Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maalaa Mii

Co sadzicie o facetach bez studiow?

Polecane posty

Gość Maalaa Mii

Ja bym nie chciala faceta do lopaty.

Gość głupia jesteś i pusta

Gość Maalaa Mii
faceci bez studiów powinni być poddawani eutanazji

Gość i takie jak ty sterylizacji

Gość przebieg
ale maja kutasa, także do czegoś się moga wam przydać, a rodzinę zakłądać z super przystojnym inteligencikiem przy tym wysportowanym i z poczuciem humoru

Gość mexicana
dla mnie to nie ma znaczenia

Gość jestes durna
i tyle ! nie znasz zycia kochana.

Gość 25 latka
chyba masz wymagania adekwatne do własnych możliwości:(

Gość Maalaa Mii
z TA EUTANAZJA TO BYL PODSZYW. Ale na co kobiecie facet, z ktorym nie mozna o niczym tak normalnie pogadac i ktory nie umie utrzymac kobiety

hm.. musisz koniecznie chyba przewartosciowac swoje zycie kochana... spotalam w swoim zyciu wielu mezczyzn bez studiow ktorzy byli szalenie inteligentni... madrzy.. oczytani... puknij sie w glowe kobieto :) teraz studia nic nie daja... kolezanka po studiach prawniczych na kasie siedzi ... :)

Gość seriale
a słyszałam, że teraz bardzo wielu studentów ostatniego roku robi różne kursy zawodowe typu: obsługa wózków widłowych czy spawanie, żeby wyjechać za granice i zasuwać fizycznie, bo z magisterskiej pensyjki nawet sami siebie nie są w stanie utrzymać . Już nie mówiac o rodzinie...

Gość Maalaa Mii
z facetem który nie ma studiów nie da się w ogóle porozmawiać!!

Gość buxxi
zgadzam sie z lagi. Znam welu swietnie zarabiajacych i inteligentnych mezczyzn"tylko"ze srednim wyksztalceniem. A co do utrzymania rodziny-idz do pracy zeby wam bylo latwiej. A najwazniesze jest to aby mezczyzna byl zaradny,wtedy sobie poradzi.

Gość yhy
wykształcenie jeszcze o niczym nie swiadczy...ktos moze byc po studiach i byc chamem i prostakiem który nie umie sie zachowac...a ktos moze byc po podstawówce i byc inteligentnym człowiekiem...a to ze ktos ma studia wcale nie znaczy ze bedzie wiecej zarabiał od tego po podstawówce

Gość kikeczka
Facet bez studiow. Ble ble ble

Gość teraz moja kolej
Chyba kolezanko przesadzasz. Ale nie do Ciebie chce pisac bo zalosna jestes. Ja jestem po studiach i co? 5 lat, teraz pracuje zgodnie z moim wyksztalceniem ale nic ze studiow mi sie nie przydaje. Wystarczylaby mi szkola srednia po ktorej bylam swietnie obeznana (duzo praktyki bylo), nie mowiac juz o jezykach! Moj chlopak jest po zawodowce, zawsze cos wykombinuje, nie boi sie zycia, pracy, jest cudowny! A kolega... studia, podyplomowe, szkolenia i zarabia 2300 netto i chodzi z glowa w chmurach ze taki zajebisty jest!

Gość yhy
a skad wiesz ze z facetem bez studiów nie idzie porozmawiac?...to zanim zaczynasz z kims rozmowe to pytasz jakie ma wykształcenie? ..bo z nikim poza wyższym wykształceniem nie rozmawiasz?...boshh jaka ty jestes pusta...i zycze ci tego abys poznała chłopaka z którym bedzie ci sie dobrze rozmawiał,który bedzie madry,w którym sie zakochasz a potem okaze sie ze on jest po zawodówce

Gość teraz moja kolej
Dodam jeszcze, ze studiowalo ze mna 3 debili (doslownie, w mojej grupie). 3 razy powtarzali rok! Jak skonczylam studia, jeden jeszcze nie doszedl do tego momentu...

Gość ciekawe ludzie dzielą
się na tych po studiach i od łopaty :P ja nie jestem po studiach.... a nigdy fizycznie nie pracowałam...

praca w agencji chyba nie jest fizyczna, co?

w agencji reklamowej oczywiscie :P

ojojoj - Maalaa Mii - czy Ty obracasz się tylko w towarzystwie ludzi \"z wyższych\" sfer? Rodzice wpoili Ci takie zasady - gość ma studia, więc chociaż kawał wulganrego chama, ale jest kimś bo ma studia. A ktoś ma dobre serducho ale skończył szkołę średnią, bo np jego rodziców nie było stać na studia, to jest dno? Jasne - nie ważne że taki ktoś ma jakieś pasje i zainteresowania - jest nikim, bo o czym Ty z nim będziesz rozmawiała? A może właśnie to on z Tobą nie będzie miał o czym rozmawiać?! Jesteś zadufana w sobie i nie potrafisz wyjrzeć spoza klapek, które Ci ktoś na oczy założył. Ja mam wyższe wykształcenie, a mój mąż średnie techniczne. Potrafi takie rzeczy (na gruncie zawodowym) których ja w życiu nie opanuję. Właśnie po raz czwarty zmienił pracę - za każdym razem na lepszą - zapewniam Cię , że gdybym straciła pracę - byłby mnie w stanie utrzymać. A poczytaj sobie topik: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3471469 dziewczyna ma faceta po studiach. Więcej - doktora. Rany - nie zamieniłabym mego mężusia na taką życiowo niezaradną ofiarę (bez obrazy dla założycielki tamtego topiku i jej partnera).

Gość 23423423
teraz moja kolej : 2300 to duzo odwal sie

Gość bzdura12344566
niektórzy mają studia a \"słoma z butów wychodzi\" inteligencji na studiach nie nabędziesz, facet ma być kulturalny, zaradny i w miarę inteligentny, i podobno tylko odrobinę przystojniejszy od diabła :D

Dokładnie to samo sądzę, co o facetach po studiach. Nie interesuje mnie papierek, tylko to co dana osoba sobą reprezentuje. Są inteligenti i interesujący faceci bez studiów i nudni głupcy z dyplomami wyższych uczelni.

Gość Popieram stańczyka
Bardzo lubie takie bzdurne topiki głupich cip, ktore w zyciu nic nie osiągnęły, a maja wygórowane ambicje. Kazdy wykształcony facet (i nie tylko) ciebie po prostu oleje, bo masz móżdżek zamiast mózgu i tutaj twój problem :-D

Gość szalallala
Moj facet skonczyl tylko pierwszy rok i rzucil to w cholere, nie ma studiow. a jest jednym z najinteligentniejszych ludzi jakich znam.

Gość Popieram ciebie
STAŃCZYK ... Wychodziłam za mąż w kwietniu, a w maju mój mąż własnie zdawał maturę :-D Potem zrobił studia, doktorat i obecnie jest wykładowcą na wyższej uczelni :-D, jak widzisz nigdy nic w zyciu nie wiadomo. Pamiętaj dziecino liczy się to co kto ma w sercu i w głowie. U ciebie w główce jak wnioskuję jest niestety pusto :(