter z Nikki-bardzo mi to się nie podobało.Gdyby nie był wujkiem Claire,to właśnie z nią bym go widziała. Szkoda,że umarła Simone Peter dażył ją pięknym uczuciem,tylko ona trochę się miotała między nim a Izzakiem. matt stojący po stronie prezydenta i Sylar podszywający się pod Nathana -niewesołe.

Tak, zgadzam się - jeżeli Peter powinien być z kimś z Herosów to właśnie z Claire. Ich spotkanie przed jej szkołą w dzień balu skłaniało mnie do przypuszczeń, że tak właśnie będzie, no ale oczywiście trzeba było uruchomić powiązania rodzinne i już nic z tego nie będzie. Szczerze mówiąc nie przepadam za Nicky, bo wg mnie nie wnosi zbyt wiele do fabuły, Petera też jakoś szczególnie nie lubię (za bardzo kojarzy mi się jego postać z Jackiem z LOST), ale Claire lubię bardzo i jej przyszłość też mi się nie spodobała. Ostatni odcinek pierwszego sezonu skończył się nieco tajemniczo, Sylar jak widać najprawdopodobniej uszedł z życiem, ta Molly Walker mówiła zaś o jakimś człowieku z potężnymi zdolnościami, o którym nie może myśleć, bo on wtedy ją widzi ... Zdziwiło mnie, że załatwili Lindermana, spodziewałam się, że będzie to ważna postać. No ale dzięki temu widać, że chyba jednak przyszłość nie będzie dokładnie taka, jaką widzieliśmy ją w odcinku, w którym Hiro i Ando przenieśli się w przyszłość.

ale sie skonczyło... ktos wie, kiedy w tvp1 \"tom drugi\"??

Mnie bardzo rozczarował koniec, ale wiadomo, dla Milo (Peter) będę i tak oglądać wszystkie odcinki, no i mam nadzieję, że jednak znowu będzie serial dobry, dla mnie lepszy od Losta, który się w nowych seriach niesamowicie stanił.