Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takata

POMOCY INTERNET

Polecane posty

Gość takata

zacina mi się internet i wolno przez to chodzi- co mogę z tym zrobić. dlaczego tak się dzieje

Gość takata
dostawca sprawdzał i twierdzi że z jego strony jest wszystko ok

Gość powiem
ja ze swoim walcze od rana robi mi to samo ! Mam go dość . Ja do swojego dostawcy dzwoniłam i wiem ,że mieli problem nałączach .

Gość takata
tak radiówkę

To nie dawaj sobie kitu wcisnąć ze to nie jego wina...dzwoń, dzwoń, dzwoń i jeszcze raz dzwoń do oporu...albo on ma taki gowniany transfer albo z antena jest coś nie tak albo w ustawieniach...a ile masz pamieci w kompie???moze masz zawalona pamiec ale to wtedy cay komp sie wiesza a nie tylko net...

Powodów może być tysiąc. :) Np. nie korzystasz z programów antywirusowych; masz więc na kompie dużo wirusów i innych śmieci, nie robisz defragmentacji dysku, a co za tym idzie masz już mało miejsca na dysku, albo też masz przeciążony dysk plikami, które dawno powinny być usunięte. To tylko niektóre przykłady niechlujstwa niektórych użytkowników internetu. Jeśli stać Cię było na zakupienie kompa, niech będzie Cię stać także i na to, żeby regularnie robić na nim porządek. Bez tego, ani rusz. Być może także masz nieprawidłową wersję XP, a w takim wypadku po roku od jej wgrania winnaś ponownie wgrać nową wersję. Ale to już inna bajka...:D 🖐️

Gość takata
pamięci nie mam zawalonej, ponieważ pousuwałam co się dało, wirusów też nie mam bo sprawdzałam, defragmentację robiłam i nic nie pomaga. co mogę jeszcze zrobić

Gość takata
już zeskanowałam

Gość takata
pamięci wolnej mam 10 GB. wyżej napisałam, że niemam pamięci zawalonej a nie za wolnej

Ciemnooka Brunetka ---> mówisz o SpyBot? To nie jest antywirus, tylko antyrobal, coś jak ad-aware. Ale nie będzie się żarł ;)

Możesz jeszcze:wejść w Mój komputer - dysk C -prawym klawiszem myszy -Właściwości -Narzędzia -Sprawdzanie błędów - Sprawdź. Ale ta opcja działa po ponownym włączeniu kompa. Możesz także [ nie zaszkodzi] wejść w:START -Ustawienia - Panel sterowania -Opcje internetowe -Usuń pliki cookie - Usuń pliki, odhaczyć Usuń całą zawartość offline, wyczyść historię. A tak na marginesie - Jakiego masz antywira i kiedy robiłaś jego aktualizację ? W antywirach z sieci baza danych wirusów uzupełniana jest na bieżąco. Jeśli ktoś wgrał Ci antywira z płyty, być może nie masz aktualnej bazy wirusów, i taki antywirus nie działa jak trzeba. dobry jest Avast. No i nic nie napisałaś czy masz oryginalną wersję XP.

tak o tym wlasnie mowie/pisze...chcialam poprostu wiedziec czy moge miec te wszystkie na kompie i czy wszystkich moge uzywac ale z tego co czytam przy tym programie do ktorego podales link ad-aware jest mi zbedny....czy zostawic??doradz:)!!!

zakłopotka ---> Avast to jeden z bardziej badziewnych antywirusów, niedawno zwracałem Ci uwagę na ten fakt, a Ty dalej bajki opowiadasz :o

do wielbiciela: jak dla kogo, dla mnie jest świetny. Nie pamiętam, kiedy zwracałeś mi na to uwagę, jestem tu rzadko. A jaki Twoim zdaniem jest ok ? ;)

Ciemnooka Brunetka ---> Ad-aware i SpyBot spełniają te same funkcje i obydwa są dobre, więc skoro masz już ad-aware to go zostaw :)