Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po prostu kasia

Dziewczyny ile kilogramów przytyłyście w czasie ciąży?

Polecane posty

Gość po prostu kasia

od kiedy najbardziej się przybiera, i w jakim czasie udało Wam się to zrzucić?

Gość madzia mama
1 dziecko 18 kg i 2- 15 do pól roku sie zrzuca ------------------------------------------------------------ moja pasja http://fotomadziamontaz.fotosik.pl/

Gość komada
25 kg wszystkie te kg zrzucilam przez 0,5 roku a nawet wazylam o 3 kg mniej niz przed ciaza nie robilam nic zeby schudnac tylko karmilam moje dziecko piersia pozniej wszyscy sie mnie pytali czy ja przypadkiem chora nie jestem bo taka chuda bylam

Gość salamankaaa
ja przytylam 20..., do 5 miesiaca mialam tylko 1,5 kg na plusie później zaczely sie problemy z cisnieniem i opuchlizna no i tak lecialy kg... jestem rok po porodzie, mam jeszcze 5 kg do zrzucenia wczesniej wazylam 65 kg i mialam 172, wygladalam naprawde ok, cycki i tyleczek jedrniutki, za to plaski wycwiczony brzuch teraz waze ok 68, ale czasami waga pokaze 70 i widze ze te kg zostaly mi w biodrach...

Gość justaaaaaaaaaaaa
19 kg , jestem miesiac po porodzie no i jeszcze mi te 6 zostalo:[

przytyłam 9 kg po porodzie zostało mi 5 teraz ważę 6kg mniej niż przed zajściem w ciąże

Gość amelia a
chodziłyście na jakiś fitness?

ja mam fitness w domu:) bieganie za 2,5 latkiem szczególnie na spacerach ciągle mi ucieka więc jak się tak codziennie przebiegnę to wystarcza mi sportu:)

Przytyłam 18 kg ,miałam zatrucie ciązowe wiec byłam bardzo opuchnieta ,połowa moich kg to była woda. Zrzucić było mi bardzo cięko,nigdy nie doszłąm do swojej wagi a wazyłam przed ciązą 50 kg ,mineło 6 lat waze 58. Obecnie jestem w ciązy i zastanawiam sie ile przyt\\yję teraz:)

Gość UPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

czesc.Ja podobnie jak kasia malo przytylam. Pod koniec ciazy wazylam 56 kg.Potem duzo schudlam.Teraz waze 43 kg i chcialabym przytyc.Tez biegam za moim dwulatkiem i nie bardzo mi to wychodzi.

ja16 ale po roku zrzucilam bo karmilam piersia

Gość po prostu kasia
czy karmienie pomaga schudnąć?

Gość a ja przytyłam
ja przytyłam 25 kilogramów. zaraz po porodzie zeszło mi 10. te 15 kg które zosatło starciłam po 6 miesiącach. teraz ważę nawet 2 kilo mniej niz przed ciążą :P

Gość szybko sie wam przypomniało
---------------------------------------------------------- -- moja pasja http://fotomadziamontaz.fotosik.pl/ ło losie jaki jarmark na tych zdjeciach prostacka ta pasja