Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka jedna 30

Robię przyjęcie komunijne w domu

Polecane posty

mam 2 pokoje i będzie 16 gości(w tym 3 dzieci):O, więc właśnie teraz zabieram się do roboty:classic_cool:. Jak nie zwariuję do niedzieli to będzie dobrze. Miłego łikendu wszystkim:D🖐️

Gość taka jedna 33
ja tez robię komunię w domu za tydzien :) Powiedz co szykujesz?? Mnie zszokowała cena uczesania dziewczynki do komunii 70-80 zł. ludzie chyba powarjowali :(

Gość k/k
a sama nie możesz uczesać?

Gość taka jedna 33
no co ty, zwarjowałaś? jak to sama?

Gość k/k
normalnie. Nakręcić na papiloty na noc. Potem lakierem utrwalić i będzie.

Gość taka jedna 33
ten wpis wyzej to nie mój...uczesze sama...ale zastanowiło mnie to ze fryzjerki w niedziele pracują i jest masa chętnych na to

Gość ja uwazam ze ludzie troche
przesadzaja i wkrecja w to wszystko te dzieci :-(

No własnie. Nie ma się co przejmować. Co to za przyjęcie;) Do mnie przyszli dziadkowie, ciocie, pogadaliśm,y, nowym psem się pochwaliliśmy, chociaż wszyscy się go bali:D

Gość taka jedna 33
ale wiecie robi się z tego jakąś maskarade....dlatego tez jak autorka postanowiłam starym zwyczajem zrobic przyjecie w domu bardzo skromne z wczesniejszym mówieniem dziecku ze jest to wazny dzien ale dla niej samej i dla jej serduszka a nie ze względu na sukienkę jaką załozy albo jakie prezenty dostanie....wiecie zwykłe rajstopki białe dla dziecka to cena 3,50 a z napisem koło ceny komunijne to cena 8,50 ktos kreci na tym kase a rodzice to łykają :(

O matko... Mnie czesała mama. Zrobiła mi na głowię wiewióre i w ogóle, ale było ok;) Wszystkie dziewczyny miały jakieś przylizane kiczowate loczki, a ja miałam normalne, tylko ładnie uczesane, puszyste włosy. Poza tym fryzjer to fryzjer. Ja tam wole się sama uczesać, a nie liczyć na cud, ze mu coś wyjdzie:p Jak miałam studniówkę, też się sama uczesałam, praktycznie w ogóle się nie malowałam (mama aż się podłamała) i było git:classic_cool: Nie róbcie takiej paniki. To tylko jakaś kościelna uroczystość. A tutaj przyjęcie, fryzjer, kwiaty, flesze, szampan i może jeszcze egzotyczne tancerki ukryte w torcie...

Witajcie.Ja tez robilam przyjecie w domu i poradzilam sobie ze wszystkim doskonale.Niemialam kucharki, kelnerki i fryzjerki.W gotowaniu pomogla mi mama, wlosy dziecku zawinelam na papiloty, miala piekne korkociagi, a z podawaniem do stolu pomogla mi siostra i wszystko bylo git.\'\' nie taki diabel straszny jak go maluja\'\'.

Gość ja uwazam ze ludzie troche
ja tez mialam na walki spalam w nich cala noc bo mam wlosy niepodatne na kręcenie :-) komunie mialam w domu mamie pomagaly siostry i wszystko bylo ok