Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stefani444

glupia milosc!!!!!!!

Polecane posty

Gość stefani444
ehhh wszystko jest do przeżycia - więc i to przeżyję dziekuje🌼

Gość voug
za takim facetem nie warto płakać

Gość no niestety
powiem wam jedno jak facet sie wykreca ze nie mozecie sie spotkac bo musi babcie gdzies odwiez, zopiekowac sie siostra, dziadkiem ,płot malowac i takie tam to weiedzcie ze jest cos nie tak takie rzeczy to tylk wymówki

Gość voug
tego kwiata to pół świata

Gość no niestety
rozum mówi ze nie warto a serce niestety płacze

Gość voug
no tak kobiety są bardziej uczuciowe ja jestem taka mądra a sama ryczałam w poduszkę

Gość stefani444
już mi lepiej dziewczyny:) też wam tego samego co sobie życzę 🌼 🌼 🌼

Gość no niestety
dziwna ta miłość człowiek jej szuka a iedy znajdzie to potem cierpi ja jestem teraz sam i jest mi tez zle

Gość no niestety
ja ryczłam długo i to bardzo myślałam ze to koniec świata juz nie mogłam normalnie funkcjonować

Gość stefani444
mi sie wydaje ze kiedys ludzie sie lepiej dobierali na cale zycie niz teraz (ale moze tylko wydaje mi sie)

Gość voug
ja uciekam dla pocieszenia wiem z własnego doświadczenia że to wszystko z czasem przechodzi i jesteśmy w stanie stworzyć naprawdę szczęśliwy związek trzymajci sie

Gość no niestety
ale pózniej człowiek zbliza sie do takiego miejsca ze juz nawet na to siły nie ma i wie ze musi zyc dalej trzeba podniesc głowe do góry i powiedziec NIE BYŁ MNIE POPROSTU WART ZNAJDE KOGOŚ KTO BEDZIE I DA MI SZCZĘŚĆCIE

Gość stefani444
dziekuje milego wieczoru voug:)

Gość stefani444
no niestety ja jak na razie szukac nie bede nikogo moze sie samo znajdzie...

Gość no niestety
trzeba miec nadzieje

Gość no niestety
nic na siłe a miłość sie sama znajdzie bo jak to się mówi nadzieja umiera jako ostastnia

Gość no niestety
najwazniejsze to optymistycznie patrzec w przyszłośc do niedawna byłam tak załamana ze na niczym mi nie zależało ale w końcu wyszło dla mnie słońce i jest lepiej jestem sama ale jest lepiej juz nie jestem taka załamana czas to najlepszy przyjaciel w cierpieniu

Gość stefani444
... tak umiera ostatnia.... ale najzabawniejsze jest to ze teraz jestem w takim stanie w jakim go poznalam.... podobno wyciagnelam go z depresji... ha, ha... lanie mi podziekowal jak by czas sie cofnal........ no ale juz koniec nie bede plakac nad "rozlanym mlekiem'

Gość stefani444
czas to najlepszy przyjaciel w cierpieniu landie powiedziane:)

Gość no niestety
no głowa do góry trzeba miec swoją dumę niech nie myśli sobie ze teraz bedziesz siedzieć załamana a on bedzie cieszyć się życiem żcie jest za krótkie na to żęby je przpłakać nie byli nas warcik i tyle bo skoro człowiek daje drugiemu miłość a ten to oddrąca to nie jest wart ani jednej łzy trzeba sie z tym pogodzić

Gość no niestety
Jas płakałam długo a on cieszył się zyciem i jest szczęśliwy to czemu ja nie moge skoro jemu jest lepiej beze mnie to mi bez niego tez dosyc płakania i użalania sie nad soba a życie jest tak przewrotne że jeszcze mogą żałować tego wszystko ma swojąprawiedliwośc kiedys sie to na nich odbije

Gość stefani444
no niestety masz calkowitą racje:) rozmowa z Wami bardzo mi pomogła - dziekuję 🌼 ide juz spac - dzis plakac dzieki wam nie bede szkoda oczu... dobrej nocki wam życze oraz znalezienia jedynej prawdziwej milosci takiej az do konca i na dobre i na zle 🌼

Gość no niestety
no wzajemnie i dziekuję :))

Gość miłość jest
głupia, a osoba która kocha ma klapki na oczach, nie widzi nic!!!!!!!!!! A faceci, to przeważnie babiarze!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mój mnie olał, jak się dowiedział, że go kocham i pomyśleć ,że wcześniej tak bardzo lgnął do mnie.:(

Nie ma czegoś takiego jak miłość między mężczyzną i kobietą. Nie ma i nie może być bo obie płcie dążą do czego innego. \"Kobiety chcą mieć ładne dzieci a faceci chcą mieć dużo dzieci\" kwit esensja wszystkich damsko-męskich układów.

Gość do życie po życiu
no chyba tak niestety jest Ja chyba też już w nic nie wierzę. Czasmichcłabym już umrzeć, bo nie widzę sensu istnienia. A jeszcze tyle lat przede mną, aby umrzeć naturalną śmiercią.

Gość no niestety
Dziewczxyny głowa do góry nie jest tak źle jak wam sie wydaje wszystko ma swój czas teraz pewnie w to nie wiezycie ale zobaczycie za jakis czas powiecie przeciez on nie był tego wart jak byłam głupia ja to wiem z doświadczenia myślałam ze swait sie za walił ale w końcu znalazłam światełko w tunelu i jest lepiej.