Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dam.

JAKI DEPILATOR?

Polecane posty

Gość Dam.

Pytanie do osób, które używają. Mam przed sobą pierwszy zakup tego urządzenia, nie jestem w ogóle zorientowana, dlatego zadaję to pytanie. Jaki polecacie ?

Gość hmm... ja i tyle
Jesli jeszcze nigdy nie używałaś to kup najtańszy. Dużo osób się skarży, że po tej metodzie okropnie wrastają włosy itd., może się okazać, że Ty też wyzucisz pieniądze w błoto. Ja kupiłam sobie za 79zl chyba Philipsa, taki fioletowy, bardzo ładny najtańszy jaki był w Mega Avansie. Jestem bardzo zadowolona. Nie wiem co miałby mi dać droższy...? Moze byłby dokładniejszy, czyli ze przejade skórę raz zamiast dwóch? I z tego powodu miałabym płacić jakieś 350 zł za super wypasiony najnowszy model z ekstra potrójnymi szczypcami i nasadką masującą? Nah. A jeśli chodzi o kwestię bólu to powiem tak: pierwszy raz bardzo bolał, miałam po prostu dużo włosów. Teraz powtarzam tak co dwa tygodnie, czasami częściej, bo włoski nie odrastają w tym samym czasie i niektóre zrywają się zamiast wyjść z cebulkami, w ten sposób to wogóle nie boli.

Gość Dam.
Bólu to się nie boję akurat :) Faktycznie, nie ma sensu wydawać kasy na mega wypasiony, skoro tańszy może też być dobry. Ale za małe pieniądze mogę również kupić jakiś szmelc, dlatego pytam, żeby potem nie było :P

Gość Dam.
No nikt nie odpowie więcej ?

Gość kawa z mlekiem i cukrem
ja mam philipsa taki jasno niebieski z nakładka lodową i nakladnką do masażu( jej uzywanie mialo nie powodować wrastania włosków) ból jest normalny można sie przyzwyczaić, ale do wiecznie wrośniętych włoskow sie nie da... wiec depilator lerzy w szafie.. Najważniejsze jest to żeby wlosy nie wrastaly:) wiec chyba lepiej kupić tańszy(jak to już ktoś napisał) i sprawdzić!

Gość hmm... ja i tyle
Najlepiej kup najtańszy, ale właśnie jakiejś solidnej firmy, ten Philipsa jest naprawdę fajny. Po prosty nie ryzykuj jakiś dziwnych gówienek

philips jest dobry, ja kupilam sobie\"lepszy\" z funkcja zamrazania i wydalam tylko kase bo to pic na wode wiec tak jak mowia dziewcyzny lepiej kupic tanszy nie ma roznicy...po kilku razach zaczely mi wrastac wloski to bylo straszne ale juz sobie z tym poradzilam specjalnymi kosmtykami i masazami i moge sie cieszyc gladkimi nozkami:d depilatory sa the best w koncu nie trzeba sie golic co drugi dzien:D

ja kupiłam żółty brown bo był w promocji, użyłam go raz, moja siostra nawet czasami go uzywa, ja tam po sekundzie używania tego wole golarke milion razy bardziej. najlepiej kup z lodową nasadką i innymi bajerami bo tak na sucho to masochizm. przynajmniej dla mnie

Gość amelia_0
a tak a propos wrastajacych wloskow - po depilatorze zawsze mi pare wrasta :/ - to wlasnie wyczailam w sklepie nowy krem firmy Veet - na wrastajace wloski - znaczy, przeciwko ich wrastaniu;) Probowal juz ktos?