Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

Dlaczego dziewczyny patrzą TYLKO NA WYGLĄD u faceta??

Polecane posty

Gość bo dziewczyny lubią brąz

nie wszystkie...... poza tym faceci zdecydowanie czesciej zwracaja uwage na wyglad zew. niz kobieta

Gość no nieeeeeee
nie pieprz glupot, ze patrza tylko na wyglad, chyba cos z toba nie tak

Gość Emkaaaaaaaaaaaa
nio niestety taka jest prawda:( A wy tez najpierw patrzycie na wyglad -to norlamny odtuch czlowieka

mylisz się allex,dla kobiet jest nawet ważniejszy:facet teoretycznie moze pójść do łóżka z kobietą która mu się nie podoba natomiast dziewczynie chłopak musi się podobać w 100 procentach.

Gość faceci bardziej
patrzą na wygląd....

Gość uwiezcie mi
e-e mnie sie podoba jeden chlopak blada, wychudła twarz, liche włosy w mysim kolorze, male oczy, jakos nie specjalnie zbudowany ale przestac nie moge o nim myslec :)

nie zgadzam sie ja nie musze miec super przystojnego faceta ale musi mnie pociagac i poza tym intelekt pociaga mnie bardziej niz uroda seks jest wazny ale co ja bede miała po facecie ktory ładnie wyglada skoro nie bede potrafiła z nim rozmawiac bo nie bede miała o czym kto mnie rozbawi jak bede smutna i przy kim bede czuc sie bezpiecznie to liczy sie dla mnie o wiele bardziej niz uroda....

no i ?? czy to swiadczy o tym ze zwraca uwage tylko na wyglad??

Gość tddffd
wymyslasz sobie teorie zeby zamaskowac prawde - przegrałes zycie:o

hmm moze go kocha...ja np. nie pozwoliłabym zeby facet mnie bił czy jest przystojny czy nie liczy sie szacunek do siebie samej poza tym juz pisałam dla mnie liczy sie nie wyglad tylko to co jest w srodku co nie oznacza ze jak ktos jest ładny to wew jest do bani poza tym słowo ładna przystojny sa wzgledne ile ludzi tyle gustów:)

Tylko na poczatku. Bo nie mają nic innego do zanalizowania Tutaj zachowują sie dokładnie tak jak faceci. Tylko ze kobieta kwalifikuje na tej podstawie do nastepnego etapu. A facet na tej podstawie kwalifikuje od razu do ostatniego ;)

...no i co z tego...dzis jest ochraniarzem jutro smieciarzem ...kocha sie nie za to kim jest druga osoba ani jak wyglada tylko za to jaki on jest...a to drugi to zauroczenie co najwyzej:O..

Andrzej...... uwazasz ze kobiety patrza tylko na wyglad dlatego ze nie zwracaja uwagi na ciebie czy to tylko taka ogolna analiza???

to ile ty masz lat?? poza tym kurde czemu ty sie przejmujesz tekstami dziewczyn z liceum przeciez to smieszne...

Gość upppppppppp

Bo nie piszesz prawdy brunetko,prawda jest taka że liczy się tylko wygląd.Przystojny facet jeżli okaże się draniem to dziewczyna go rzuci,brzydki nigdy nie dostanie swojej szansy.

,.,pisze prawde,.,ja taka jestem,.,to ze Ty tej szansy nie otrzymales nie znaczy ze kazda dziewczyna patrzy tylko na wyglad,.,i to wcale nie znaczy ze nie ma na swiecie dziewczyny ktorej sie nie podobasz,., P.S. DZIECI O TEJ GODZINIE TO JUZ RACZEJ ŚPIĄ!!!:DCHYBA!!!:O

Gość anita34
bo glupie panienki modela kiedys mialam

Gość .....beznadziejna osoba.....
a co jest nie tak w twoim wygladzie? facetom łatwiej jest fajnie wygladac :o

Gość dath shadow
co do tego tematu to w 50% sie z gadzam. mialem dziewczyne mówila mi w kółko ze jestem przystojny ale zadko cos innego... i w koncu wlasnie wyszlo na to ze niepasujemy do siebie (tzn. ja nie pasuje)... a teraz mam śliczną inteligętna dizewczyne którą kocham jak tylko moge;) widzi ona we mnie nie tylko jakiegos tam przystojniaka ale mądrego i inteligentnego(tak mówi) faceta:)) wiec podsumowywując - kobiety(mądre życiowo) wiedzą co dobre:))

Gość .....beznadziejna osoba.....
no popatrz jaki ty ideał jestes :o piekny przystojny inteligentny zaradny sorry ale jak czytam takie cos to mnie zazdrosc zzera bo wiem ze nie mam u takich szans :o