Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam tylko

Dlaczego warto żyć?????

Polecane posty

Gość pytam tylko

Wymień 5 rzeczy dla których warto żyć.

Gość zapraszam na topik
bo można sobie pospać;)

1. bo nigdy nie wiadomo co się stanie jutro. 2. bo zawsze jest chociaz jedna rzecz, której nie widziałaś/ widziałeś a jest warta obejrzenia. 3. bo komuś napewno będzie smutno, że Cie nie ma na świecie. 4. bo jest tyle ważnych rzeczy,które musisz zrobić! 5. bo życie jest piękne.

Gość szalallala
Dla miłości.

1. bo jestem za młoda żeby umierać 2. bo jest wiele miejsc, które musze odwiedzić 3. bo jest wielu ludzi, których musze poznac 4. bo jest wiele mitów, które zamierzam obalić 5. bo życie jest fajne :)

Gość no to jestm
1 bo ktos mial przyjemnosc jak cie robil 2 bo ktos cierpial meki jak cie rodzil 3 bo ktos stwierdzil, ze sprawisz iz ten swiat bedzie lepszy 4 bo komus na tobie zalezy 5 bo ktos sie z nami musi meczyc w tej wedrowce dusz...

Gość Kruszynka..
zyje bo lubie! ;)

Gość hehm...
1 spelnianie marzen 2 dązenie do celu 3 czekolada ;) 4 lato 5 faceci :)

dla miłości dla sexu dla gór dla zabawy/imprez \"Jesli nie masz po co żyć- żyj na złość innym :P \"

Gość .............X
-siedzenie przed kompem (moje najwieksze hobby) -picie piwa -dla rodzicow, bo mnie kochają -patrzenie w gwiazdy -marzenie

Gość afirmoki
no własnie dlaczego???? To dobre pytanie , ale ja ci na nie nie odpowiem bo mam mega doła i pomimo tego że zawsze wszystkich z takich dołów wyciągam to teraz ja jestem w dołku i mnie niestety nie ma kto z niego wyciągnąć.

Gość taki ktoś
Nie warto !

1. dla milosci 2. dla zycia 3. dla swiata 4.dla swojego dziecka 5. dla muzyki

Gość łeeeeeeeełlll
warto żyć dla życia kontrowersyjnego

Gość a taka jedna stąd
Afirmoki --> SKĄD JA TO ZNAM?!?!?!?! zawsze tak jest... Czemu masz doła? odpowiedź na topik: dla seksu dla osób, którym na Tobie zależy dla osób na którym zalezy Tobie dla przyjemności, które można z życia czerpać a ich nie mało dla siebie, dla marzeń, celów itd Ja też mam dzisiaj potwornego doła, ale trochę już lżej

warto żyć żeby ... w ciepłe noce słuchac śpiewu ptaków, na golasa kapać sie w jeziorze we dwoje i w wieku 33 lat móc pohuśtać się na huśtawce...

Gość afirmoki
a taka jedna stąd--długo by gadać Dziwią mnie motywacje typu dla dziecka --no chyba to wiadome że jak je masz to musisz żyć ale to jest tylko mus. hm czasem tak mam że mnie łapia doły ale to mija , doły mnie łapia wtedy kiedy w moi życiu pojawia się nuda i monotonia a najgorsze jest to że wsyztskie moje kumpele mieszkaja daleko ode mnie i nawet nie ma się komu w ękaw wypłakać.

Gość ikirminki
Wiecie w moim srodowisku to każdy sie wyprzedza, nowe M, nowe auto i ja czuje taka presję czyli wyścig szczurów i mnie to wkurza bardzo bo to czy masz dom o powierzchni 200 m z sauna czy mieszkasz w bloku jest naważniejsze???? Przeraża mnie to wszystko te wypasione fury, szpanerskie chaty grile aby sie pochwalic tym co masz chyba jestem nie z tej bajki.

1.Dla kolejnych odcinka South Park\'a 2. Zeby pokazac innym,ze jednak DAM RADE;) 3. Dla kolejnych piosenek No Namerz 4. Dla spaceru po lesie:P 5. Dla oglasdaniecia po raz 100 Pulp Fiction;)

Gość kobiałka
ta po to aby innych wkurwic na maxa :)

kobialka------> faktycznie, dopisuje powod 6- zeby \"wkurwic na maxa\" pana M!!!!! :D :classic_cool: