Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gegx

ODCHUDZAJACE TABLETKI - wymarzony rozmiar 0

Polecane posty

Gość Bozena3100
Do Julita 22 Jestem zainteresowwana tymi tabletkami na odchudzanie. Napisz, co trzeba zrobić by je zamówić i ile kosztują oraz na jak długo wystarcza jedno opakowanie.

Co prawda zostały mi jeszcze 3 saszetki ale chyba waga sie nie zmieni wiec pisze teraz. Wazyłam 81 kg i bezskutecznie próbowałam środków z apteki na odchudzanie . Piłam drenafast smakował mi ale efekt był mierny 1 kg . Przed zjedzenim czegoś ze skrobi brałam fabacum ale i tak tyłam dalej. Przeczytałam na kafeterii wypowiedz o proszku który sie pije rano z wodą i doszłam do wniosku ze co mi szkodzi spróbować ? Przez pierwsze 3 dni dalej czułam głód ale jadłam wtedy jogurt naturalny w dużych ilościach a potem przestałam być głodna . Przestałam objadać sie . Zaczełam zastanawiać sie co jem . Po 2 tygodniach waże 75 kg . Mam jeszcze sporo do schudnięcia ale nie wyglądam już jak w 3 miesiącu ciązy . Nigdy nie schudłam tak bezboleśnie mając tak duzo energi . Ale ważniejsze jest ze zrozumiałam ze jedzać tak jak dalej pizze , zapiekanki , placki ziemniaczane i 2 ciastka na dzien nigdy nie bede szczupła . mam skłonności do tycia i musze mniej jeść i inaczej .

Gość slimkeeping
paiyouji,you can get it from www.slimkeeping.com

Gość slimkeeping
paiyouji, you can get it from www.slimkeeping.com which is a effective and safe way to diet.

Halo Kobitki! Chcialam sie zapytac czy ktos cos wie na temat paiyouji? Gdzie mozna kupic i od kogo? Niestety piszac e-maila do kolezanki, ktora zaproponowala cudowny proszek-e-mail powraca do mnie.

Biore drugie opakowanie meridii i .. mam apetyt jak dziki zwierz, szczegolnie na slodycze. Moze cudowny proszek ww. pomoze...tylko skad go wziąć? HELP paiyouji!!!!!!!

A po meridii...nic specjalnego. Moze po prostu na mnie nie działa? Szczerze mam juz dosc tego calego odchudzania, ale przy wzroscie 157 cm i wadze 68 kg- nie chce sie zyc.. a na silownie i wiekszy wysielk fizyczny naprawde nie mam czasu! 30 min. cwiczen w domu , brzuszki itp...ale to nie jest zadna rewelacja. Mam sklonnosci do tycia i juz. Byle kawalek czekoladki sprawi ze utyje kilogram. Napiszcie gdzie szukac paiyouji!!!!!!!

oj.. nie macie pojecia jakie ochydne jest gdy sie nosi rozmiar 32 ! bo w zasadzie przewaznie konczy sie rozmiarowka na 34- a to na mnie wisi ! jedynie Orsay... przy czym absolutnie nie ma mowy o tym zeby wybrac sobie fason taki jak nam sie podoba.. bo na caly salon moze znajdzie sie jedne o tym rozmiarze... Zapewniam ! -Nic fajnego.. w dodatku o kobiecych ksztaltach nie wspomne.. bo niby z czego jak sie ma sama skore i kosc?!

oj.. nie macie pojecia jakie ochydne jest gdy sie nosi rozmiar 32 ! bo w zasadzie przewaznie konczy sie rozmiarowka na 34- a to na mnie wisi ! jedynie Orsay... przy czym absolutnie nie ma mowy o tym zeby wybrac sobie fason taki jak nam sie podoba.. bo na caly salon moze znajdzie sie jedne o tym rozmiarze... Zapewniam ! -Nic fajnego.. w dodatku o kobiecych ksztaltach nie wspomne.. bo niby z czego jak sie ma sama skore i kosc?!

Gość szisza020782
ja bralam tabletki ale nie te o size o czytalam tylko na necie u nas nie ma takich tabletek, wlasnie chcialam sie dowiedfziec gdzie mozna takie cos dostac

Gość szisza020782
size zero

Gość mery26
powiedz czy w aptece tez kupie te saszetki

Gość ruda 22
mam pytanko , mam rozmiar 36 powiedzcie mi dziewczyny jak ma wpisac wymiarowke do zglosz ze soba enia jesli nie mam centymetra

Gość cindyw
UWAGA NA PAJOUUJI!!!! Informuje wszystkie amatorki tego "cudownego" srodka, że NIE JEST TO PREPARAT NATURALNY!!!Podobnie jak Miezitanc,Meizitang itp. ZAWIERA SIBUTRAMINE czyli dokładnie to samo co Meridia, Zelixa, Lindaxa, tylko w dawce 2x wyższejIITo pochodna AMFETAMINY! Czyli tak samo jak inne środki tego typu stosowane bez kontroli lekarza po pewnym czasie uzaleznia, daje szereg efektów ubocznych,z udarem mózgu włącznie. A ponadto zawiera fenoloftaleine-barwnik chemiczny o działaniu przeczyszczajacym i rakotwórczym. Skad to wiem?Z analizy tego środka moje drogie Panie, które wykonuje w pracy, by przestrzec takie desperatki jak Wy, że niszczycie sobie bezmyslnie zdrowie! Żaden rozmiar nie jet tego wart!