jabłko 0 Napisano Maj 19, 2007 hej Kobitki..dzis mam dostac okres .. zawsze dostawałam w soboty.. biore tabletki anty Harmonet no i zawsze dosatawałam... moj chlopak spuscil sie we mnie w tym miesiacu raz. mam sie czym martwic?? ech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak nie dostaniesz okresu Napisano Maj 19, 2007 to masz sie czym martwic... ten 'raz w miesiacu' moze byc przełomowy... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to po co piszesz Napisano Maj 19, 2007 bylo jutro to napisac a nie zakladasz durny watek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_agatka 0 Napisano Maj 19, 2007 nie masz sie czym martwić! po to bierzesz tabletki, żeby móc sie kochać bez innego zabezpieczenia!!! nie ma sensu truć sie hormonami i do tego gumek używać. a poza tym to możesz wcale nie mieć krwawienia, tak sie może zdarzyć, że w jednej przerwie krwawienie nie wystąpi, jeżeli nie pojawi sie też w drugiej przerwie to dopiero wtedy jest podejrzenie ciąży. spokojnie sobie czekaj, na pewno sie pojawi! ja bez gumek, tylko na tabsach ponad 4 lata śmigałam i co, i nico żadnej dzidzi się nie doczekałam. trzeba tylko brać regularnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach