Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna 26

Mam dosc samotnosci!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość echhhhhhhhhhhhhh
gratuluje podejsci a,widocznie jestem inna bo siedze i placze i uzalam sie nad soba ,coz tak tez bywa. 🖐️

no ok :) rozumiem o co Ci chodzi choć ja napisałabym tam wtenczas statt \"akceptacji\" - \"tolerowanie\" takiego stanu rzeczy; bo jednak akceptacja kojarzy mi się ze 100% (bądź w większej części) przyjęciem takiej postaci sytuacji i brak chęci by to zmienić. wiem, że użalanie się nad sobą to sposób - i racja:)

Gość leszek a ile masz lat
ja tez do jakiegos czasu myslalm tak jak leszek ale powoli trace nadzieje i coraz gorzej znosze swoja samotnosc

ja myślę, że źle znoszona samotność czyni z ludzi smutasów i dołujących osobników, a to raczej nie sprzyja, by ktoś się taką osobą zainteresował. lepiej się szybko podnieść na miarę możliwości.

myśle że to jest najlepsza opcja dla danej chwili :) a czy z czasem mi sie nie odmieni ? tego nie wie nikt.... ale wg mnie nie wollno sie poddawać trzeba walczyć z samym sobą...

Gość szatynka do czego odliczasz
te dni :) ?

:) po tym czasie się rozmyję i zniknę (na pewno na dłużej) równie szybko jak się pojawiłam więc jeśli ktoś chce mnie poderwać:D, to już ostanie 2,5 tyg.

Gość no podobnee
ale ja z ciekawosci bo kobieta :P a nie z interesu lesio ;). A czemu zniekniesz:) ?

lesiu - a Ty paskudo 😡🖐️ jeszcze za mną zatęsknisz :classic_cool: :D !! no podobnie - kiedyś w końcu trzeba sprawdzić czy to pozaforumowe życie istnieje naprawdę;) poza tym zdziczałam w tym necie że hoho :O:D🖐️ mam szczytny plan: wygrać życie w przeciągu wakacji :).

Gość tak pomyslalam lesio ale jak
szatynka zniknie to sie Toba zaopiekuje, Szatynko pewnie wrocisz, kazdy wraca;).

Też jestem sam, ale na szczęście mam swoje pasje, które mnie pochałaniają, inaczej bym pewnie zwariował ;) Poza tym warto czekać na prawdziwą miłość niż łapać co popadnie, żeby tylko chwilowo zapełnić pustkę.

no zatęsknię na 100 % ;) wygrać życie w przeciągu wakacji - hmm... wiec o co chodzi ? :> opuszczasz nasz kochany kraj ?

pewnie tak :) ale jak długo tu już jestem, bez problemu szło mi zrobić przerwę 3-4mczną:). poza tym, mam nadzieję, że mnie ktoś dobrze zwiąże, tfuuu przywiąże do siebie:D i nie będę musiała :D 🖐️

ambitny plan z tym wygrywaniem ... powodzenia ;)

Gość Emkaaaaaaaaaaaa
dołaczam sie do was "Singielki" Kurcze tez juz mnie to meczy no i ta wizja ze nastepne lato znowu spedze samotnie_koszmar!!!!! NIo bo ile mozna nio nie??? dalejj wyslemy wszyscy do kazdego z nas oferte matrymorliana:PPP Hi hi

hie hie lesiu nie- wręcz przeciwnie, ale za długo by tłumaczyć no i się przenoszę w inno miejsce- nowe miejsce, nowe możliwości; a wakacje będę mieć też piękne i już skrupulatnie planuję; i wiem, że w końcu kogoś poznam ;)🖐️ skoro Ty nie chciałeś :P :D 😡

Gość lesio jak nie zapomne to na pe
wno ;). Szatynka to powodzenia i zebys nie wracala;) bo tu sie tylko przegrywa i marudzi ;)

wiem wiem, i odpisałam nawet więc jeszcze raz: ja czasem myślę, że moja skrawka wylądowała awaryjnie gdzieś po drugiej stronie globu, więc ta powyższa informacja mogłaby być nawet tą dobrą :D 🖐️ uther i pomarańczko - 🌻 nie dziękuję :) 🖐️ i wzajemnie jeśli macie w planach :classic_cool: !