Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kruszynka..

Pije browara .................................................

Polecane posty

Gość pecia79
ja takze jestem chetna na wymiane pogladow z kolezankami w roznym wieku :)))

Gość Kruszynka..
Buka jak to mozliwe?? Musisz miec urlop!! no Wiesz co Dziewczyno to co to za f-ma?? kurcze kazdy ma urlop nawet JA!!:D:P;)

Zmykam do Snowa. Dobranoc towarzyszki chwil smutku i radości. MIłych snów. 😘😘😘

Gość Ania3*7
Marketa_cz ;-)) poprosiłam Mojego ale zaproponował wodę mineralną...no wiesz co? :-(( i powiedział że "żabka" zamknięta a do nocnego daleko TAK TO JEST Z TYMI NASZYMI FACETAMI buuuuu

Eeeeeeeeee,nie poszedł na laski,zasiedział się z kolegami.Mój często tak ma. Życzę spokojnej nocy i miłego jutrzejszego dnia🌻 ♥♪♫

Gość Ania3*7
Ty, piersiawa, jak to :męża ni ma poszedła na laski i???

Gość Kruszynka..
Buka🌻 mam nadzieje ze jeszcze sie spotkamy na kafe a zaproszenie aktualne, nie martw sie nie gryze:D:D lubie jak komus jest poprostu milo. A TY staraj sie o urlop;) napisz do mnie carlazurek@o2.pl ;)

Czasami lepiej jest spać W cieniu ogrodu dzikich traw We śnie budować nowy świat Czasami lepiej spać ...

nie no z tymi laskami to żartuje, już ja bym mu dała, mężów trzeba krótko trzymać :P

Ania,mój też (jak ja chcę)to nie pójdzie.Ale,jak on ma smaki,to w środku nocy by poleciał :D Tak,tak......Tak,to jest z facetami :O Ania,w jakiej dzielnicy Łodzi mieszkasz? ♥♪♫

Gość Kruszynka..
Buka heh.. Mala Marzycielko🌻 spij slodko i napisz do mnie;) Teczowych snow🌻;)

Gość Kruszynka..
mieszkam w okolicach G. i jestem G. ale to bylo dawniej:( teraz jest inaczej Kurcze w Gdyni jest fajna kregielnia moze tam sie spotkamy pod koniec m-ca?;)

Gość Ania3*7
Marketa_cz mieszkam na widzewie...a znasz Łódź?

a kręgielnia jest si, ale mi teraz niestety ciężko się wyrwać z domu, dzieci samych nie zostawię, a z dziećmi nie bardzo, jeszcze trochę muszę to przetrzymać i znów będę mogła bywać na mieście :)

Gość Kruszynka..
i bardzo dobrze spotkajcie sie Dziewczyny w Lodzi ja znam z necika Bardzom Fajna Dziewczyne przyledzie do mnie w wakacje ja tez bylam u niej bardzo mile wspominam dni spedzona u .... kurcze to bylo fajowe;) heh.. warto powtorzyc. zmykam po kolacje:D

Marketa_cz - coś mi się ubzdurało że idziesz spać, dlatego to dobranoc, ;) ale fajnie że nie poszłaś :)

Gość Kruszynka..
Piersiawka popraw sie a kto Ci krze zostawiac dieci? hmm? to nie tak cos wymyslimy a TY sie zabawisz . wielkie rzeczy co sie od zycia nalezy nawet Mamusce prawdasz;) spox nie kradne mam i dzieci:D tak tylko sobie mysle ze warto sie spotkac nie tylko na kafe;) naprawde warto.

Gość Kruszynka..
Ciemnooka Nom.. moze juz nie Masz browarca ale to co w stopce chyba zobowiazuje;) ZDROWKO;)