Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurestwo jest wszędzie

Zrobiłem to.. i tak już mam dosyć tego kurestwa

Polecane posty

Gość kurestwo jest wszędzie

Ileż można ma sie 25 lat, normalnej dziewczyny się już nie spotka, wszedzie jest kurestwo. Czekałem na tę jedyną, ale to bez sensu. Trafiła się taka 32 lata sama tego chciała. Tylko teraz mam lekki niedosyt, że może kiedyś jakimś cudem spotkam tę jedyną i będzie mnie trochę męczyć, że nie poczekałem na własnie na nią. Nie ma litości i tak, nade mna się nikt nie lituje!

Gość gooochaaaa
bo trzeba być twardym ,a nie mietkim:P

Gość przesadzasz

Gość i bardzo dobrze
chłopie wal jak leci te kurwy:D

kurewstwo jest wszedzie--> normalnych facetow tez jka na lekarstwo:P;)

Gość agnieszka wisniewska
no i co podobało ci się...????Zaspokoiłeś żądze

Gość ann24
to dlaczego czekales na owa jedyna? trzeba było podejmowac jakies dzialania i szukac... czy jestes typem niesmialka co przez niesmialosc przegrał młodosc?

Gość a ja mam22
i boje sie że ze mną moze być pdoobnie,tzn czekałam na tego własciwego i teraz spotykam albvo zboczeńców starych albo równolatków dziecinnych jeszcze:o Aga

Gość magdalenka24
Ja też mialam podobnie. Trafił się taki jakiś facet łaził za mną w końcu mu dałam:(

Gość a ja mam22
jakis wniosek?

Gość wniosek jest jasny
teraz się pewnie puszcza, bo ciało wprawione w ruch sypie się dalej:) zapytaj ją?:)

Gość a ja mam22
no i co w tym smiesznego? nawet jesli tak to co sie dziwisz poczuła sie oszukana,tyle gadania i to wszystko i tajk gówno warte

Gość magdalenka24
Od tamtego momentu miałam 4 partenrów...

Gość Marika12345
do autora-> My kobiety też mamy dość stale puszczajacych się facetów!!(ale wiem ,że nie wszyscy tacy sa). Mam 23 lata i studiuje na wygląd specjalnie nie narzekam.Ostatnio wybralam sie z przyjaciólmi do klubu.Ubrałyśmy sie wygodnie czyt..płaskie buty,dopasowane spodnie bluzki ot tak by czuć sie wygodnie,swobodnie i móc porzadnie potańczyc. W klubie byly laski w super mini ktore ledwo zakrywaly tyłek,obsacy na maxa i bluzki tez ledwo co zaslaniajace.Jak myslisz kto miał wieksze wziecie? Te wypindrzone lalunie w materiale pokrywajacym 10 % ich ciala czy my zwyle niebrzydkie dziewczyny ktore po prostu przyszly sie wybawic.A potem sie dziwicie ze same kurestwo..własnie to kurestwo sami wybieracie.I nie ogolniajcie wszystkich kobiet do kurestwa w moim otoczeniu wiele ładnych wspanialych dziewczat ktore sa zadbane i się nie puszczają.Wystarczy zmienić puknt patrzenia. Życze powodzenia!

Gość gramatica
Spotkałam się na tym forum z wieloma opiniami meżczyzn i kobiet.... I wynik jest taki,że większość Panów uważa,że kobieta to tylko puszcza się na lewo i prawo, a zdaniem Pań to mężczyźni chcą nas tylko do łóżka zaciągnąć. I koło się zamyka :) Nie wymagajcie od nas Panowie tego,że będziemy dziewicami do ślubu, bo sami chcecie się "wypróbować" przed. Dajcie dobry przykład :) wartościowych kobiet na prawdę nie brakuje na tym świecie :)