Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to zrobić hm

Ma ktos jakiś pomysł?

Polecane posty

Gość jak to zrobić hm

Witam chcę wysłać kwiaty zagranicę na dzień matki. Jak dowiedziałam się o kosztach przesyłki pocztą kwiatową, bądź nadanie paczki przez przewoźnika typu DHL itd. to aż usiadłam z wrażenia.. poniżej 300 zł nic fajnego sie nie da zrobić.. Zostaje ukochana poczta polska, ale wątpię czy dojdzie to na 26.. Więc tak pytam, czy ktoś nie ma jakiegoś pomysłu jak dostarczyć tam prezent? A może ktoś wybiera się do Włoch:)??

A może znajdź jakąś kwiaciarnię za granicą, która dostarcza kwiaty. Może da radę zamówić kwiaty telefonicznie lub przez inetrnet, a zapłacić przelewem lub przekazem.

Gość jak to zrobić hm
No tez o tym myślałam, tylko tu z językiem trochę gorzej. Musiałabym chyba kogoś znaleźć kto dobrze włada włoskim.. Na "twojekwiaty" się natknęłam i to taka moja ostateczność - ta różyczka za 139 zł. Ale może coś wykombinuje jeszcze... Dzięki

Gość Ludzie to maja pomysly
Przepraszam :( Jestem straszna prostaczka, do tego wulgarna. Wsytd mi. Nie chcialam Cie urazic, ale wysylanie kwiatow stad jest zlym pomyslem. Zamowienie na miejscu, jak ktos wyzej napisal, tak. Moze kupic cos ladnego i nada paczka priorytetowa.

Gość jak to zrobić hm
:) Może faktycznie coś kupię i wyślę, najwyżej będzie spóźnione

Gość Ludzie to maja pomysly
Priorytetem powinna dojsc do nastepnego tygodnia ? Na pewno sa jakies blyskawiczne przesylki, zeby doszla na czas.

Gość jak to zrobić hm
O faktycznie za 44 Euro juz jest bukiet :) Czyli wychodzi dużo taniej Wiesz mam nieprzyjemne doświadczenia z pocztą polską, więc to będzie ostateczność - całkiem prawdopodobna ;/

Gość pecia79
...wiesz jak prcacowalam zagranica to jedna z pan miala urodziny a akurat w tym momencie byla chora i reszta czyli pozostali pracownicy wpadli na pomysl by kupic jej jakis maly prezencik plus kwiaty i wyslac jej to przez firme ktora dostarcza na takie specjalne okazje. na pewno cos uda sie zorganizowac :))

Gość jak to zrobić hm
No mnie zainspirowała do tego sąsiadka bo swojej siostrze taką niespodzianke na urodziny właśnie zrobiła :) Nie byłoby problemu gdyby nie to że ostatnio się spłukałam i muszę to wykombinować jak najtaniej..