Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

firank_a

dziewczyny odchudzamy sie?

Polecane posty

Gość kola21
witam jesli pozwolicie ja się także przyłącze do odchudzania :)ważę 86 kg mam 170wzrostu moja waga wymażona to 68-65kg chce to osiągnąć do konca lipca na diecie 1000kcal lub do konca czerwca na diecie jogurtowo-owocej:)popijając miedzy tym zieloną herbate i wode min niegazowaną:)od jutra zaczynam pozdrawiam

witajcie dziewczyny...bylam dzis w szkole u pielegniarki od czasu zalozenia tego temu schudlam 3,5kg:) jestem nawet zadowolona do 6 czerwca zostalo 8 dni wiec nie poddam sie i schuden tak jak zaplanowalam i bedzie 5kg mniej:) gunia...czemu sie roztalas z chloapkiem co sie stalo

Właśnie nie wiem co się stało;( onb nagle mi powiedział że nie wie co czuje i się tym wszystkim zmęczył.,.. no ja do łatwych dziewczyn nie należe i bywa nieznośna dla niego... ale tak nagle kiedy w piątek rano pisał że mnie kocha a juz później że nie wie... masakra.. jestem załamana.... poza tym jakiies dwie młode mi napisały że on mnie niby zdradzał.. hm;( nie chce mi się wto wierzyć zwłaszcza że wioem że one obie się w nim pokochiwały.. ale boli.. bardzo boli...

Czesc dziewczyny. U mnie waga stoi w miejscu- wczoraj wieczorem zrobilam sobie spacerek z kina do domu (40 minut), i zaraz na rowerek siadam:/ Na nic czasu nie mam!! Jak nie cwicze to sie ucze, koncze prace licencjacka.. Masakra. 3 majcie sie:)

przykro mi...nie zalamuj sie chodz wiem ze to nie jest odpowiednie slowo:( ale walcz nie poddawaj sie.....jak tam idzie odchudzanie wam wszytkim?

Dzisaj byłam w moim internacie kochanym i tam moja kumpela z pokoju powiedziała mi że schudłam:D:D:D Troche mi to poprawiło nastrój:))

Gość mama mija
zostana tylko najlepsi... i schudna tez:D

Gość tni92
Odchudzanie należy zacząć od powiedzenia sobie że ty tego chcesz bez tego nie uda się wiem to po sobie dopóki nie powiedziałam sobie że ja tego chce że w końcu muszę zrzucić ten nadmiar kilogramów to zawsze tydzień i po odchudzaniu a teraz wytrwałam do końca i nie było tak źle ;) suplement African Mango http://szczupla-kobieta.pl zmniejszył mojej łaknienie i było mi o wiele łatwiej bez podjadania między posiłkami!