Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krikri

On nie chce ślubu i dzieci

Polecane posty

Gość krikri

Mówi że mnie kocha ale żenić się i mieć dzieci nie chce. A ja chcę. I co ja mam zrobić?

Gość hghghg
wrób go w bachora

Gość krikri
To nie jest łatwe,bo on bardzo pilnuje spraw antykoncepcji.

Gość someday...
to go zostaw, co to za facet, ktory nie da ci tego co pragniesz?!

Gość witam w klubie
moj ma tak samo ;) Ile ma latek twoj facet???

Gość Natuszka
a Ty nie wiesz co robic?znajdz takiego,co chce bo ani go nie namowisz na zmiane,ani on Ciebie na odstapienie od swoich marzen

a moj jest chory nieuleczalnie wlasnie sie dowiedzielismy i powiedzialze nie chce miec dzieci, bo to by wskazywalo na to ze on skazuje nasze przyszle dzieci na takie cierpienia jakie on teraz przechodzi.. tylko prawdopodobienstwo zachorowania na te chorobe jest 10-15% baaardzo chcialabym miec dzieci, a teraz co? do tego, jak pamietam, powiedzial mi kiedys, ze nie chcialby adoptowac dziecka no i co ja mam teraz robic?? kocham go on jest taki uparty.... cholera.. chcialam inteligentnego to jest, az za bardzo..

..prawdopodobienstwo zachorowania potomstwa na t e chorobe...

Gość i tak i nie
k_d---a co to za choroba jeśli możesz powiedzieć

Gość effffffwef
out topic: na miejscu k_d poszukałabym zdrowego dawcy... facet facetem ale to zawsze obca krew a skazywać się na bezdzietność z powodu sentymentu to nierozsądne; tymczasem banki spermy to właśnie niegłupie awaryjne wyjście

Gość maly ujek
Kocham Agnieszke i chce z nia byc juz na zawsze!

choroba zwiazana z ukladem pokarmowym, bardoz neiprzyjemna poniewaz nie mieszkamy razem tak naprawde nei wiem jak wyglada jego caly dzien.. a jego relacji \"jest do bani\" jednak mam nadzieje ze nie zawsz ebedzie tak niedobrze... czytalam troche wypowiedzi ludzi chorujacych na to.. i ludze sie ze byc moze z czasem zmieni zdanie, chocznajac go i jego upor i w ogole.. co do banku spermy..to tak naprawde jest to chyba taka sama niewiadoma, tkwia w nas choroby i nawet o tym nie wiemy.. czasem sie ujawniaja czasem nie, dopiero w ktoryms tam pokoleniu.. jedna wielka niewiadoma z jednej str go rozumiem,ale z drugiej strony..po prostu bardzo chcialabym miec z nim dzieci i jestem wielk optymistka... on realista :(

Gość vie
k_d co to za choroba, jak sie nazywa, chce poczytac o niej na internecie

Gość effffffwef
do k_d:... albo on... ma jakąś depresję i to trochę zmienia jego patrzenie a sprawę

na pewno jest podlamany dlatego powinnam go wspierac, ale jestem sama zalamana :( mam wielka nadzieje ze znajdzie sie lekarz z autorytetem ktory go przekona zeby sie nie martwiltym... albo wypowie te magiczna liczbe ponizej 5%... juz takie plany mialam... widzialam takie sytuacje w filmach, ale nie przypuszczaalm ze mi sie to przydazy.. dlaczego to chorubsko go akurat trafilo????????????????? mojego wymarzonego... wyczekanego.. ukochanego... ;(