Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradźcie mi

poradźcie mi

Polecane posty

Gość poradźcie mi

Nie wiem czy odpowiednie forum wybrałam ale pisze.Jestem z chłopakiem ponad rok biorę tabletki antykoncepcyjne(około roku) i współżyjemy ze sobą ale on cały czas później sie zamartwia ze ja jestem w ciąży.Ma rożne humorki i najlepiej aż do dostania okresu chciałby żebyśmy sie nie widzieli.A ja go bardzo kocham!!Poradźcie co można zrobić w takiej sytuacji

Gość amelia81
niech poczyta sobie na temat antykoncepcji, daj mu może ulotkę z opakowania. Może inaczej spojrzy na sprawę. Przeciez właśnie po to bierzesz żeby nie mieć takich dylematów.

Gość poradźcie mi
tak tylko ze on właśnie czytał ulotki i na forum tez czytał

Gość amelia81
to chyba nie bardzo rozumie na czym polega antykoncepcja. jesli jest tak bardzo przewrażliwiony na punkcie ciąży to stosujcie dodatkowe zabezpieczenie.

Gość poradźcie mi
wie na czym polega antykoncepcja tylko ze jest właśnie zbyt bardzo przewrażliwiony na tym punkcie ze mogę zajść w ciąże a przecież już tyle biorę tabletki i to bardzo regularnie

Gość bez zeba na przedzie
Jesli jeszcze raz tak zrobi ... i pozniej bedzie chcial sie kochac,to powiedz mu,ze nie chcesz,bo pozniej ma humorki i nie musisz ich znosic :) Krotko. Moze to do niego przemowi.