Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aśka z Łodzi

wyszłam na dziwkę

Polecane posty

Gość Aśka z Łodzi

2 tygodnie temu byłąm na imprezie urodzinowej kolegi,poznałam tam chłopaka z którym wylądawałam w łożku ale byłam pijana,on się teraz wszystkim chwali że mnie zaliczył,jest młodszy ode mnie o 5 lat czyli ma 17:(

Gość to są
skutki picia wódki

Gość powiem
tak to jest jak sie pic nie umie

Gość no rzeczywiście wyszłaś
na dziwkę...i to jeszcze z małolatem:(

wow ! no to pojechałaś ! i to z 5 laa młodszym :o przeciez to dziecko :o tez mam 2 2 lata i nie zrobiłabym czegos takiego :o

Gość i bardzo dobrze

niestety tak to jest jak się wypije za dużo. Masz nauczkę na przyszłość - jak nie ma kto Cię pilować to nie pij tak dużo. Facetów chętnych na łatwe po alko laski jest od cholery ;/ Pamiętam swego czasu kumpel zrobił na imprezie fotki pannie, która tak się spiła, że nie bzykała się z jednym ale z dwoma kolesiami jednego wieczoru ;/ ;/ ;/

Gość powiem
dobre :)

posłuchaj j.e.b to super pomysl....i jak bedzie w gronie swoich przyjaciol zapytaj czy kasa doszła...abo wrecz mu ja osobiscie przy jego kolegach...

Gość Aśka z Łodzi
na szczęście miałam wczoraj okres więc w ciąży nie jestem.To chyba jedyna zaleta tej sytuacji

Gość ty nie wyszłas na dziwke
ty po prostu nią... -wódka to nie wytłumaczenie...

Ciekawe co robią Ci co teraz tak Ciebie błotem obrzucają, tacy święci bo anonimowi...mylić sie jest rzeczą ludzka i popełniać błędy też...nie przejmuj sie negatywnymi opiniami...to już sie stało i nie ma sensu sie zamartwiać...z dwojga złego jest cos dobrego...MASZ NAUCZKE NA PRZYSZłOść i tyle...Nie martw sie ludzie szybko zapomną i bedzie jak dawniej...ale ja polecam sposób j.e.b osobisty lub listowy...będzie miał za swoje:P

Gość M2
biedna dziewczyna, nie ma znajomych w swoim wieku i musi sie bawic z gowniarzami :(

Czy ja wiem czy od razu dziwka jesteś?? Przecież jest miliony lasek, które po % imprezach idą z nowo poznanymi kolesiami do łóżka. A co z facetami, którzy też chodza na imprezę żeby wyrwać panne na sex, też kurwiarze?? Nie mart sie po pewnym czasie zapomną, szkoda tylko, ze wylądowałaś z takim szczeniakiem i Cię ośmiesza przed innymi. To, ze się z nim przespałaś to inna sprawa, ale jego zachowanie jest kary godne. Pomysły z tym zapłąceniem sa dobre, nie wiem jak Ty ale bym się odegrała. Trzymaj się!

...niektorzy gowniarze sa calkiem, calkiem...No calkiem inaczej byloby gdyby on mial 30 al ona 35 lat wtedy nie bylo by sprawy??...hehhehehehe...ci niby gowniarze nie sa wcale tacy niewinni:O...mam siostre w tym wieku i wiem jakie z nich ziółka potrafią być...

Gość do ecie pecie
te miliony lasek to właśnie zwykłe dziwki.

Gość Aśka z Łodzi
Chłopak jest szalenie przystojny i gdyby nie to że mnie ośmieszył to mozę nawet bylibyśmy parą.

Ja pierdole nikt nie mowi ze zrobila dobrze ale nie nam osadzac...co wy nigdy nie zrobiliscie czegos czego teraz zalujecie?? to ze raz popelnila blad nie znaczy ze jest kurwa...ja tak bynajmniej nie sadze...AYTORKO TRZYMAJ SIĘ:)

bo jesteś dziwką---> Gdyby poszła do łóżka na 20-tej randce to nie byłaby dziwką? Twoim błędem jest nie to, że poszłaś z facetem do łóżka na pierwszej randce, ale to, że ona ma 17 lat.:P Faceci w pewnym wieku są bardziej dojrzali i nie myślą o kobiecie, która poszła na żywioł \"dziwka\". To domena szczeniaków, którzy mają mleko pod nosem i pełne spodnie.

Gość taki ktoś
jestem ciekawa czy osoby , które tak cię krytykuja( delikatnie mówiąc ) to dlatego że sami tak się zachowują czy dlatego że są prawiczkami ?

Gość Aśka z Łodzi
2 tygodnie wcześniej zginął chłopak z którym byłam 2 lata,byłam taka smutna i roztrzęsiona że dałam się wykorzystać szczeniakowi,wszyscy FACECI jesteście tacy sami,chodzi Wam tylko o seks:o

Gość krytyk rzeczywistości...
Nie rób z siebie niewiniątka, szmato.

Co wy macie z tego ze tak ja oczerniacie?? bawi was to?? Jestescie dumni??? Podbudowaliscie swoje ego?? Lepiej wam?? Teraz dziewczyna ma sie jebnac na line ze tak sie stalo?? A on to niby świety??? Dziecko jeszcze??...buhahahhahaha...wolne zarty...Dziecko nie wie ze penis służy nie tylko do siusiania:P

Gość taki ktoś
faceci - jesteście żałośni

Gość wszyscy faceci są do bani
tylko wykorzystują i oszukują

Gość gadasz jak facet

Gość czemu go krytykujecie
Chłopak chciał poruchać, więc znalazł pierwszą, lepszą szmatę i to zrobił. Po prostu osiągnął swój cel i nie żałuje tego. Żałosne jest to, co wyprawia ta dziewczyna.

Gość oto ja biedronka
E tam, daj spokoj :) Jaką dziwkę i dlaczego? Czym się przejmować? Nie Ty jedna przespałaś sie z kimś nowo pozananym, z imprezy....to nie oznacza, że taka jesteś na co dzien :) Poza tym, jesteś wolna, możesz robić, co chcesz (oczywiście z głową ;) ) i nie ma co się tak obwiniać, martwić. Mam znajomego, co ma 19 lat, też zalicza wszystkie starsze dziewczyny i małolaci z reguły lubią się tak bardzo chwalić. Możesz też sie wyprzeć i zrobić z niego totalnego kretyna, że niby klamie, albo przyjąć to na klatę i dalej żyć ;) Każdy popełnia błędy.....a tak na marginesie, to alkohol nie jest żadnym wytłumaczeniem, bo właśnie on uwalnia w nas to, co tkwi w nas tam głęboko i pokazujemy, jacy naprawdę jesteśmy po alkoholu, o czym marzymy, co chcemy powiedzieć.....to jest głupie wytłumaczenie.