Dioda30 0 Napisano Maj 19, 2007 Ostatnio kupowalam spodnie w Pretty Girl w Łodzi w Galerii,przesympatyczne dziewczyny, nawet dzwonily do innych sklepow z pytaniem,czy jest moj rozmiar:)I co najwazniejsze, nie sa nachalne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Maj 19, 2007 wszystkie sklepy orsay w łodzi, zawsze dzwonią do innych, zeby np cos sprawdzić, zero nachalnosci, sympatycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ehh naiwne Napisano Maj 19, 2007 chciałaś zaistnieć na kafe tym tematem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdaje sobie Napisano Maj 19, 2007 sprawe,ze nie mam szans......w koncu to temat dla ambitnych kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sunset suits king kross Napisano Maj 20, 2007 szczecin - pierwszy raz spotkałam sie z tak profesjonalnym sprzedawcą :) super pomógł dobrac garnitur i dodatki! polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laura Diaz 0 Napisano Maj 21, 2007 Jeżeli ktoś w ogóle wie, gdzie to jest, to polecam Jasło i sklep Odzieżowy Ogród. Sprzedaje tam przemiła dziewczyna, doradziła mi już wiele super ciuchów. W tymże samym mieście - kwiaciarnia na ul. Czackiego - dwie panie, super profesjonalizm. Na księżniczki za ladą którym się nie chce palcem ruszyć zwykle działa pytanie: przepraszam, czy pani tu pracuje?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DO Laury Diaz Napisano Maj 21, 2007 "tymże" oznacza w tym samym już uprzednio wymienionym:) więc niepotrzebne i niewłaściwe jest użycie jeszcze "samym"; powinno być: W tymże mieście - kwiaciarnia... albo W tym samym mieście - kwiaciarnia... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laura Diaz 0 Napisano Maj 22, 2007 Do Pomarańczowego Nika: Widzisz, wymądrzałaś się, Pani Polonistko, i topik padł. Może wypowiesz się w temacie ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DO Laury Diaz Napisano Maj 22, 2007 Przepraszam, że "wymądrzałam się":O A topik raczej spadł dlatego, że dużo trudniej znaleźć sklep z sympatyczną obsługą niż ten gdzie sprzedawca jest niemiły:) Wystarczy popatrzeć ile wpisów jest właśnie na topiku o najgorszych sklepach i najgorszej obsłudze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laura Diaz 0 Napisano Maj 22, 2007 Albo po prostu my Polacy lubimy narzekać, a chwalić już nie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mua Napisano Maj 22, 2007 a zna ktoś jakieś fajne miejsce w Poznaniu? W którym obsługa nie jest nachalna, profesjonalnie doradzi i nie zastrzeli cię po raz tysięczny kretyńskim pytaniem:"w czym mogę pomóc?" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mua Napisano Maj 22, 2007 mam wrażenie, że to pytanie niestety króluje we wszystkich "sieciówkach" . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oliviaxy Napisano Marzec 22, 2008 Do Laury Diaz W 2007 w Jaśle nie było sklepu o nazwie "Odzieżowy ogród" tylko "Młodzieżowe pole" i rzeczywiście pracowała tam bardzo sympatyczna dziewczyna,(obecnie pracuje ona w C.H. Europa Jasło w "Oazie Stylu".W tym samym Centrum Handlowym obok Oazy Stylu powstał ostatnio sklep o nazwie "Odzieżowy ogród". Na moje nieszczęście miałam zamiar zakupić tam parę ubrań i może trudno w to uwierzyć , ale z tego pomysłu wyleczyła mnie pracująca w "Odzieżowym ogrodzie" arogancka ekspedientka.Opierając się na moim niemiłym doświadczeniu z tym sklepem, wnioskuję, że pomyliłaś nazwy sklepów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach