Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Escadaaa

Squirting

Polecane posty

Go艣膰 arcz
hahahaha :D:D:D:D squirt jako szasownik to znaczy OBSIKAC , SIKAC , TRYSKAC ciemnoty :P one poprsotu szczaja :D to zwykle szczyny ;p Pdniecaja was szczoszki ???? ;D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Euzebiusz P
Squirt niew膮tpliwie istnieje, ale jak kto艣 tu napisa艂, wymaga otwarcia si臋 ze strony kobiety i silnego podniecenia. Na pocz膮tku (tylko prosz臋 tego nie komentowa膰, bo chodzi mi o przedstawienie statystyki) mia艂em dobrze ponad setk臋 kobiet, znacznie wi臋cej ni偶 sto, ale wytrysk osi膮gne艂o i to wyj膮tkowy, tylko kilkana艣cie. S膮dz臋, 偶e towarzyszy bardzo silnemu podnieceniu. Pierwsza mia艂a lat 27, gdzy ja zaledwie dwadzie艣cia i parena艣cie zaledwie kobiet przed ni膮. By艂em niesamowiecie zaskoczony, bo nigdy wcze艣niej czego艣 takiego nie widzia艂em. Mimo, 偶e byli艣my ze sob膮 jeszcze wiele miesi臋cy, nie powt贸rzy艂o si臋, cho膰 bardzo mi si臋 spodoba艂o. Drugi raz zdarzy艂 mi si臋 z dwudziestoletni膮 dziewczyn膮 i mimo, 偶e do samej penetracji cz艂onkiem nie dosz艂o, zala艂a mi 艂o偶ko. Poza tym kobiety od czasu do czasu MIA艁Y przy mnie, w艂a艣nie TYLKO przy penetracji r臋k膮 dwoma lub trzema palcami lekkie wytryski, ale mimo chlupotania nie dochodzi艂o do mocnych zalewa艅 艂o偶ka. Zawsze stosuj臋 JEDN膭 technik臋, czyli palce ocierajace si臋 silnie i d艂ugo po przedniej 艣ciance pochwy, wcale nie g艂臋boko, ale intensywnie. Gdy pozna艂em jedn膮 kobiet臋, z kt贸r膮 utrzymywa艂em d艂u偶szy romans, to po kilku miesi膮cach, po raz pierwszy, w pozycji stoj膮cej (wiek ponad 30 lat) w艂a艣nie tak dotykana dozna艂a mocnego i pierwszego w 偶yciu wytrysku. By艂a na to silnie podatna, ale nie odkry艂a tego wcze艣niej z innymi. Mia艂a wysportowane cia艂o i nogi, ale po wytrysku s艂ania艂a si臋. Strasznie mi si臋 spodoba艂o i jej te偶, cho膰 na pocz膮tku si臋 wstydzi艂a swojej reakcji. Po pewnym czasie doszlismy do takiej liczby wytrysk贸w o ogromnej obfito艣ci, 偶e (kto艣 to opisa艂) trzeba by艂o znalex膰 spos贸b na ratowanie za ka偶dym razem materaca w 艂ozku. Ko艅czy艂em zawsze w niej po przynajmniej pi臋ciu lub wi臋kszej ilo艣ci jej wytrysk贸w z pochwy. La艂o si臋 przy tym na mnie kaskadami. W tym 艂ozku nie mo偶na by艂o potem spa膰. W odr贸偶nieniu od moczu kolor by艂 bia艂awy, m臋tny, a sama wydzielina prawie bez zapachu. Jedna z paniem, kt贸ra zn贸w dozna艂a gigantycznego i pierwszego w jej 偶yciu wytrysku mia艂a lat 19. wytrysk by艂 wieloktorny. Dosz艂o do niego na fotelu w samochodzie, r贸wnie偶 przy "pracy" r臋k膮. Nie mog臋 absolutnie kojarzy膰 tej wspania艂ej rzeczy u kobiety ani z wiekiem, ani z tym, czy kobieta rodzi艂a, ani z jak膮艣 specjaln膮 cech膮 budowy kobiety, z jej wag膮, albo z tym, czy jest chuda, czy ma nadwag臋. S膮dz臋, 偶e jest czym艣 przeciwnym onanizmowi 艂echtaczkowemu, kt贸remu oddaj膮 si臋 (i s艂usznie) kobiety, a tym samym utrwalaj膮 u siebie pewien typ orgazmu. St膮d trudno je potem nam贸wi膰 na inne rodzaje seksu i dochodzenia do szczytowania wraz z wytryskiem. Jak ju偶 wspomnia艂em, na pocz膮tku to jest cie偶ka praca r臋k膮, 偶aden penis nie spowoduje sam z siebie takiej reakcji. Jednak kobieta raz tak rozbudzona b臋dzie niew膮tpliwie d膮偶y艂a do takiego spe艂nienia, bowiem jest wyj膮tkowo silne i my艣le r贸wnie偶, 偶e nie jest od rzeczy wspomnie膰, 偶e musi mie膰 zaufanie do partnera, nie wstydzi膰 si臋 samej siebie podczas seksu i jego mo偶liwej g艂upkowatej (jak s膮dz臋 z tre艣ci niekt贸rych post贸w) reakcji. Na koniec opis贸w pozwalam sobie doda膰, 偶e z inn膮 kobiet膮 podczas wieloktornych tego typ贸w zabaw po艂膮czonych z "normalnym" seksem przeholowalismy i to chyba mocno, bowiem w pewnym mazurskim hotelu odbyli艣my maraton skeksualny, bardzo silnie na siebie oddzia艂ywyj膮c. Wielokrotno艣膰 wytrysk贸w, po艂膮czona z penetracj膮 pochwy i odbytu wreszcie doprowadzi艂a u niej do gwa艂townej reakcji obronnej, czyli 艣cisku pochwy, rzeczy pono膰 niewiarygodnie wprost dla kobiety bolesnej, likwidowa艂a to za pomoc膮 zimnego prysznica, wyj膮c w niebog艂osy z b贸lu. Jednak to by艂 odosobniony przypadek i nie sadz臋, 偶eby warto by艂o bra膰 go pod uwag臋, gdy si臋 marzy o wytryskach i wielokrotnych orgazmach. Po prostu odnotowuj臋 go dla cel贸w poznawczych. Nie jestem ani seksulologiem, ani nie zgl臋bia艂em anatomicznych przyczyn takiego wytrysku. Dla mnie jest czym艣 bardzo wa偶nym, 艂adnym i mocno podniecajacym. 呕ycz臋 wszystkim paniom partner贸w, kt贸rzy zamiast p臋dzi膰 w ich stron臋 z penisem przez moment zastanowi膮 sie nad tym, jak rozbudzi膰 seksualnie kobiet臋, jak da膰 jej przyjemno艣膰. Smutne jest to, 偶e squirt traktowany jest jako ciekawostka, a nie jako d膮偶enie do silnych prze偶y膰 u kobiety. Fakt, wywo艂a膰 wytrysk nie jest zawsze mo偶liwie. Jest to te偶 wina wielu kobiet, zbyt skupionych cz臋sto na jedynym dla nich "dobrym" odczuwaniu orgazmu, czyli poprzez dra偶nienie 艂echtaczki. Pozw贸lcie partnerowi na te dwa paluszki, dwa razy w tygodniu po kwadransie, wreszcie nadejdzie i u was moment podniecenia, w co nie w膮tpi臋 i piekny wytrysk! EP

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anonimkaaaa
Ja mam za ka偶dym razem, nauczy艂am si臋 niedawno z filmiku instruktazowego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dafnee21
fantastyczna sprawa:) ja zawsze mam po fistingu, zastanawiam sie nad kupnem lateksowego przescieradla..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 amelka12345
Zmie艅cie swoje zycie erotycze i wejdzie na dyskrecja.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 patelnia men;p
Na temat squirtingu dowiedzia艂em sie od mojej obecnej dziewczyny, a ona sama dowiedzia艂a sie o tym od kolezanki sedno sprawy jest takie ze trzeba sie tego nauczys za艂anczam filmik instruktarzowy i demetuje azeby by艂 on fikcja 100% http://www.jizzhut.com/videos/how-to-give-a-woman-squirtnig-orgasms-124279.html Jezeli ktos by mia艂 jakies pytania pan pani o u艂ozeniu palc贸w i miejca docelowego zajze za kilka dni polecam film ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 patelnia men
widz臋 ze nie ma odzewu ale jakby co to chetne panie z oktegu podlaskiego namawiam do spotkania i przezycia chwili uniesienia specjalny email na ta okazje phantomq@o2.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalina
a jak z tymi palcami gora i dol w sensie zaciskac i zwalniac?? Ja jeszcze czego takiego nie przezylam,ale glupio mi facetowi powiedziec: sluchaj, zrob tak. Jakies rady?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 on,.,.
jest tu jakas kobieta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 manolo74
do艣膰 dok艂adnie to "zjawisko" opisa艂 ju偶 Euzebiusz P. ...... dodam ze swej strony kilka innych technik dotycz膮cych, zar贸wno po艂o偶enia (dos艂ownie) partnerki, jak i manualnych "rekwizyt贸w". a wi臋c kobieta/y najcz臋艣ciej woli le偶e膰 na plecach (poduszka pod krzy偶em, nie pod pup膮, jak zwykle) z nogami podkurczonymi .... jak dla mnie jest to taka sobie pozycja, gdy偶 przy d艂u偶szej (nawet godzinnej czasami) penetracji boli r臋ka.... chyba, 偶e..... ona le偶y w poprzek 艂贸偶ka, z nogami na 艣cianie, i robi mi w tym momencie fellacio... o to tak! i wtedy r臋ka pod innym k膮tem jest u艂o偶ona i nie boli. ale najlepsza jej pozycja do pi臋knej penetracji jest w贸wczas, gdy ona kl臋czy z szeroko roztawionymi kolanami, a ja podchodz臋 do niej od ty艂u..... mni贸d-malina !!! ponadto na boczku - prawym (jestem prawor臋czny), lub na siedz膮co... te偶 niez艂a pozycja.... mo偶na (i nale偶y) jeszcze dopa艣膰 j膮 w 艂azience, kiedy si臋 myje po wszystkim, i na stoj膮co (te偶 od ty艂u) jeszcze raz "wycisn膮膰" z niej ostatnie soki.... prz臋ci臋tna ilo艣膰 takich "dozna艅" w czasie jednej sesji waha si臋 od 10-ciu do chwili a偶 powie "DO艢膯!!!" ..... i ostakiem si艂 zwleka si臋 z 艂贸偶ka, by si臋 umy膰... co zrobi膰 z tak膮 ilo艣ci膮 p艂yn贸w w czasie igraszek? zapewne znajdziesz kilka starych, ale czystych r臋cznik贸w frotte, prawda? przyszykuj je wcze艣niej, a jak zaczniecie, to pod艂贸偶 taki r臋cznik z艂o偶ony conajmniej "na trzy" pod pup臋 (gdy ona le偶y na plecach) lub trzymaj w drugiej r臋ce, gdy kl臋czy... i w momencie sqiurt'u pod艂贸偶 delikatnie pod jej cipulk臋... a teraz o palcach.... ja u偶ywam WSZYTSKICH palc贸w zale偶nie od pozycji i wieku partnerki..... ?! tak, tak. mo偶na, na pocz膮tku, robi膰 to kciukiem (wtedy jeszcze dochodzi stymulacja clitorisu !), potem jednym lub dwoma palcami (wskazuj膮cy i 艣rodkowy, b膮d藕 艣rodkowy i serdeczny), a je艣li ona ma ju偶 szerokie rozwarcie ( gdzie艣 po pi膮tym, sz贸stym razie) to mo偶esz sp贸bowa膰 w艂o偶y膰 wi臋cej palc贸w - nawet wszystkie - je艣li oczywi艣cie masz drobn膮 d艂o艅, a nie 艂ap臋 kowala !!! mam ponad dwudziestoletni膮 praktyk臋 w dziedzinie, wi臋c wiem co m贸wi臋. 偶ycz臋 udanych eksperyment贸w (dla tych co jeszcze nie pr贸bowali) i nowych wra偶e艅 (tym, co to ju偶 wiedz膮)..... pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BMTH
podczas ostatniego stosunku, moja dziewczyna wytryskiwa艂a 17 razy pod rz膮d w przeci膮gu jednej godziny, niesamowite, prawda? a to wszystko przez Unimil SKYN (nie 偶ebym reklamowa艂, ale dzi臋ki nim pierwszy raz uda艂o si臋 ustanowi膰 taki wynik) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona3222222
s艂uchajcie, po raz pierwszy w 偶yciu prze偶y艂am to w ostatni weekend!!! Nigdy w 偶yciu nie mia艂am takiego odlotu! Totalna ekstaza, stan bliski omdleniu, odjazd na maksa! Moj kochanek zafundowa艂 mi kilka takich odlot贸w w ci膮gu nocy:) Na pewno nie by艂y to siki, bo to by艂o prze藕roczyste i bezwonne. Leje si臋 tego strasznie duuuuu偶o, wi臋c warto zainwestowa膰 w jakie艣 nieprzemakalne prze艣cierade艂ko:D To pierwszy m贸j parter w 偶yciu, kt贸ry potrafi艂 to zrobi膰, a o dziwo jest ode mnie du偶o m艂odszy;) Uczcie sie panowie, uczcie, w necie jest sporo filmik贸w instrukta偶owych. Gwarantuje, ze Wasze panie b臋d膮 w raju:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 torf
Witam, szuka艂em wiele informacji na ten temat a偶 w ko艅cu trafi艂em tutaj. Ot贸偶 moja dziewczyna podczas naszego pierwszego seksu mia艂a co艣 takiego, jak twierdzi zdarzy艂o jej si e to pierwszy raz, czy to znaczy , 偶e dobrze? No poprostu lecia艂o z niej tak , 偶e na poczatku my艣la艂em, 偶e sika ale to tryska艂o za ka偶dym moim ruchem. Wiele pisz膮, 偶e to zwyk艂e szczanie, ale ona nie czu艂a skr臋powania, wi臋c to napewno nie by艂o sikanko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chicacaca
Marzy mi sie przezyc cos takiego, ale moj facet nie wydaje sie byc zbyt nowoczesny. Zawsze to ja musze inicjowac seks, ktory mam wrazenie jakby nie sprawial mu wielkiej przyjemnosci (zazwyczaj nie dochodzi podczas seksu). Co innego z robieniem mu loda.. Wiec jakim sposobem mialabym go przekonac zebysmy sprobowali squirtu..? Przeciez to dziwne i chyba glupie podejsc do niego i powiedziec zeby sobie o tym poczytal, zeby sie nauczyl bo ja tak chce... :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 squirt-shamanka
przed chwila mialam swoj pierwszy squirt! bylo zajb.scie :) czytalam o tym wczesniej i postanowilam sprobowac. 200% sukcesu!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Andy77
Wspania艂e do艣wiadczenie.........dla faceta tak偶e

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lit50
podam prosty sposob,prawie zawsze dziala,leze na plecach.robimy 69 ja wsuwam 2-3palce i intensywnie robie palcowke naciskajac w okolice punktu G,tylko troche glebiej, na dol pecherza,i wtedy zawsze sie otwiera ten raj :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zainteresowany tematem
od czego to zalezy ze jest squirt bo jedne to maj膮 inne nie od czego to zalezy hm?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zainteresowany tematem
ej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asslicker
to jest po prostu mocz ludzie dorosnijcie kobieta jak ma orgazm to sie nie spuszcza niby czym i po co , kobiety czesto czuja parcie moczem podczas gdy sa blisko i wiele sie powstrzymuje , jesli to was jara to zainteresujcie sie pissingiem to nic strasznego zdrowy mocz jest praktycznie bez smakowy sa rozne stopnie pissingu kazdy znajdzie cos dla siebie chociazby taki lajtowy jak pani popuszcza jak dzwoneczek jej zadzwoni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asslicker
uprawiacie pissing nawet o tym nie wiedzac niech wam bedzie dalej se uwazajcie ze to magiczny plyn z magicznego gruczolu i to prawdziwy orgazm kobiecy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asslicker
to o czym tu wielu pisze i wierzy to czysty mit nigdy nie udowodniony a lekarze sie znaja na anatomi i naukowcy takze wiec dzyn dzyn tak wlasnie uprawiacie lekka forme pissingu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asslicker
kobieta jak umie czerpac przyjemnosc z seksu to i umie szczytowac jak ma orgazm robi sie w piczy luzna wrecz reke mozna zmiescic ale to przez chwile owszem puszcza soki sluz i czasem sporo tego z lyzeczka moze wyleciec a jak podczas tego siknie no to macie swoj magiczny plyn , my uprawiamy z pania pissing i czesto siusia podczas orgazmu zwieksza to jej doznania i ja jej wierze zreszta nas piss podnieca obustrony i bez zachamowan

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 font-Anna
Od jakiego艣 czasu miewam tego typu orgazmy. Jest to podobno orgazm punktu G. Stosunkowo niewielki % kobiet go ma. U mnie wytryski nast臋puj膮 jeden po drugim.Minimum jest ich kilka.Nie mam wra偶enia jakbym oddawa艂a mocz. Najbardziej lubi臋 jak On wprowadza penisa i trzymaj膮c go w r臋ku penetruje mnie we wszystkie strony.Wtedy najcz臋艣ciej dochodz臋.No i jak robi mi palc贸weczk臋 na r贸偶ne sposoby. Przy ka偶dym zbli偶eniu z moim partnerem jestem niesamowicie podniecona i trac臋 kontrol臋 nad rzeczywisto艣ci膮. S膮dz臋,偶e to mo偶e by膰 warunek.Kochanie sexu i czerpanie z niego przyjemno艣ci na maxa. Moja rada: zamiast mechanicznie trenowa膰 doprowadzenie partnerki do wytrysku, powinno si臋 odpowiednio mocno j膮 podnieci膰 pieszczotami, poca艂unkami i oczywi艣cie s艂owami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ludzie :)
squirting to nic innego jak... mocz, pissing :) Nie moze byc z punktu widzenia biologii inaczej. Bo niby jaki organ mialby wytwarzac ten plyn? Szyjka macicy? Pochwa? Nie ma takiej mozliwosci... te gruczoly (czy jak to nazwac) ktore produkuja naturalny lubrykant wewnatrz nas, kobiet- nie sa w stanie wyprodukowac AZ TAKIEJ ilosci substancji... CO nie oznacza oczywiscie, ze taki pissingowy final nie jest przyjemny dla obydwojga partnerow... ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 3.14_fan
Zgodz臋 si臋 w 100% z 'ludzie :)'. W ramach uzupe艂nienia, napisz臋 tylko, 偶e powodem, dla kt贸rego p艂yn ten nie ma smaku / zapachu moczu, jest to, 偶e jest on zmieszany ze 艣luzem z c*pki, kt贸ry niejako neutralizuje zapach / smak. To tak jakby por贸wna膰 szklank臋 czystej wody, i takiej, do kt贸rej wkropimy np troch臋 cytryny. Pomimo tego, 偶e stosunek obj臋to艣ci cytryny do wody wynosi艂 powiedzmy 1:100, to r贸偶nica w smaku jest wyczuwalna...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Auron80
Ja osobiscie nie mia艂em jeszcze przyjemnosci zobaczy膰 tego na 偶ywo a bardzo bym chcia艂... Moja dziewczyna nie tryska ale my艣le 偶e to wszystko siedzi w psychice, trzeba sie rozlu藕ni膰 i pozby膰 wszelkich zachamowa艅. Kobiecy wytrysk to moje najwi臋ksze erotyczne marzenie i mam nadziej臋 偶e kiedy艣 si臋 spe艂ni... Niczego nie pragn臋 bardziej jak posmakowa膰 tego nektaru mi艂o艣ci :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Auron80
I dodam jeszcze jedno panowie i panie. Mylicie si臋 pisz膮c 偶e to nic innego ni偶 mocz i do tego wprowadzacie w b艂膮d innych. Wi臋c zanim zaczniecie pisa膰 o naukowych wyja艣nieniach i definicjach, poczytajcie troch臋... To nie takie trudne, wystarczy chocia偶by http://pl.wikipedia.org/wiki/Wytrysk_u_kobiet :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kochamSQUIRTING
Moja pani wylewa z siebie litry sok贸w. Uwielbiam to!!!

Udost臋pnij ten post