Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirekkk

Sex z hinduską...

Polecane posty

Gość feelek
A ja szukam Greczynki lub Włoszkę ale nie farbowane. Gęste włosy mają na pipce.

Gość 123qazPo
A ktoś słyszał o związku Polka z Hinduską/Pakistanką/Bengalką? Czy widział ktoś taką parę? Dużo Polek jest w związkach z Hindusami, a co z Polakami...

Gość hinduska
hehe :) śmiać mi się chce :) jestem hinduską mieszkam w Polsce 13 lat :) mam chłopaka polaka o którym zawsze marzyłam. Sex z polakiem jest cudoooooooooodowny :) jakieś pytania ? :D

Gość hinduska
hmm...śmierdzi od nich ponieważ mają specyficzne perfumy :) ja się wychowałam w Polsce ale urodziłam się w Indiach . W moim otoczeniu to tylko nas znają jako parę mieszaną ja hinduska on polak :) coś pięknego :) a mój brat ma polkę blondynkę piękną kobiętę z którą ma śliczne dzieci...

Gość hinduska
pierdzielicie bez sensu według mnie też najpiękniejsze kobiety to są wenezuelki a nie polki . Polki wcale ładne nie są ani hinduski . Polki mają tone tapety na ryju więc nie chwalę polek, ale za to polacy są przystojni, ja akurat jestem mieszana i jaśniejsza. Wenezuelki najpiękniejsze i wcale dużo ludzi nie uważa tak że polki są najpiękniejsze bo to nieprawda, ruski są piękniejsze od polek !!!

Gość hinduska
jestem chrześcijanką i co z tego ? Bóg jest jeden. W sumie to powiem tak : że bardziej sie uważam za polkę niz za hinduskę. A co do tego ze ruski i ukrainki są ładne to jest prawda. :)

Gość gość
Ja jestem hinduską mieszkającą w Polsce od 2 lat ... Nie zamierzam sie związać z polakie .... Nie ma takiej opcji !

jakieś polskie frustratki zaczęły się podszywać. Hinduski nie dość że są prześliczne to jeszcze bardzo miłe, nie bez powodu Anglicy latają do Indii i Tajlandii szukać żony, jakoś do Polski żaden nie przyjeżdża.