Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dioda30

Najlepsze sklepy,sympatyczna obsługa....

Polecane posty

Ostatnio kupowalam spodnie w Pretty Girl w Łodzi w Galerii,przesympatyczne dziewczyny, nawet dzwonily do innych sklepow z pytaniem,czy jest moj rozmiar:)I co najwazniejsze, nie sa nachalne:)

Gość hophop

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa
wszystkie sklepy orsay w łodzi, zawsze dzwonią do innych, zeby np cos sprawdzić, zero nachalnosci, sympatycznie

Gość ehh naiwne
chciałaś zaistnieć na kafe tym tematem?

Gość zdaje sobie
sprawe,ze nie mam szans......w koncu to temat dla ambitnych kobiet

Gość sunset suits king kross
szczecin - pierwszy raz spotkałam sie z tak profesjonalnym sprzedawcą :) super pomógł dobrac garnitur i dodatki! polecam

Jeżeli ktoś w ogóle wie, gdzie to jest, to polecam Jasło i sklep Odzieżowy Ogród. Sprzedaje tam przemiła dziewczyna, doradziła mi już wiele super ciuchów. W tymże samym mieście - kwiaciarnia na ul. Czackiego - dwie panie, super profesjonalizm. Na księżniczki za ladą którym się nie chce palcem ruszyć zwykle działa pytanie: przepraszam, czy pani tu pracuje?:)

Gość DO Laury Diaz
"tymże" oznacza w tym samym już uprzednio wymienionym:) więc niepotrzebne i niewłaściwe jest użycie jeszcze "samym"; powinno być: W tymże mieście - kwiaciarnia... albo W tym samym mieście - kwiaciarnia... :)

Do Pomarańczowego Nika: Widzisz, wymądrzałaś się, Pani Polonistko, i topik padł. Może wypowiesz się w temacie ? ;)

Gość DO Laury Diaz
Przepraszam, że "wymądrzałam się":O A topik raczej spadł dlatego, że dużo trudniej znaleźć sklep z sympatyczną obsługą niż ten gdzie sprzedawca jest niemiły:) Wystarczy popatrzeć ile wpisów jest właśnie na topiku o najgorszych sklepach i najgorszej obsłudze.

Gość mua
a zna ktoś jakieś fajne miejsce w Poznaniu? W którym obsługa nie jest nachalna, profesjonalnie doradzi i nie zastrzeli cię po raz tysięczny kretyńskim pytaniem:"w czym mogę pomóc?"

Gość mua
mam wrażenie, że to pytanie niestety króluje we wszystkich "sieciówkach" .

Gość oliviaxy
Do Laury Diaz W 2007 w Jaśle nie było sklepu o nazwie "Odzieżowy ogród" tylko "Młodzieżowe pole" i rzeczywiście pracowała tam bardzo sympatyczna dziewczyna,(obecnie pracuje ona w C.H. Europa Jasło w "Oazie Stylu".W tym samym Centrum Handlowym obok Oazy Stylu powstał ostatnio sklep o nazwie "Odzieżowy ogród". Na moje nieszczęście miałam zamiar zakupić tam parę ubrań i może trudno w to uwierzyć , ale z tego pomysłu wyleczyła mnie pracująca w "Odzieżowym ogrodzie" arogancka ekspedientka.Opierając się na moim niemiłym doświadczeniu z tym sklepem, wnioskuję, że pomyliłaś nazwy sklepów.