Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje rozważania...

czekam na niego a zycie jakos toczy sie dalej

Polecane posty

Gość moje rozważania...

Juz przestalam rozpaczac, zalozylam sobie nawet konto w Sympatii i czekam na nową milosc. Choc wiem, ze to juz nie bedzie to samo :( Wciaz kocham tamtego i mowilam mu to kilka razy, ale on zdaje sie byc gluchy. Bardzo przez niego plakalam, ze on woli byc sam niz ze mną, ale juz doszlam do siebie. Wychodze z zasady, ze jak kocha to wroci :) A jak nie, no to trudno. Caly czas mam tylko nadzieje, ze w koncu zmadrzeje, bo drugiej takiej jak ja na pewno nie spotka, ktora go tak bardzo kochala i zrobilaby dla niego wszystko. Jak widac dla niektorych to, ze ktos ich bardzo kocha nie ma zadnego znaczenia. Oni sami nie umieja kochac, no chyba ze samych siebie. Ale kiedys przyjdzie taki dzien, ze zrozumieją, oby nie bylo za pozno. Bo tylko dla milosci warto zyc, dla drugiego czlowieka...

Gość srutututututu
....drugiej takiej jak ja na pewno nie spotka, ktora go tak bardzo kochala i zrobilaby dla niego wszystko.... a może on właśnie takiej nie chce?

Gość Oli_wia_024**
nie przejmuj sie, nie warto uganiac sie za facetem ktory cie nie chce... pomysl ze nie jest ciebie wart!!! stac cie na pewno na kogos lepszego! moze po to sie musialas z nim rozstac zeby zobaczyc ze tak naprawde inny Ci pisan....?? zastanow sie... nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem, a poza tym mala rada- nie mow mu ze kochasz ze strasznie tesknisz, ze chcesz sprobowac jeszcze rtaz, na facetow to dziala odstraszajaco i przynosi odwreotne rezultaty- wiem z doswiadczenia... olewaj go i udawaj ze to Tobie juz nie zalezy.. moze wtedy cos w nim drgnie...

Gość epidemia
heja:) ja wlasnie jestem 3 dzień po rozstaniu i z tej okazji ide do kosmetyczki itp:):) niech zobaczy co stracił:P

Gość no i tu jest blad
moja droga!!! Faceci nie szukaja drugiej matki, ktora zrobi dla nich wszystko. I jak ktos wyzej napisal mysle, ze on takiej wlasnie nie chce...przykro mi ale tak bywa...