Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Desly

piersi z 75b----do-----85d podczas ciazy i juz po nie

Polecane posty

urosły wam az tak bardzo??? i jakie pozostały po zakonczeniu karmienia? chodzi mi o rozmiar nie czy sa obwisłe czy jedrne

Gość Alexxxa
Ja przed ciążą miałam 75a, w ciąży i podczas karmienia 80c. Po zakończeniu karmienia wróciły do poprzedniej wielkości. Nie porobiły mi się rozstepy i są wciąż w niezłej formie ;)

Gość wozkowamama
mi z pelnego B, prawie C urosly prawie do D-w ciazy nie, ale podczas karmienia wlasnie po karmieniu spadly do sredniego-zeby nie ppowiedziec malego B kramilam tylko 2 miesiace :( jestem troche zalamana, nie sa wiszace, ale b miekkie i nie stercza juz tak jak przed ciaza mojej przyjaciolce z rozmiaru E powiekszyly sie do porzadnego F (a dodam ze jest b drobna) pokarmu miala zero, karmila tylko w szpitalu i to na przemian z butla, po karmieniu spadly jej pelnego B i sa wiszace-sama widzialam, bo razem stanik kupowalysmy

Gość ufliczek
ja na razie jeszcze nie urodziłam, ale jestem w 21 tyg. ciąży a cycki to jedyne co mi rośnie:) z małego 70b na 75 C pełne. Straszne. Ale po podrodzie to już tylko plastyka zostaje, żadnej nie zostają jędrne piersi, no chyba że jest deska przed porodem, a po tak bardzo jej nie urosną to jest szansa że tak nie obwisną. Ale tak to nie ma szans żeby nie obwisły. Kolejna kara kobiet:(

Gość mamciaK
nie no zaraz nie przesadzajmy :) ja przed ciaza mialam 85 B, czyli takie male C w ciazy piersi wogole mi nie urosly-serio, zadnej zmiany po porodzie staly sie twardsze, pelniejsze, rozmiar sredni C karmilam 2,5 miesiaca, obecnie mam srednie B, wiec spadly :( nie mam wiszacej skory, rozstepy (pare paskow) mam pod piersiami i tylko je czuc, nie sa juz tak sterczace jak przed zajsciem, staly sie bardziej miekkie, ale i tak nie jest zle :) ogolnie jestem zadowolona, ale do tego chyba trzeba miec predyspozycje genetyczne bo moja mama po 4 porodach, ma sterczace cycki :) zero rozstepow-NIGDZIE, ogolnie nie powiedzialby kto ze rodzila moje kuzynki maja tak samo, zero rozstepow , nie wiem jak z cyckami, bo widzialam je tylko w bikini, ale napewno nie zauwazylam zeby cos wisialo ;)

mi takze piersi w ciazy wogole nie urosly, zadnej zmiany po karmieniu spaly o pol rozmiara, moze gdybym miala rozmiar D to nie byloby tego az tak widac, ale ze z pelnego B, spadlo mi do sredniego B, ja widze mala roznice ale nie mam rozstepow, ani wiszacej skory, karmialm 2 miesiace

a mi z B zrobiły się na D.Karmiłam długo ale po przerwaniu wróciły do stanu sprzed ciązy :( no i w dodatku brak im jędrności, nie wiszą bo są małe, ale jednak to nie to co kiedyś miałam :(

Mi dokładnie jak Tobie autorko... z 75b do 85d... Dla mnie to już za dużo.. lubiłam swoje maluchy, były w sam raz :)....

z 75b do 80 c. Przed tą ciążą, teraz nawet nie sprawdzam:P Te 80 c utrzymuje mi się cały czas, był okres, że były \"papierowe\" ale stanęłam na głowie i w sumie mogłabym latać bez stanika (nie teraz:D)masaże prysznicem, dobre kremy i regularna gimnastyka robią cuda;)