Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annikk

faceci co was kreci ? wolicie kobiety o bladej cerze?czy opalone?

Polecane posty

Gość a  fe
no co? w bronzie odnajduje swą przyjemność :)

Gość gość
To nie prowo

Gość gość
Brazowa skora jest o wieele ladniejsza. Blada dziewczyna z widocznymi zylami na rekach i przebarwieniami..fu

Gość gość
Najbardziej mnie kręci jasna skóra. Opalenizna kojarzy mi się ze starą suchą skórą, obleśne.

Gość gość
Jestem kobieta brunetka z niebieskimi oczami i musze powiedziec ze duuuuzo lepiej czuje sie opalona - jako blada nie strasze (wiem ze sa bledsze) ale czuje sie troszke jak niezywa :P w dodatku "rozowy pigment" buzi zanika przy opaleniznie a przy bladowsci sie uwydatnia, a jak kiedys mi ktos fotke strzelil i wyszlam biala jak sciana to nie wygladalo to fajnie... moda moda gusta gustami ale co komu pasuje :)

Gość gość
Mnie taki widok odpycha ! Nadmierna lub sztuczna opalenizna. Jeszcze białe włosy i chude nogi do tego z prześwitem między udami. Tragedia.

Jak ze wszystkim - nie ma reguly... Niektórym paniom lepiej w opaleniznie, innym bez, choć mi osobiście podoba sie taka letnia, złociutka opalenizna u pań, kiedy lato chyli się już ku końcowi... ;)

Gość gość
Szlachetny biały striptiz👄odrzuć welon słońca spalonypodrzyj trendów koszulęspal szaty zwątpieniakochajmiłość nie boi się białej nagości🖐️

Gość gość
Ja wole bladosc :) mój mąż to męski typ królewny sniezki - ma prawie czarne włosy i oczy a skórę wręcz białą i piegi oraz malinowe usta :D uwielbiam taki typ urody

Gość gość
Ja jestem naprawde bardzo blada (latem lekko opalona mam jasniejsza skore niz 99% ludzi zima:D) i jakos na powodzenie u facetow nie narzekam. fakt kiedy mam gorszy dzien wygladam anemicznie, bo przy takiej cerze widac KAZDY mankament, ale wtedy daje jakis korektor pod oczy, roz na policzki i jest ok ;) i to prawda, ze opaleni ludzie wygladaja lepiej - bo u nich te mankamenty maskuje ciemniejszy kolor skory ;)