Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna 26

Mam dosc samotnosci!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

u mnie: piwo, muzyka i ja. smutne to :(

szast prast [spadla z hukiem na ziemie] brutal jeden ! ...wiem wiem, nawet bym nie próbowała nie mam uroków potrzebnych do takiego oddziaływania; choć jak będziesz się wybierał w dalsze okolice morza lub wlkp to możesz mi dać znać :classic_cool: 🖐️

w sumie nad morzem nigdy nie byłem, ale jakoś zakochałem się w górach :) mam rodzinę w Szczecinku no ale byłem tam wieki temu...

widzisz ile mamy wspólnego z sobą :classic_cool: ja też jestem ❤️ w górach a tak daleko do nich mam 😭... akurat leżenie plackiem na plaży to niekoniecznie moja ulubiona forma spędzania czasu, ale że do morza mam kilka 10 km więc b rzadko to robię; wolę oszczędzać ludziom widoku mnie w bikini : D🖐️ no, ostatnio mnie szturchnąłeś o mur, a teraz takie wyrwanie ze świata fantazji... 😭

nie kuś :D bo jeszcze skorzystam to raptem tylko 850km ode mnie :classic_cool: :D 🖐️ ...jeśli będziesz przewodnikiem...hiehie; akurat w Bieszczadach jeszcze nie byłam, bo najdalej. a sprawdzać czy przeżyjesz czy nie, lepiej nie będziemy bo jak nie, to pewnie się bez przewodnika zgubię :O 😭 ps musiałam czekać do po północy, by zmieniłam stopkę yoł.

Gość Szatynko powodzenia w realizac
ji planu;) też miałam taki plan w zeszłym roku, ale nawet na dłuższy czas;) i udało się-prawie rok mnie tu nie było;) nie chcę Cię zalamywać, ale zwykle ludzie tu wracają:o powodzenia mimo to🖐️ lesiu to Ty powinieneś się nią zaopiekować, a nie odwrotnie:P

wiesz, aż taki niedobry nie jestem żeby zostawić Cię na pastwę wilków... a czy to odliczanie ma czemuś komuś służyć ? ?

dzięki, akurat moim cele nie jest zniknięcie wiem, że jestem o for uzależniona ale skoro temu nie zaprzeczam to jeszcze ze mną nie tak źle; jak wszystko inne sie ułoży, to mogę tu wracać i odbarowywać uśmiechami smutasów :) 🖐️ a od kiedy tu z powrotem jesteś :) ? zamierzasz podjąć kolejną walkę, czy już odpuściłaś:) ?

no żebym sama nie zapomniała że przy 0 (i ile jeszcze do niego) zaczynam kolejny etap w moim marnym :O :D żywocie 🖐️ no i żebyś Ty sie tak stopniowo przyzwyczajał do tęsknoty za mną:D ;).

mmm... jak Ty pięknie do mnie piszesz... ;) lesiu ;) wiesz zaopiekować się mogę ino za daleko oczko wybyło w Polskę ;) więc jak zawsze pod górkę...

w zasadzie to już podjęłam kolejną walkę coraz rzadziej tu przebywam nawet na czarno nie piszę w zasadzie tylko jak się uczę to tu zaglądam a sesja się zbliża, więc czarno to widzę:o jestem tu pierwszy raz w tym tyogdniu, więc to chyba nieźle, co:P? powiedzcie, że tak ale po co ja się tłumaczę:classic_cool: widać sama się wypieram tego uzależnienia:P

lesiu ja do Ciebie cały czas mówię lesiu i mnie ani razu nie pochwaliłeś ..chyba za dobra jestem dla Ciebie 😡 i już przywykłeś.

a wróciłam tu po Nowym Roku;) leczyłam kaca na forum:classic_cool: a pierwszy raz zajrzałam jakieś 2 lata temu tyle, że kiedyś nie byłam aż tak aktywna:P:o lesiu to chyba Ciebie za daleko wywiało:P

jejq... a że już koniec tyg. to Ty prawie zdrowa jesteś [głaska po głowie] oby tak dalej... choć z czasem chyba mniej chce się zaglądać (?)

eee jakbym miała tak za każdym tęsknić :D do którego tak mówię do miejsca by we mnie na te tęsknoty nie wystarczyło ;) ale że jeszcze się nie żegnam :classic_cool: i wiele rozmów przed nami, wszystko możliwe ;) dobranocka 😴 🖐️

lesiu z nami się nie pobawisz? ;) sam nie wiesz, co stracisz:P Szatynko thx za pocieszenie ale tłumaczenia ciąg dalszy będzie: zwykle w osobty mnie tu nie ma, ale teraz chora jestem, więc to okoliczności mnie zmuszają do przegrywania życia:P:D taki już widać mój los przegrańca a kafeteryjny nałóg ma to do siebie, że lubi wracać jak bumerang:classic_cool:

dobranoc🖐️:o 💤

Gość szatynko powodzeni
lesiu to było bardzo pocieszające:classic_cool: czyli już nie ma chyba ratunku dla nas-przegrańców:o a teraz Ty się tłumacz, jak to jest z Tobą bo zdajesz się mieć rozległe doświadczenia w tej kwestii:D:P

hmm... chwilowo wprowadziłem trochę świeżości zmieniając nicka ;) miałem dłuższe przerwy ale z czasem i tak tu wracałem... chwile pobuszuje i znów przyjdzie czas na małe oderwanie od tego świata kefeteryjnego... ;) więcej grzechów nie pamiętam :D

Gość szatynko powodzeni
powiedzmy, że wierzę...;) jako pokutę podaj poprzedniego czarnucha, bo odnoszę wrażenie, ze nie pierwszy raz gadamy:classic_cool: pod tym względem chyba jesteśmy do siebie podobni;) a już miałam nadzieję, że jestem wyjątkiem i tylko mnie stać na takie odwyki:P dzięki za pozbawienie mnie złudzeń:classic_cool:

Gość Szatynko powodzenia
trzeba było tyle nie grzeszyć, to pokuta byłaby łagodniejsza:P a co do nałogów...to wolę reszty nie zdradzać, bo trochę ich mam:o ale na szczęscie nie są to "typowe" nałogi:P znów się tłumaczę:o