Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sandra123

pomocy facet

Polecane posty

sie okazalo ze przez cale 2 lata facet mnie oszukiwał, drwil sobie ze mnie a ja zaslepiona miloscia niczego nie widzialam, glupia jestem wiem, ale potrzebuje slowa otuchy bo nie wiem jak sobie mam poradzic, chce zasnac juz i nic nie czuc :(

Gość a co się stało dokladnie
??

jak to co sie stało, oszukał mnie, obiecywał mi ze przyszłosć spedzimy razem , ze mnie kocha i nie wyobraza sobie zycia z inna, ze jestem jedyna dla niego itd. ale tak naprwde to nabijal sie ze mnie i bylam tylko wypelnieniem czasu dla niego, teraz skonczyl swoja edukacje, zrobil magistra i oznajmil mi ze wyjezdza na stale za granice.

a moze to nie jest tak jak napisałaś ?? Nie wierze,że odwrócil się na pięcie i odszedł mówiac wcześniej jak Cie kocha :(

faceci są debilami i koniec rozmowy :/ Osttanio miałam z jednym też pewną \"miłą\" przygodę .. Szkoda gadać :o

boze nawet dziewczyny sobie nie wyobrazacie jak facet moze byc wyrachowany!!!!!!!!!!!!! mam 21 lat i nigdy bym nie pomyslala ze moje zycie to bedzie taka męka! nigdy

ale uwazasz,ze jak mowił,że kocha to grał? moze pod koniec związku mu się coś popieprzyło w głowie a wcześniej byl szczery z Tobą ??

Gość .............X
moj tez mi tyle obiecywal, a teraz ma mnie w dupie :]

I każdy tak głupio twierdzi jak Ty :o ze bić może i wybaczymy jak facet jest przystojny :o A jak tak myśłisz to tylko pokazujesz swoją głupotę :]

sandra123----> Mnie jeden po miesiacu znajomosci i hektolitrach wypitej wodki oznajmil,ze KOCHA haha:D Zrobil to przez sms jak na kulturalnego czlowieka przystalo:D :classic_cool: a pozniej po nastepnym spotkaniu przestal sie oddzywac :classic_cool:

Andrzej------> doklandie:P To bylo zabawne;) Zaluje tylko 1 rzeczy a mianowicie takiej,ze chlopaczyna nie dowiedzial sie,ze jego milczenie nie zrobilo na mnie ZADNEGO wrazenia :classic_cool:;)

Musisz o nim zapomniec, nawet wtedy kiedy serce twoje bedzie pękać z bólu ...

Gość wodolot
no i gitara