Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stefani444

glupia milosc!!!!!!!

Polecane posty

Gość stefani444

jak to jest z ta miloscia. jak sie jej nie chce - sama przychodzi chlopak a wlasciwie mezczyzna (wcale nie przystojny) a dotego niezdara i zakompleksiony - takie biedactwo zabiega o kobiete, tak dlugo i wytrwale az "rybka połknie haczyk" a jak juz połknie to nie ma szacunku - totalna olewka i poniewierka.... Nie rozumiem tego - podobno wszyscy szukamy milosci, a jak znajdziemy to kopiemy w "4 litery" lub inaczej "grysiemy rękę która wcześniej karmiła i głaskała" "... różnica między przygarniętym bezpańskim psem a człowiekiem jest taka, że PIES NIE UGRYZIE"

Gość voug
niestety tak jest choć nie potrafię tego zrozumieć

Gość stefani444
no właśnie - niestety ale po co to wszystko rozumiem - faceci to zdobywcy ale juz mi się takiej miłości odechciewa.... wiem że świat się zmienia i nie ma nic stałego, ale miłość podobno jest zawsze taka sama.....

Gość voug
miłość nie jest niestety zawsze taka sama ludzie się zmieniają to i miłość się zmienia wiem bo ja byłam już zaręczona ale do ślubu nie doszło

Gość 4334
zademonstruj mu swoje czekoladowe słoneczko po czym z miną pełną pasji i wybałuszonymi gałkami ocznymi zacznij posuwać się w jego stronę na kolanach, tak aby Twoja gorąca pupa obijała się o meble i wprawiała je w drżenie

Gość stefani444
na imie nie zaslugujesz TYLKO NA NUMER..........

Gość voug
4334 i co wtedy znowu będzie głaskał-sprawdzona metoda?

Gość voug
żenujące

Gość stefani444
pisalam ze taka sama bo podobno kazda milość "... cierpliwa jest, łaskawa nie zazdrości, nie unosi się pychą.... " to jest miłość - zawsze taka sama a wszystko inne nia nie jest

Gość no niestety
tak to juz jest z tą miłościa człowiek sie zakochuje myśli ze ma juz wszystko jest szczęśliwy a tu bnagle sie rypie coś

Gość stefani444
zauważylam że się psuje bo bez wzajemnosci zwiazku sie nie utrzyma i nie ma o co walczyc "jesli cos kochasz - puść wolno jesli wróci do ciebie - jest twoje jeżeli nie - nigdy twoje nie bylo"

Gość rozgwiezdżone niebo
stefani, do takiej miłosci powonno sie dązyc.. to jest ten idealny stan w miłosci jaki powinniśmy osiągnac... ale czy to jest w ogóle możliwe? tak w pełni?

Gość stefani444
mysle ze wpełni mozliwe nie jest bo nie da sie przez cały czas utrzymać ideału - jestesmy tylko ludźmi, ale przecież można pracować nad tym i jeżeli obie osoby w związku się starają - to wystarczy wtedy wszystko jest możliwe a miłość.... góry przenosi

Gość voug
niestety rypie się bo do czasiu można być cierpiwym iłaskawym i nie unosić się pychą-muszą chcieć dwie strony żeby było wszystko było ok. jeżeli tak nie jest to nic nie pomoże

Gość stefani444
... niebo masz racje tylko dlaczego ostatnio tylu ludzi tak plytko traktuje uczucia po co te gry????????? z małego księcia "człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia które ma dla innych ale także za te, które w nich wywołuje"... ....stajesz się na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś...." Gdzie ta odpowiedzialność???>

Gość voug
to jest to w związku trzeba się starać pielęgnować uczucie

Gość stefani444
tak trzeba - dlaczego sobie odpuszczamy??? w życiu nie jest łatwo - po co sobie utrudniać dodatkowo..

Gość no niestety
szkoda tylko ze nic nie trwa wiecznie a rozstania sa takie bolesne wiem to bo to juz przeżyłam

Gość stefani444
znam taką parę dziadków - moi sąsiedzi bardzo się kochają - co dziennie na wieczorne spacery razem chodzą, na zakupy i są bardzo szczęśliwi mimo problemow zdrowotnych sa razem i dbaja o siebie wzajemnie az przyjemnie popatrzec:) ich miłość jest wieczna dla nich - czyli aż po grób...

Gość voug
nie wiem czemu odpuszczają inni wiem czemu ja odpuściłam

Gość no niestety
wiecie ja tez mam znajomych którzy sa kupe casu ze soba a jak na nich patrze to jakby znali sie z dwxa miesaiace tak bardzo sa w sobie zakochani teraz biorą nawet ślub tylko ze ja trace nadzieje dobiero co pozbierałam sie po rozstraniu z kimś kogo bardzo kochałam to jest ciężkie i czsami trace juz nadzieje

Gość voug
czasami dopiero później uzmysławiamy sobie czego tak naprawdę nam potrzeba

Gość no niestety
wiecie ja tez mam znajomych którzy sa kupe casu ze soba a jak na nich patrze to jakby znali sie z dwxa miesaiace tak bardzo sa w sobie zakochani teraz biorą nawet ślub tylko ze ja trace nadzieje dobiero co pozbierałam sie po rozstraniu z kimś kogo bardzo kochałam to jest ciężkie i czsami trace juz nadzieje

bo ludzie nie ptrafia docenić tego co mają, poprostu.. jest dobrze, mozemy polegać na tej osobie, kochamy ja, powinismy to pielegnowac, ta miłosc, zaufanie, bezpieczenswto, oczywiscie pielegnowac, powinny obie strony... ale czesto się tego nie docenia, depcze sie uczucia dla byle przyjemnosci,m dla ciekawosci sie z\\potrafi zdradzic, dla dreszczyku emocji poptrafi sie potsawić na ostrzu noza kilka np lat....

Gość voug
rozstaliście się z jakiego powodu-jeżeli to zbyt osobiste pytanie to nie odpowiadaj

Gość no niestety
to jest prawda z czasem wszystko wydaje się lepsze

Gość voug
bo ja tez rozstałam się z kimś kogo kochałam choć na własne życzenie

Gość stefani444
a z kolei trafiam w życiu na "koneserów" zdobywców - zdobywają a jak poczują wzajemność - nagle znika ten wspaniały facet na dobre.... juz nikomu nie zaufam - bo nie chce...... teraz byl ostatni raz ...... wole samotność - mniej boli

Gość no niestety
rozstasliśmy sie bo powiedział mi ze mnie juz poprostu nie kocha jak sie okazałao to zostawił mnie dla innej