Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plakac mi sie chce i wyć..

JESLI KTOS SIE ZLITUJE NADE MNĄ TO NIECH PODA MI CWICZENIA NA POGRUBIENIE ŁYDEK!

Polecane posty

jak czytałam ile cm w nogach ma ta cała Omena będąc wiele wyższa od nas, a przeciez ona wg wszystkich ma super nogi :)

Gość JEZY JAKIE Z WAS SZKIELETY
MAM PYTANIE WIEC MAGDA CZY TY SIE DOBRZE CZUJESZ ZE SWYMI CHUDYMI ŁYDAMI?CZY NIE SADZISZ ZE MASZ PATYCZAKI ZAMIAST ŁYDEK:(?

instruktor raptor no widzisz :) nie mają co robic to sobie używają na Kafe :) ciekawe tylko ile mają nadwagi i jakie jeszcze inne kompleksy :o

JEZY JAKIE Z WAS SZKIELETY --> no dobrze to ile Ty masz w łydkach ?? to po 1 a po 2 ja czuję się dobrze i ini tez zawsze mowią,że jestem bardzo zgrabna więc w czym masz TY problem skoro to MOJE ciało ? :|

Gość JEZY JAKIE Z WAS SZKIELETY
DZIEWCZYNO ALE TY MASZ STRASZNIE CHUDE TE ŁYDY

a Ty instruktor powiedz mi w takim razie jakie łydki są optymalne dla osoby ktora ma 170 cm wzrostu ?? bo ciekawa jestem ? :)

Poza tym chyba ważniejsze czy ja się dobrze czuję w swoim ciele, a nie czy Ty chcesz sobie ulżyć bo masz wiele kompleksów i ukrywasz się za monitorem :)

Gość fdgfdgdfg
łydy odpowiednie to 39 cm do tego wzrostu.

Gość Martusiaczek21
a ja mam 32 i zyje... przy wzroscie 176..

Gość łoo ludzie znowu te śmieszne
prowokacje:O jeszcze wam się to nie znudziło???:O

Jeśli komuś się nie podoba coś, to po co zabiera głos:/ ja też jestem bardzo szczupła, dlatego denerwują mnie niektóre opinie... dziewczyny, które mówią o szkieletach na pewno maja problem ze sobą i po prostu są zazdrosne!

Gość po pierwsze i przede wszystkim
jakie szkielety???? 35 cm w łydce to szkielety?? albo 53 czy 54cm w udzie to moze szkielety?/? śmiać mi się chce z tych głupot, bo to normalne jak nei grube giry, a co dopiero twierdzić, ze za chude??? no zlitujcie się i głupot nei wypisujcie

Gość Martusiaczek21
ja uwazamz e mam beznadziejne łydki ale schudły mi jak kiedys bardzo schudłam i zrobiły sie ejszcze rozstepy małe wiec ja pisze prawde bez prowokacji mam jakie mam

Gość fffff
akurat takie uda i łydki to na taki wzrost szkielety chyba ze sie ma 160 cm idiotko wiec sie nie wypowiadaj

Gość wspinanie sie na podwyzszeniu
stanac przodem do sciany ( sciana do podtrzymania sie ) na jakims klocku, grubej ksiazce przodami stop- powolne opuszczanie piet do podlogi i wznoszenie sie na palce- 3 serie po 16 powtorzen, trzeba byc cierpliwym i wytrwalym, powodzenia:)

Gość to ty jesteś idiotką
mam 169 cm wzrostu, 33,5 cm w łydce w udzie 49 cm i jakoś nikt nigdy nie powiedział mi, że mam nogi szkielety:O

Gość do tej wyżej
z takimi wymiarami naprawdę ważysz aż 56 kilo??? ile masz centymetrów w nadgarstku???

15 cm w nadgarstku. I naprawde waże 56 kg.. dzisiaj nawet 56,6 ;) Widac u mnie każdy dodatkowy kilogram. Ważac 52 kg wygladałam cudnie;) Dlatego staram sie schudnac ale powiem szczerze że ciezko.. Dużo skacze na skakance.. może przez to waga sie utrzymuje a z obwodów mi lecą cm?

Gość do tej wyżej
no to naprawdę sporo ważysz jak na takie wymiary, a kości masz normalne, nie grube, no dziwne po raz kolejny potwierdza się, że waga nie ma nic wspólnego z rzeczywistym wyglądem:)

Gość A CO TO JEST SKALA
Ja tam nie wiem :) wczoraj tylko podałam swoje wymiary tu i na mnie oczywiście pod pomarańczowym nickiem ktoś zaskoczył ze moje wymiary to szkielet :/ i ja mowie ze dobrze sie czuje w swoim ciele a ten ktoś,że nie wierzy bo jestem patyczak :D a wymiary no cóż takie : kostka 24 cm łydka 36 kolano 38 cm w połowie uda 47 cm na samej górze 54 cm teraz myśłe,że moze faktycznie mam nogi jak patyki :P

Chę wazyć 52 --> :) kurcze ważysz 4 kg więcej do mnie,a masz chyba mniejsze wymiarki niż ja :) nie chudnij bo masz super cialko :)

Gość DO A CO TO JEST SKALA
spokojnie, do szkieletów to jest tobie bardzo daleko:)

Czy dużo waże na takie wymiary.. Wiesz co, wiekszosc osob mysli ze waże ok 60kilo;) Mam umięsnione uda. Sporą pupe, z ktora ciągle walcze :) Chyba sam tyłek mi waży z 10kilo:D haha;) Ale jeszcze 4 kg mniej i bedzie dobrze;) Pozdrawiam

Gość LOMATKO BOSKA
jezu jakie masz chude rece ..22 cm w ramieniu?ja mam 30 cm i mam jak patyczki rece:(

heheh :) Kurcze ja juz nie mam sił do walki z tymi ostatnimi 4 kg.. Skacze (skakam?) na skakance.. staram sie nie jeść słodkiego. A i tak cieżko mi schudnać. Ble 😡

Gość jeśli masz 30 w ramieniu
to na pewno nie masz patyczków, sorry:O