Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

carolima

czy wasi faceci tez wszystko zwalaja na okres???

Polecane posty

Gość adcadca
"chce się wam płakac ot tak sobie" - żenada, mów za siebie

Gość koalamiśś
patrz no, już nas podsumował ktoś:D🖐️ hehe

hehehe chyba go faktycznie kopne :D wiem, ze ciezko oceniac kogos na podtawie jednostronnej wypowiedz wkurzonej baby, do tego takiej z okresem :P jest kochany, ale czasami rece opadaja... w sumie okres to najlepsza odpowiedz na brak argumentu... no i przeciez najlepsza obrona jest atak

Gość koalamiśś
a mozesz napisac jak czesto placzesz przy nim?

adcadca toż to właśnie napisałyśmy że nam, więc nie rozumiem dlaczego to bierzesz do siebie....

to się bardziej bierze ze zmęczenia... siedzę w domu z dziećmi... a chciałabym wyjść już do pracy... brzmi to mocno egoistycznie, ale chcialabym sie wyrwac z domu... mieć inne problemy niż to czy mleko jest ciepłe i czy pielucha sucha...

Gość koalamiśś
ej no raz na mies.to nieduzio przeciez

nie mowie, ze mazgaj ze mnie, ale jak mi sie nazbiera to faktycznie wybucham, i wychodzi ze ma racje, ze hormony... beznadziejna sprawa... faceci...

Gość koalamiśś
:D

Gość koalamiśś
ja bym ryczała częściej, ale ostatnio to już nawet mi się płakać nie chce ...:o ...co najwyzej spać...:)

może nie jest aż tak źle? aż tyle masz powodów do płaczu?

oj pospałoby się :D przespało wszystkie złe chwile i odespało nieprzespane noce :P

Gość koalamiśś
płacz oczyszcza i pomaga radzić sobie z emocjami.... kiedyś miałam taką sytuację, że powinnam byla wyjasnic komuś coś, żeby wyjaśnić nie porozumienie, ale okazało się, że ta osoba nie była warta tego, żeby jej coś wyjaśniać :(..potem się okazało, jaki ten ktoś jest i wtedy naprawdę chciało mi się płakać a czas i kontakty z tym kimś tylko mnie utwierdzały w przekonaniu, ze nie warto ratować tej znajomości :( a tak naprawdę to teraz juz nie płaczę tak często jak kiedyś :)

racja... myślę, że zawsze warto wyjaśnić sprawę, dla własnego spokoju, nawet jeżeli okazuje się, że ta druga strona nie była tego warta...

Gość koalamiśś
a jak ten człowiek tego nie doceni? widzisz, ja się boję, że gdybym wyjaśniła to oznaczałoby to, że chcę mieć z nim cokolwiek wspólnego... on mi już i tak zrobił za dużo przykrości:/

no właśnie chodzi o to, że nie musi tego doceniać... wyjaśniasz mu, bo chcesz być w porządku, co nie oznacza, że chcesz mieć z nim coś wspólnego, bo to twoja decyzja, nie tłumacz się... powiedz tylko co masz do powiedzenia, bo wtedy faktycznie mogłaby ta osoba pomyśleć, że jednak to nie koniec waszej znajomości

Gość koalamiśś
carolima-->To jest ktoś kto jest zdemoralizowany i zblazowany... Nauczylam się, że żadne moje słowa nie mają dla niego znaczenia, rozumiesz? Nie chcę już sobie szkodzić odnawiając tę znajomość, bo na samą myśl o tym człowieku robi mi się niedobrze.

masz racje, nie znam sytuacji, ale z Twoich wypowiedzi, wynika, ze Cie to meczy, dlatego radzilam, wyjasnic sprawe, w sumie nie musisz robic tego stojac oko w oko, mozesz napisac... sama nie wiem, moze to głupie rozwiazanie... w innym przypadku pozostaje zapomniec i zyc dalej :D

W sumie jak udało Ci sie oderwac od tego człowieka, co podejrzewam było bardzo trudne, to najlepiej bedzie chyba jednak jak zapomnisz...

Gość koalamiśś
Dlaczego uwazasz, ze oderwanie się od niego było trudne?

sama nie wiem, pomyslalam, ze chodzilo Ci o bliska osobe, po co wyjasniac cos komus na kim Ci nie zalezy?

Gość koalamiśś
przepraszam, ale nie chcę o tym mowic, bo takie rozmyślanie bardzo niedobrze na mnie wpływa i i tak nic nie rozwiązuje...:(

to wlasnie zaleta anonimowych rozmow, nie chcesz nie mowisz a ja nie zmuszam :)

Gość koalamiśś
okres niedawno miałam więc to nie hormony.....

dołek to nie chemia, każdemu się trafia... czasem nawet z błachego powodu... są różne problemy i różni ludzie, dla niektórych złamany paznokieć jest tragedią, dla innych nie :P

Gość koalamiśś
najpierw to trzeba miec na tyle dlugie te paznokcie zeby mogly się zlamać..:o