Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

american beauty82

samotne-ale nie same

Polecane posty

Postanowilam zalozyc ten temat poniewaz chcialam dowiedziec sie czy jest jeszcze taki ktos kto jest w zwiazku ale jednak czuje sie samotny..mam chlopaka ktorego bardzo kocham i z tego co on mi mowi tez bardzo mnie kocha.Poniewaz jest on obcokrajowcem[amerykanin] roznimy sie troszeczke jezeli chodzi o kilka spraw.Wczesniej przez dlugie lata bylam zwiazana z polakiem.W terazniejszym zwiazku jest mi dobrze,jednak bardzo czesto czuje sie samotna-wiem ze amerykanie roznia sie od polakow jezeli chodzi o zwiazki i traktuja je bardziej frywolnie-trudno mi przyzwyczaic sie do tego ze czesto musze mu przypomninac ze potrzebuje wiecej ciepla i zainteresowania z jego strony..denerwuje mnie to i zaczelam sie zamykac w sobie.. czy jest jeszcze ktos kto ma podobny problem..? zapraszam...

Gość jjjiiiiiha
Tak ja znam moja kolezanke ktora zwiazala sie z amerykaninem maja dziecko sa po slubie i juz po rozwodzie, roznice w wychowaniu podejsciu do zycia zwiazkow byly tak duze ze w koncu wszystko sie rzpadlo ...dawala mu wiele szans probowala zrozumiec nawet wyjechali do szkocji zeby sprobowac na innym gruuncie ale nie .. nie udalo sie ..a najbardziej zal dziecka

A nie możesz mu po prostu powiedzieć czego od niego oczekujesz?Po prostu powiedz że ma cię przytulać głaskać po głowie mówić kochanie kocham cię itd.bo bez tego czujesz jakbyś nic dla niego nie znaczyła a jeśli tak się czujesz to związku w którym czujesz się źle nie ma sensu ciągnąć...powiedz mu jak ty widzisz związek i czym on dla ciebie jest żeby zrozumiał że ty widzisz to inaczej i żeby się troche dostosował ...