Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość b.ik.*

OKROPNE UDA!!!!! ! co robic!!!

Polecane posty

Gość b.ik.*

Mam grube uda! nie chce miec miesni , juz troche mam z przodu jak napne! ale mam też chyba z tone tłuszczu co robic! jestem nastolatką ,! :( mam 154 a 50 w udach! to okropnie wygląda przy mojej sylwetce, mam typ gruszke! :( co robic ?? prosze o naknajszybsza odpowiedz :(:(

Gość a ja rozumiem
mam podobna sytuację i w gazecie "urodza" przeczytałam ze na wysmuklenie ud dobre są: stretching i joga czyli cwiczenia rozciągające mięsnie,przysiady i wypady,pływanie żabką i masaże ujędrniające. ja co 2 dni wykonuję przysiady i widzę ze uda wyglądają lepiej:-) na pewno Ci od tego za duzo mięsni nie urosnie gdyz tak naprawdę uda podnoszą ciezar tylko Twojego ciała! niedawno chodziłam na siłownie i cwiczyłam z bardzo duzym obciazeniem na uda i nie przybrałam centymetrów w udach:-) wiec przyrost miesni Ci nie grozi:-)

Gość b.ik.*
dziekujee ze ktos sie zainteresował topikiem! :* a ile robisz przysiadów i w seriach robisz ?

Gość a ja rozumiem
myslę jeszcze by wrócic na basen. mamy podobną posturę jestem tylko troszkę wyzsza ale problem ewidentnie ten sam:-( na poczatek robie po 20 przysiadów w 3 seriach najlepiej robic je w rozkroku bo wtedy pracują tez wewnętrzne miesnie uda najlpepiej robic te przysiady powoli nawet bardzo powoli bo podczas tego ruchu miesnie pracują najlepiej efektywniej po serii 20 powtórzen zrób cwiczenia rozciągające uda ostatnio kupiłam książkę o jodze i tam jest wiele pozycji rozciagających uda i całe ciało.. na stronie www.fit.pl jest tam opisane cwiczenie-wypady na szczupłe uda.. mozesz przejrzec tę stronę a na pewno znajdziesz duzo skazówek aaa i pewnie bez ograniczen zywieniowych nie uda się stracic tłuszczu z ud dobre jest tez bieganie..choc ja wplę pływanie:-)

Gość a ja rozumiem
i dobrze by było gdybyś co jakis czas zwiekszała ilosc przysiadów albo serii albo wykonywała 1 przysiad dłużej.. aa i półprzysiady bardzo dobrze ujędrniają pośladki:-)

Gość a ja rozumiem
jakby co to dopiesze jeszcze cos po południu bo teraz za bardzo nie mam czasu

Gość b.ik.*
dziekuuje!

kurcze a ja słyszałam, ze własnie pływając żabką robudowywują sie uda a żeby je wyszuplić należy pływam kraulem czy też grzbietem... hm ?

a jak kocham jak któs mówi a ja słyszałam! a prawda jest taka ze pływam 3 razy w tygodniu i najczęściej pływam żabką moze nie od razu ale tak po 3 miesiacach zauważyłam ze biodra i uda są mniejsze. a żabka to mój ulubiony styl i pływam tak ok 45 minut bo mój trening na pływalni trwa srednio 100 minut.

Gość b.ik.*
up up :* dlaczego nikt nic nowego nie pisze ? a własnie czy komus pomogły cwiczenia na nogi z modelingu? :) jestem ciekawa porpostuuu ;] bede wdziecznaa jak ktoss odpowie! :*:*:* 🌼 kwiatek

Gość cos o tym było
powiem tak jak bedziesz wykonywac jakiekolwiek cwiczenie w którym pracują uda to na pewno wyjdzie Ci to na dobre a nie przybedzie Ci centymetrów w udzie bo musiałabyś chyba podnosic naprawdę wielkie ciezary by miesnie urosły! wiem to po sobie bo mimo ze trenuję 4 razy w tygodniu ostro na siłowni podnosze duze ciezary to jednak nie wygladam jak kulturystka! ba daleko mi nawet do fitnessek!!!!!!!musisz jak najwiecej się ruszać!!!!!!!!!!!!!!!nie ma cwiczen gorszych czy lepszych!!!

Gość Ciakawa 2p
No więc kazde ćwiczenie wyrabia mieśnie w udach a samo za siebie mówi to że spalamy tkanke tłuszczową...watpie aby od cwiczeń przybyło ci w udach moga one byc jedynie bardziej wyzeźbione ; )

Gość b.ik.*
dziekuuujee :* 🌼 Dla was panny uuhh :* **Czy jezeli przez dwa tyg. bede robiła na nogi ABS 8 min. i rolki [jak bedzie okazja] basen [1-2 razy w tyg.] i strechting, i z modeling.pl te cwiczenia na nogi czy w 2 tyg. zejdzie mi tluszcz z ud ?

Gość Niunia 16
rowerek w powietrzu jest dobry, conajmniej 5 minut, bieganie, plywanie, prysznic cieplo-zimny i napewno krem wyszczuplajacy, zycze powodzenia

Gość b.ik.*
dzikeujee wam :*:* 🌼 up up topicc :):) kcM :* [bardzooo :*]

Gość mary....
bo nie mają nic ciekawego do powiedzenia pewni a co maja pisac o pogodzie? ja sobie kupiłam tasmy do rozciagania zastepują mi cięzarki..i powoli widzę miesnie... a jak chcesz wyszczuplic nogi to stretching i bieganie są dobre bieganie najlepsze na wyszczuplenie nóg bo widziałas by dziewczyny- uprawiajace długodystansowe biegi miały grube nogi????? ja widziałam takie które maja patykowate nogi tylko wiec ubierz dres i biegaj biegaj biegaj!! w ciagu godziny spalisz ok 500-600 kalorii a po tygodniu schudniesz kilkogram i uda straca tłuszcz proste.nie wiem jakiej recepty oczekujesz jeśli ta jest najlepsza.

Gość marta*
Biegi, albo stepper!! Najlepszy jest ten skretny. Wymodelujesz sobie uda (rowniez wewnetrzna strone), biodra, pupe! Cwicz, cwicz, cwicz, a zobaczysz rezultaty...powodzenia!

Gość b.ik.*
dzieki dzieki dzieki! od jutra biegam! (nie od dzis bo dzis mokro,deszcz pada,burza ..) pozdrawiaam :*

Gość upupup UP..
up up

Gość upupup UP..
widze ze .. topic umiera smiercia naturalna ehh :( UP !

Gość idz
do gabinetu kosmetycznego na jakies zabiegi wyszczuplajace

Gość oooooaaaaaa
a wlasciwie to jakie macie te uda?? ja mam 167-168 i mam 54 w udach to strasznie duzo: ( ale ciwcze i nic...uda i moj plaski tylek to sa 2 najwieksze kompelsy :( ale zaczynam robic te przysiady zoabaczymy moze cos sie w nich zmieni: P

Gość aaaaooo
hehe wytrzymalam leddwo 5 min:D

Pamiętaj moją akcje z bieganiem... wyszło raz dwa ale mi się odechciało - chyba trzeba powrócic bo to rzeczywiscie daje rezultaty. Mimo to basen i rolki :) BO TO DLA MNIE MEGA PRZYJEMNOŚC

Gość ja nie bede
sie katowac zadnymi biegami wolę spokojne cwiczenia w domu a ze nie daja efektu to zapisałam sie do kosmetyczki na elektrolipolizę.. w udzie mam 50 cm ale kosmetyczka stwierdziła ze tłuszczyku mam mało ale za to jest bardzo ubity dlatego tak trudno mi go spalic i mierzę 154 cm waga 46 kg niby powinnam byc chuda jak niewiadomo co a uda i biodra mam masywne

a ja plywam po 1,5 km prawie codziennie crowlem i zabka i uda mam wagi ciezkiej a do tego barki i ramiona sie umiesnily. ze wszytskim trzeba uwazac. pozdrawiam