Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudynka132

dziewczyny z wawy błagam help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość klaudynka132

gdzie w wawie jest największy sklep z bielizną? szukam stanika gładkiego białego, do sukni i musze go miec juz niedługo bylam w galerii centrum, triumphie, w kdt, h&m ale nie ma nic odpowiedniego błagam poradzcie!

Galeria LANORO na Placu Konstytucji - podobno wybór ogromny. Ale gładkie jak mówisz - są wszędzie - chyba ze jestes bardzo wybredna.

mialam ten sam problem w zeszlym roku udalo mi sie kupic idealnie pasujacy stanik w takiej nieduzej hurtowni (prowadza sprzedaz detaliczna tez) na ul. wloscianskiej to jest w okolicach hali marymonckiej na zoliborzu od hali to jest doslownie 5 min spacerkiem mozna tam dojechac metrem- stacja marymont

Gość klaudynka132
dzieki dziewczyny :) wiecie moj problem to tez małe piersi, wiec szukam takiego, w ktorym cycki mi nie wpadną na dno :) musze troche je uniesc żeby było cos widac :)

klaudynka, ja w mam wrecz przeciwnie- duze piersi, wiec musialam miec dobrze trzymajacy biustonosz ;) z tego co pamietam do tej hurtowni zglaszaly sie zrozpaczone dziewczyny z naprawde gigantycznym biustem, nie mogly znalezc nigdzie stanikow, a tam znalazly- z niektorych modeli maja baaaaardzo szeroka rozmiarowke- od tych malenkich do naprawde duzych poza tym oni w ogole maja duzo fajnej bielizny- figi, koszulki itp dobre gatunkowo i w przystepnych cenach :) tylko jak sie tam wejdzie to w ogole tej bielizny nie widac, trzeba powiedziec babce o co chodzi- maja tego cale zaplecze :)

Gość klaudynka132
:) no to na pewno tam zajrzę :) mam nadzieje ze cos dopasuje :) bardzo ci dziekuje no to co 😘

Gość madala
polecam hurtownię bielizny Oleńka w Markach, można kupować też detalicznie, ceny przystepne, bardzo duży wybór :) Miesci się przy Piłsudskiego, nie znam niestety numeru, ale chyba można znaleźć ich w internecie