Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadia_217

ciekawe miasto, przyjaźni ludzie, dobra uczelnia, gdzie dalej studiować??

Polecane posty

Gość Nadia_217

Mam dylemat...nie wiem gdzie najlepiej ropocząć studia uzupełniające. Wszyscy polecają Kraków, ale może są miasta gdzie studiowanie jest nie tylko zdobywaniem wiedzy, ale też przyjemnością? Jeśli macie jakiś ciekawe propozycje, piszcie proszę...

Gość Monaco

Gość Czarnogora

Gość a ja powiem
Toronto -to nad Wisłą:D

Gość Lalittaa*
no chba w krakowie studiować to sama przyjemnosć, nie rozumiem wiec twojego postu. Kraków jest jednym z najfajniejszych miast wiec naprawdę nie rozumiem :O

Gość Nadia_217
Kraków owszem, ale nie jest chyba jedynym miastem typowo studenckim, chodzi mi przede wszystkim o opinie na temat uczelni w kraju, które oprócz dobrego poziomu oferują też rozwój w różnych pozaprogramowych dziedzinach.

Gość KOLEJNA NUDZIARA

Gość bleeeeehhhh
to własnie kraków to oferuje ale jak ci sie nie podoba to se studiuj gdzie indziej :P

Gość gość
Nie patrzcie na miasto, tylko na poziom nauczania. Warszawa nie była mi po drodze, bo jest ogromna, ale co mam poradzić, że najlepszą dietetykę znalazłam na http://www.wsp.szkolymydlowskiej.pl/ ? Plus taki, że lokalizacja w mieście jest dobra, ale najważniejsze, że faktycznie widzę efekty tego całego nauczania. Nie jest to klepanie teorii i recytowanie książek - uczą ludzie, którzy siedzą w branży od lat i po prostu mają co przekazać.