Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

Dlaczego dziewczyny patrzą TYLKO NA WYGLĄD u faceta??

Polecane posty

Gość dath shadow
jesli kobieta polubi cie (bądź sie zabuja) gdy cie ujrzy- to daj sobie z nią spokuj... a jesli z rozmowy (w cztery oczy) cie polubi to znaczty ze widzi twoje wnętrze... i pokocha cie takim jakim jesteś;)

Gość daj se spokoj z babami
ponizasz sie tylko piszac te brednie. albo działaj albo odpusc sobie. ja juz niezabiegam o niczyje wzgledy mam to w dupie czy sie bede komus podobal czy nie i tak jest mi najlepiej 🖐️

Gość a dlaczego faceci patrzą
też tylko na wygląd :P? się pytam!

Gość bo facet chce
ruchac ladne ciałko zato laska chce bogatego zaradnego meskiego i bog wie jakiego jeszcze. my faceci mamy o niebo mniejsze wymagania taka jest prawda

Gość guess
to normalne ze patrzymy najpierw na wyglad - Wy faceci przeciez tez ! :P

Gość jestem jaki jestem
hmmm... i tu sie zgodze z "dath shadow"

Czy ktos jest ładny czy nie to pojęcie względne.... dla jednych łdne wydają sie dziewczyny/fceci o ciemnej karnacji ciemnych włosach i oczach, a dla innych zupełnie cos przeciwnego... wyglad nie jest najwazniejszy, aczkolwiek ważny... a co do tematu, to FACECI DUZO CZESCIEJ PATRZĄ NA WYGLAD PARTNERKI NIZ KOBIETY. takie jest moje zdnie i go nie zmienię.

a to wszystko jest takie proste :D kobiety będą twierdzić że źli faceci patrzą tylko na wygląd; faceci że to kobiety głównie patrzą na wygląd; ja się jednak zgodzę z tym drugim 🖐️ dużo więcej wymagań i to jeszcze do takich szczegółów na jakie facet by nie spojrzał :P

Gość majsta
cholera no, z tym ostatnim sie zgodze :D czesto jak ktos wrzuci zdjecie "do oceny" to widze na nim fajna dziewczyne a wtedy wkracza armia kobiet i wytykaja takie szczegoly, ktore, szczerze, nie maja zadnego znaczenia

beznadziejna osobo skąd tyle samokrytyki?no z takim podejściem do siebie nic ciekawego cie nie czeka,o wygląd zewnętrzny można zadbać w prosty sposób-wystarczy chcieć-lecz czy to jest najwarzniejsze????nie sądze

Gość a na co
mają patrzec oprocz wygladu facet nie ma nic czym moglby zainteresowac najlpeij zeby w ogole geby nie otwieral bo albo mowi zenujaco glupie rzeczy albo nudzi o swoich 'pasjach'

Nie da się tego czytać . P opierwsze generalizyjesz , po 2 trzeba zadac pytanie jakie dziewczyny ? Stwierdzenie Tylko jest straszna przesada i takie pytanie może postawić tylko osoba wysoce zakompleksiona , która uwaza że powodem jej niepowodzeń jest wyglą . Strasznie to naiwna i naciągana teza . ps Wszystkiego dobrego - samotniku :)

hmm a ja podobno jestem ładna i inteligentna(chociaz za taka sie nie uwazam) mam swoje pasje itp i tez mnie nikt nie chce:P ostatnio facet mi powiedział ze ze mna nie bedzie bo jestem za dobra i nie chce mnie ranic i zniszczyc bo zasługuje na cos wiecej....ot i zrozum tu o co biega:P

Gość powiem
Andrzej jezeli cię nie chce to na pewno nie o wygląd chodzi . Idz do PuB - sypnij kasą - zobaczysz jaki jestes śliczny .

hmm no i?? to jeszcze nie oznacza ze ktos jest brzydki

Gość powiem
takie sieroty doprowadzaja mnie do szału. Jak można Być taką ciapą i pierdoła - chłopie , ludzie sa inwalidami i maja dziewczyny - nie o wygląd chodzi - może dotrze to do ciebie !!!!!!!!

a ile masz lat i skad wogole jestes?? wcale nie trzeba byc przystojnym zeby podobac sie kobiecie

Gość A ja jestem niczego
sobie kobitka (w sensie niebrzydka, nieglupia - a moze i glupia,bo czesto za Matke Terese robie) i zawsze mialam brzydali strasznych. I co? Jeden rzucil, drugi przestal kochac, trzeci zdradzal. Mam w d.. teraz szukam przystojniaczka, bo to,ze ktos jest brzydal nie znaczy (a tak mi sie wydawalo) ze jest normalny w sensie doceni partnerke, czy przynajmniej bedzie wierny. Statystyka pewnie taka sama jak u przystojniakow. Chromole, od dzis patrze na wyglad, a czy bedzie w porzadku,czy wierny, okaze sie samo. Myslalam,ze brzydale po prostu sa bardziej wrazliwi i normalni,ale g... prawda. Moze nawet predzej skorzystaja z pokus niz przystojniacy.

Gość A ja jestem niczego
a tak w ogole to znam duzo parek sliczna kobitka + brzydal. I to takie powazne, wieloletnie zwiazki, a nawet malzenstwa. Ja tez - same stale zwiazki z brzydalami, pier..dole, chce miec cos z zycia i chociaz raz miec przystojniaczka, chocby sie mialo sypnac po paru miesiacach (tak, jestem wierna, nie bawie sie we flirty ani romanse i tak malo kto to doceni, chocby nie wiem jakim byl kutwa samotnym brzydalem).

hmm ja jednak dalej zostane przy tym ze bardziej u faceta interesuje mnie wnetrze.... piekno zew. przemija...

Gość znajacy temat
Kobiety po 1 musza miec czym sie pochwalic przed kolezankami i to jest wazne dla nich,zeby kolezanki zazdroscily bo w koncu w gronie kobiet zawisc jest na porzadku dziennym.Facet moze ja ponizac ile chce a jesli jest przystojny i dobry wlozku kobieta bedzie sie godzic ze bedzie przy jego boku.W 99% zgadzam sie z autorem tego tekstu,w zyciu sam nie jestem ale na ten temat mam swoj poglad wyrobiony juz wczesniejszymi doswiadczeniami.

Gość a znasz przysłowie
kazda koszmara znajdzie swoja para?:)