Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest sprawiedliwosc

Ciesze sie jak glupi bo nie ulozyla sobie zycia D

Polecane posty

Gość jest sprawiedliwosc

Rok mnie zwodzila a na koniec powiedziala ze i tak nigdy szans nie mialem bo jej sie nie podobalem.... teraz jest 30 letnia stara panna :D kara za wybrzydzanie...teraz by musiala ostro poprzeczke obnizyc ..ale jej honor nie pozwala :D wiec gnij sobie w tej samotnosci :D

Gość tez sie ciesze
Przebijam ! Moj ex dwa lata mnie zwodzil a teraz ma 26 lat, jest sam i nikt go nie chce. Nadal mamusia go utrzymuje. A ja sie ciesze!

Gość kwitnaca brzoza
ja tez dodam od siebie:)) Podobal mi sie bardzo taki chlopak ale traktowal mnie okropnie, wysmiewal a ja cierpialam. jakis czas temu wyjechalam za granice i poznalam mego meza. O tamtym zapomnialam tylko od znajomej raz cos uslyszalam ze on wogole dziewczyny nie potrafi sobie znalesc jakis czas temu spacerowalismy sobie z mezem po centrum handlowym i co ja widze: tamte chlopczyna pod reke z mamusia:)) popatrzylam sie prosto na niego z szyrderczym usmiechem a po nim widac bylo ze wstyd mu bylo jak hej. niech ma za swoje:))

Gość
nie ma sprawiedliwosci , nie ma

skoro przez rok nie zauważyłes ze jej sie nie podobasz i ze nie ma żadnej chemii z jej strony to...sam jesteś sobie winien, co do reszty - widocznie woli byc sama niz być z Tobą (madra kobieta)

Gość tgiutu
ty zamiast się cieszyć z tego co sobie wyobrażasz na temat cudzego życia powinieneś się skoncentrować na sobie, żeby cieszyć się ze swojego powodzenia dookoła są ludzie którym powodzi się o nieo lepiej niż tobie i tacy którzy ledwo ciągną i co z tego? przybywa ci od tego czy ubywa? tracisz tylko energię rozglądając dookoła... więc powtarzam, sobą się zajmij p.s. mam 30 i bronię się z całych sił przed ślubem, to jeszcze nie moja pora żeby się wiązać na zawsze, twoja była może mieć tak samo