Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirekkk

Sex z hinduską...

Polecane posty

Gość mirekkk

Strasznie chciałbym przespać sie kiedyś z kobietą z Indii. Już od jakiegoś czasu o tym fantazjuje. Zaczłem sie nawet zastanawiac czy nie jechac do Londynu - tam ich tyle mieszka... Do Indii przecież nie pojade bo to za duża wyprawa... Nie wiem już co robić... Naprawde bardzo mi sie podobają hinduski... Są piekne i zmysłowe... Mają w sobie coś takiego tajemniczego, mistycznego...

zdgadzam sie co do urody hindusek są chyba najpiękniejsze ze wszystkich narodowości, zaraz po polkach ;) ciekawe jaki ich kultura ma stosunek do seksu, bo na filmach bollywoodu nie ma żadnej erotyki. pochwal sie jak coóś osiągniesz :)

Gość uroda
?? owszem , ale tylko u mlodych dziewczat ...

Gość zgadzam sie z uroda
mieszkam juz dlugo w londynie i prawda jest ze male dziewczynki do 15 lat sa sliczne, natomiast od tego wieku wzwyrz robia sie coraz bardziej brzydkie- powaznie :(

Mówisz z hinduską, ale ładniejsze są ciemnoskóre dziewczyny, mówię ci, mulatki albo te hebanowe (śliczne). No niektóre to takie, że aż dech zapiera.

nie trzeba do Londynu. Mnóstwo Amerykanek hinduskiego pochodzenia przyjeżdża do Polski studiować medycynę.

Gość tommy26uk
w anglii mieszka mnustwo hindusow popularnie nazywanych przez polakow CIAPATYMI i naprawde mozna spotkac bardzo ladne hinduski ale tylko te ktore sa zasymilowane ze spoleczenstwem angielskim. Pozostale maja fatalny gust jesli chodzi o ubior tzw SZMACIARY, ja mimo wszystko bardziej preferuje polki.

Gość Bez__nicka*
W moim sąsiedztwie mieszka hinduska rodzina, jest to para lekarzy + kilkuletnie dziecko. Dziewczyna ma ok 27-30 lat a wygląda na 20. Jest prześliczna, idealnie zgrabna a do tego miła, niezwykle uprzejma i wogóle przesympatyczna. Jedyne co można jej zarzucić to mało elegancki styl ubierania się. I nie ubiera się wcale w sari, czy coś takiego ale zwykle szare ciuchy; i zawsze są to spodnie. Ale może wie co robi, gdyż nawet nie wyobrażam sobie jak działałaby na facetów ubierając się modnie i seksownie. Jednak mimo tego ubioru i tak od razu widać, że jest to kobieta z klasą. Nie bez powodu Hinduski zdobywały najwięcej razy tytuły Miss World.

Gość mirekkk
Do VZośkaV: Dlaczego sex z hinduską? Bo Indie, bo kamasutra... Poza tym jak pisałem wcześniej - są piękne i zmysłowe...

Gość Zocha duszona w pomarańczach
No to się prześpij, może ci się przyśni!

Gość tissue

Gość tissue
Indie to tak wielki kraj, ze na polnocy Hindusi roznia sie uroda od tych z poludnia.

Gość Hindusi mają straszne
kompleksy, bo nie są całkiem biali...

Gość Ten ich kompleks jest
w gruncie rzeczy smutny.

Gość LouisaM
Mieszkam w Londynie tuż obok rodziny Hinduskiej. Kobiety są faktycznie bardzo ładne i muszę powiedzieć, że to nie prawda, że z wiekiem brzydną. Moi sąsiedzi to rodzina wielopokoleniowa - zachowują się dość głośno (czasem słychać ich nawet przez zamknięte okna, nie żeby się kłócili - oni po prostu tak ze sobą rozmawiają...), ale na zewnątrz są grzeczni i mili. Wszystkie kobiety są bardzo atrakcyjne, aż miło popatrzeć. Nawet najstarsza pani jest elegancka i nie wygląda na swoje lata (a ma już prawnuczka). Dziewczyny z tej rodziny (w moim wieku) są naprawdę śliczne, faceci się za nimi oglądają na ulicy. Fakt, że są bardzo wybredne - nie z każdym by się umówiły. Zresztą wiele Hindusek jest bardzo wybrednych. Znam jeszcze inną, taką co czasem do nich przychodzi, też piękna, ale wredna - lubi obgadywać facetów. Takie są moje obserwacje na ten temat.

Gość Ja też bym się chętnie z taką
dziewczyną umówił... Na sex a nawet coś więcej...

Gość gościnnie
mieszkając w Londynie zauważyłam, iż hinduski są dość owłosione. Zweryfikuj to najpierw:) chyba że to lubisz:)

Gość Jak kobieta o siebie nie dba
to jest owłosiona. Polki też tak czasem mają.

Gość Jestem kobietą ale uważam że
Hinduski są naprawdę piękne.

Gość hindus
cholernie sa owlosione pozatym sa strasznie spaczone psychicznie (system kastowy nie liczy sie kim jestes lecz twoja pozycja społeczna) a co do ich urody faktem jest ze niektóre hinduski sa przepiekne ale procentowo to polki sa o wiele piekniejsze

Gość hindus
pojedz se do indii w Polsce jest pełno pieknych kobiet a tam jedna na 1000 jest ładna reszta t pasztety

Gość gościnnie
Ale ja mówię o włosach na plecach i tego typu miejscach!!naprawdę nie dało się tego nie zauważyć, nawet u ładnych dziewczyn. I zgadzam się: kobieta dbająca o siebie usunie ze swojego ciała zbędne włosy!:)

moze hinduski sa piekne, czort wie, na filmach boliwodu. najgorsze ze tam mozna trafic na faceta z tej durnej sekty, co jajca z kutasem, sruuu, lapiesz za ciipe a tam blizna po kutasie

Gość łapiesz za cipe a tam to i to
!!!!!!! :P :D mame jpepegi i filme mamy ! :D

Gość Hinduska
Hinduski i arabki to najpiękniejsze kobiety na świecie!

Gość latynos
Zielonoka hinduska mieszkała kiedyś u mnie na osiedlu,była tak piękna,że gdy ją ujrzałem nie mogłem z podziwu.Miała czarne włosy,morskozielone oczy,żadna słowainka takich nie miała.I do tego była mądra.Marzenie.......szkoda,że wyjechała do Irlandi.

Gość a to dlaczego
i co ty byś z nią zrobił?uważasz żeby cię chciała? marzenie ściętej głowy :D

Gość Hinduski są uroczeale
statystycznie większkość innych narodowości w tym Arabi,Włosi uważają,że Polki są najpiękniejsze...taka prawda...