Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lookis

oral nie dla męża?

Polecane posty

Gość lookis

Do kobiet mam pytanie, raczej dojżałych. Jesteśmy kilkanaście lat po ślubie, kochamy się bardzo. Sex jest cudny-nadal. Jednak nigdy żona nie pieściła mnie ustami do końca, tzn. nigdy w jej ustach się nie spuściłem.Poza tym bywa anal i pissing się zdarza, tego wszystkiego ona chce i akceptuje, a ja chcę mieć rozkosz w jej ustach, czemu tak jest że mi tego nie daje. Miałem kilka kochanek z każdą można było oralnie do końca,a z żoną nie. Czemu?

Gość bo gupi jestes
z calym szacunkiem :)

Gość lookis
szacunk wsadź sobie w dupę pajacu.

Gość do lookis
no tak, ty faktycznie jesteś glupi :o

Gość intelectuall
bo Twoja to nie kochanka:P poza tym dziwie się, ze anal i pising są a tego o czym piszesz nie ma :O widocznie ten typ tak ma ;)

Gość lookis
to było pytanie do kobiet, a nie do gnojkw co trzepią sobie kapucyna przed monitorem.

Gość bo gupi jestes
z calym szacunkiem napisalam :o poza tym powinienes raczej spytac o to zone a nie nan dupe zawracac :P

wcale nie dziwie sie twojej zonie...w ogole to bezczelny jestes-najpierw ruchasz obce dziw** a pozniej wkladasz jej fiu** do buzi...

Gość intelectuall
a moze ona tez ma kochanka i tą opcje zostawia tylko dla niego /? hm...;) no i fakt jestes chamowaty :P

Gość bo gupi jestes
e..nie przesadzajcie :) moze zona nie wie, ze on gdzies moczy

Gość amelkowa pani
Współczuje Ci takiej głupiej zony.Anal,piss a oral nie.Ona chyba jest jakas kopnieta w mozg.Facet szukaj sobie kochanki ktora zamiast tego analu i piss-u da ci rozkosz oralną

Gość lookis
no jasne, ale mądrale. Myślałem że czasem zdarza się tu kobietom zaglądać. idę kosić trawę bo szkoda czasu na czytanie waszych miernych uwag.

Gość a możee
porozmawiaj z nią otwarcie dlaczego nie chce. Ja na początku tez nie chciałam do końca, dopiero po kilku latach spróbowałam i przekonałam się do tego.

na miejscu twojej zony, kopnelabym cie w dupe po pierszej zdradzie.i juz bys mnie nie zobaczyl.glupi jestes, ale twoja zona jest jeszcze glupsza, ze z toba jest:O brzydze sie takimi ludzmi:O

Gość lookis
a ja się brzydzę takimi DORAMI. Pokazałem żonie co piszecie i wiecie co? poza jednym wyjątkiem każdemu nasrałaby w ryja. Który chce?

Gość bo gupi jestes
heh moze jak dorosniecie to zaczniecie zachowywac sie jak ludze

Gość normlana kobieta lubiaca
masz idiotke zone i tyle.durna baba w dupe sobie pcha i pozwala sie obsikiwac a do ust twojego wacusia nie weźmie to prawdziwa idiotka

kurwa, czy Ty jestes nienormalny? ja nie mowie nic o tym, co robicie w lozku, bo ze swoja kobieta mozesz robic co chcesz i co ona chce, jesli oboje chcecie:O ale jak mozesz ja zdradzac? ja bym nie spojrzala nawet na kogos, kto by mnie zdradzil:O

a to ciekawe. pokazałeś żonie ,że rozmawiasz z obcymi ludźmi na temat tego, dlaczego nie połyka twojej spermy? hmm i na dodatek przeczytała,że miałeś kochanki które to robiły?? a twoja żona chce nasrać FORUMOWICZOM?? interesujące...

ale jak zonie odpowiada, to widac na takim samym poziomie jestescie:O to po jaka cholere braliscie slub, skoro sie zdradzacie?:O

Gość bo gupi jestes
hehehe dobre nie zauwazylam

Gość bo gupi jestes
kto jak kto ale Ty wiesz jak jest ;) mnie bardziej chodzi o to ze facet nie potrafi dojsc z wlasna zona do porozumienia i zadaje durne pytania tutaj

pochodź po parku , znajdź samotnego wilczura, zrób mu to co proponujesz żonie, wróć do nas i podziel się wrażeniami