Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirekkk

Sex z hinduską...

Polecane posty

Gość Pół Hinduska
A ty Mirek to,albo jesteś przystojny ,albo brzydki,który się za wysoko ceni.Co to ma znaczyć,,sex z Hinduską,albo coś więcej,,.Kobiet nie traktuje się przedmiotowo,to nie towar na półce w sklepie.

Gość ashantiii
hinduski sa piekne TYLKO w filmach bolly:D mieszkalam dlugo w londynie i usa przez jakis czas i niestety wiekszosc wyglada jak przecietni hindusi ciemna karnacja( aktorzy too ci o jasnej, w indiach jest swojego rodzaju rasizm, system kastowy u podloza ma roznice w kolorze skory co wiaze sie z przynaleznoscia do roznych rodzajow ludnosci, naplywowoch ariow lub rodzimej ludnosc o ciemnej skorze ktora zostala przez nich podbita) tak wiec...nie widzialam na zywo zadnej ladnej hinduski:o ale jednego pieknego hindusa i owszem:d ale to tyle:P

Dobre...Jedz sobie do USA i pogladaj te ,,piekne''Hinduski.Odechce Ci się seksu nie tylko z Hinduskami,ale i ze wszystkimi kobietami.

Gość sa piekne
a Tajlandki lub filipinki wam sie nie podobają??:)

Gość Filipinki nie są za specjalnie
ładnie,a Tajlandki to i owszem,śliczniutkie ciemne TAjlandki...o tak...

Gość Dobry doradzacz
Oj, też bym dał wiele za taką możliwość...

Gość bladolica-pieknosc
e tam, najpiękniejsze są kobiety ze skandynawii :-) byleby karnację miały bardzo jasną, marzenie...

Gość bladolica-pieknosc
e tam, najpiękniejsze są kobiety ze skandynawii :-) byleby karnację miały bardzo jasną, marzenie...

Gość hehehe hehehe
jakby ten topic zalozyla kobieta to od razu by bylo ze dziwka ze daje czarnym/ciapatym/niebieskim i laciatym, ze szmata straszna, ze bedzie pomywac gary w buszu z 20 dzieciakow na karku, ze bedzie bita niewolona i ze sie zachcialo zagranicznej paly :D Ale jak facet.... to oczywiscie okiem konesera mozna przytaknac, zaproponowac, dopytac :D smieszni jestescie

Gość WENEZUELKI są idelane
WENEZUELKI ZDOBYŁY NAJWIĘCEJ TYTUŁOW MISS WORLD BO AŻ 17 razy!!!!!!!!NAJWIECEJ W HISTORI!Hinduski o wiele mniej!!!!Poza tym wszystkie indyjki,które wygrywały były jasne!!!KTO JEDZIE ZE MNĄ DO WENEZUELI SZUKAĆ ŻONY??

Gość xbot
Mieszkam w Anglii od dluzszego czasu ale powiem wam jedna rzecz owszem hinduski sa sliczne ale tylko na filmach na zywa sa inne niektore to sa takie lakski ze to jaja ale zatko sie je widzi naprawde moze 3 na 100 hindusek ubur maja naprawde fatalny nie maja gustu czasami obrzydzenie bieze

Gość aagasdgeG
jestem kobietą i uważam że hinduski są śliczne na filmach bolly, wenezuelki i inne przedstawicielki am.południowej to dzieła chirurgów plastycznych, co też jest prawdą powszechnie znaną. Polki i Czeszki są najładniejsze:) macie pod nosem i nie umiecie docenić, dlatego ja też sobie poszukam kogoś fajnego zagranicą :D

Nie specjalnie mi się podobają hinduski, nawet te najsłynniejsze gwiazdy Bollywood nie robią na mnie jakiegoś większego wrażenia. Bardziej podobają mi się polskie dziewczyny :)

Gość danny boy
heya, mieszkam w londynie od kilku lat i uwazam ze hinduski sa piekne i zmyslowe...rok temu umowilem sie z jedna przygodnie poznana na ulicy i....do dzisiaj jestesmy razem, wiele mi opowiedziala o zyciu w indiach. mala rada dla polakow chcacych poznac hinduske, wybierajcie te, ktore sa chszescijankami bo te sa...normalne jesli chodzi o codzienne zycie reszta to hindu i muslim co tworzy prawie niemozliwe polaczenie dla przecietnego katolika. dodajac jescze do mojego zwiazku z hinduska zaczalem myslec by ja zabrac na stale do polski bo w londynie nie chce zyc. panowie glowa do gory.

Gość nocowypeiprzycie
przecie od dawna wiadomo, że najładnijesze są rosjanki i ukrainki :P

ja nie widze nic specjalnego w ich cyganskiej przerysowannej urodzie !Na dodatek cuchna zwietrzalym curry!

Gość nastazya
co do tego że cuchnął to prawda, co do włosów na plecach też, znajomy jest obecnie w płd Indiach, jedzą rękami, patrzą na niego jak na wroga bo im "odbiera" miejsce pracy,ale to południe, oni jedzą rękami i nie znają pralki, mówię serio. zazdroszczą sobie nawzajem jaśniejszej skóry, już nie mówiąc o obcych. Ostatnio widział 3 letnią dziewczynkę z włosami na plecach, widok niezapomniany jak mówił. Ponoć 10 % kobiet hinduskich jest piękne, ale zważywszy na ich liczbę ludności to szukaj wiatru w polu. a co do japonek...lepiej uważać, niektóre podadzą cię do sądu o molestowanie, żeby zarobić (w japoni za dotknięcie , nawet przypadkowe, kolana kobiety w metrze czy innych grozi procesem o molestowanie) w tajlandi jest najwięcej dziwek, więc udanej podróży xDD

Gość wiekszosc hindusek
nie moze umawiqac sie z bialymi - szukaja im mezwo wsrod swoich znam hinduske ktora ukrywala sie 8 lat chodzac z anglikeim dopiero po dluuugich namowach placzach zezwolili na slub teraz ma ponad 30 - ozenili sie z 2 lata temu sa i adne ale wikszosc ma ciemne worki pod oczami... ciemne usta ... nie doporownania z rozowymi ustami europejek takie moje zdanie a propos Do VZośkaV: Dlaczego sex z hinduską? Bo Indie, bo kamasutra... Poza tym jak pisałem wcześniej - są piękne i zmysłowe kamasutra ? to moze kazdy ...

Gość wielbicielkahinduskichciach
Sex tak ,ale tylko z Hindusem.Zmysłowy, gustowny a do tego romantyczny.Oni są zadbani,obowiązkowo prysznic every day .Włoski cymuś i bialutka koszuka.Mniam ,ciacho-uwielbiam.A co do kobiet ,to nie jestem pewna,hinduscy faceci marzą o różowych świnkach ,jak my Polki.Mniam ,,wrrr.

Gość ja tam wiem
ze brazylijki sa najpiekniejsze

Gość 16 latek lulz
ja tam polki wole

Gość a u mnie w pracy
przyjęto ostatnio kilka hindusek.Miłe dziewczyny, ale strasznie od nich śmierdzi, to podobno ich dieta:o do windy staram się z nimi nie wsiadać...

Gość tezbym chcial
też bym chciał mieć seks z hinduską. Są takie ładne.

Gość Doktor marchewa
Jako obywatel Swiata i stały mieszkaniec Azji muszę powiedzieć, ze miałem seks z Hinduska. I co? I nic, dretwo było, nie chciała nawet loda robić, coś tam possala i od razu chciała żebym w nie wszedł. Może pecha miałem